Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l
Ezt írta egy lánynak:
"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."
Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...
Ez most mi a frász?
Még te is látod, hogy nem képes lemondani a csajról.
Már csak idő kérdése, hogy mikor fogja megdönteni.
Pont úgy csinál mint a légy, ami ott kering a kaja körül és ha lehetősége lesz, akkor rá is száll.
Nem értem miért nem fogod fel.
Addig kerülgetik egymást, amíg össze nem akadnak.
Ha valakitől az ember nem akar semmit, akkor elküldi, és nem játszik vele mint macska az egérrel, nem?
Az már nem a te dolgod, de biztos vagyok benne,hogy igen.
Ha már többször is előjött ez a probléma, tudja,hogy zavar téged és még azért sem hajtotta el a csajt, biztos,hogy nem szeret!
A mi kacsolatunk elején is volt hasonló ügy, de csak részben, ilyen kívánatos smsek nem voltak, csak épp a csaj nyomult, puszis ölelős smilek,"szia drága" meg hasonlók. Amint elmondtam a barátomnak,hogy mennyire zavar rögtön leültette a másikat, és képes lett volna tiltani is, de én mondtam,hogy ne tegye, és azóta semmi ilyen nincs. A barátom is belátta,hogy őt is zavarná fordított esetben, és tiszteletben tartja,hogy nekem rossz.
Nálatok többszöri alkalom után se fejezi be, nekem ez több lenne a soknál! Nem elég,hogy így viselkedik, ilyeneket ír, a saját szavát nem tartja be! Én már itt hagytam volna az egészet.
Nem látod,hogy ennyire sem tisztel téged? Folyton szenvedni akarsz és azon gondolkodni hogy vajon megteszi-e? Örökös kétségben akarsz élni, ha kicsit később ér haza rögtön arra fogsz gondolni,hogy vajon vele volt-e, mindig belefogsz nézni a telójába, agyalsz stb.Mert ha vele maradsz biztosan így lesz.
Ezt akarod?
Ez igaz. De mégsem csalt meg. Melyik pasi nem tenné meg, ha ennyire megakarja és ott a lehetőség? Visszafogja valami...! És ezt nőként mondom, nem mint barátnő!
Igen, megígérte, hogy többet nem beszél vele. Aztán visszahallottam, hogy amúgy "barátok" voltak régóta. Nem értem ezt az egészet... Amúgy nincsenek gyanús dolgok. Ezt az sms-zést leszámítva.
Szerintem itt most bárki bármit ir, te úgy is vele maradsz és elnézed ezt neki.
Hát én remélem, hogy nem nekem lesz igazam és nem fog megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!