Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt az sms-t találtam. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l

Figyelt kérdés

Ezt írta egy lánynak:

"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."

Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...

Ez most mi a frász?

2016. júl. 6. 15:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/107 anonim ***** válasza:
100%
Úristen de sötét vagy... neked ez elegendő, hogy megírta a csajnak, hogy szeret? Az nem zavar hogy másik lányra áll a f...a? Róla fantáziál, lehet aközben is, míg veled van, csak küzd a lelkiismeretével. Ha igazán szeretne, nem gondolna erre a csajra, pláne nem írna ilyeneket.
2016. júl. 6. 16:38
 32/107 A kérdező kommentje:
Mégis tartja magát, pedig húzta a csaj is az agyát. Miért nem ment bele? Nem mintha azt szeretném, csak naaa, érdekel, h mi tartja vissza?
2016. júl. 6. 16:50
 33/107 anonim ***** válasza:
91%

ilyen naív egy libát is régen láttam...

tudod a pasik szoktak hülyeségeket írni, ha valakit meg akarnak qrni!

pl. azt, hogy így meg úgy szeretem a barátnőm, nem tehetem,nem,nem, na jó csak egy kicsit berakom neked a fszom, ahhh,bocsi, elélveztem...szóval kb. ez zajlik most a pasid meg a csaj között.

Megy a vetítés, hogy de szeret téged, előadva ezzel, hogy ő a hősszerelmes! aztán meg egy óvatlan pillanatban aláver a csajnak! :)

2016. júl. 6. 17:42
 34/107 anonim ***** válasza:
73%
Annyit a párod védelmében megjegyeznek, hogy a telót simán odaadta, nem állt neki sms-t törölgetni . Pedig tudta, hogy ott vannak. A másik: 17 éve vagyok odáig egy nőért, de valahogy mindig úgy jött ki, hogy vagy Ő volt kapcsolatban, vagy Én. Mivel jóban vagyunk ezért szoktunk beszélgetnimindenről a szexről is. És bizony telón keresztül is fel lehet húzni úgy a másikat, hogy a falat kaparja annyira kívánja a másikat. De 15 éve vagyok másik nővel és megsem csaltam meg. Pedig a kémia ahogy mostanában mondják jobban működik mint a párommal. Előfordulhat a párodnál is ez van. Plussz tényleg nem mondogatom annak akit meg akarok dugni, hogy milyen szerelmes vagyok másba.
2016. júl. 6. 17:51
 35/107 anonim ***** válasza:
29%
31-nek abban igaza van kívánja és a biztos áll rá a cerka. Abban viszont nincs, hogyha szeret akkor nem kíván meg az ember mást is. Szinte mindenki, aki hűséges az is megkíván mást, ha szeretakkor is. Mást dolog, hogy nem teszi meg. A kísértés akkor is megvan.
2016. júl. 6. 17:57
 36/107 anonim ***** válasza:
100%

Igen, azt hiszi, hogy szeret. Csak tudod ha TÉNYLEG szeretne, akkor elnyomná magában azt az érzést, hogy a másik csaj felizgatja, és végképp nem hozná tudtára, meg nem SMSezne vele, hanem megszakítaná a kapcsolatot, és rád koncentrálna. De így kényelmesebb neki, több vasat tart a tűzben.

Persze a te dolgod, velemaradhatsz. Remélem jó érzés lesz úgy szexelni vele, hogy közben pontosan tudod, hogy inkább valaki mással lenne!

2016. júl. 6. 18:04
 37/107 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes fogalma lehet a barátodnak a szeretetről!

Szeret, de meghúzna egy másik csajt.

Ez az a tipikus banális baromság, amit mindig elnyomnak, csak hogy a saját lelkiismeretüket megnyugtassák.

Lehet elkerülte valami aprócska, ám de annál fontosabb részlet az sms-ben. "Szeretem a csajom"

A csajának tart, nem a barátnőjének... Gondolkozz el ezen egy kicsit és minden megvilágosodik!

2016. júl. 6. 18:09
 38/107 anonim ***** válasza:
100%
*a figyelmed
2016. júl. 6. 18:10
 39/107 A kérdező kommentje:
Nem azt írta, hogy a csajom, hanem a nevem, de hirtelen így pótoltam ki. Bár ez legyen a legnagyobb gond most...
2016. júl. 6. 18:17
 40/107 anonim ***** válasza:
88%

Ezekutan KUKA.

Elmondanam neki h en ezt lattam, es meg mielott megszolalna ne neki alljon feljebb inkabb lapitson mert kulonben soha tobbe nem lat.

Felhivatnam vele a csajt h azonnal csunyan koptassa le, es torolje a szamat!

Nemtudnek vele szexelni sem... A helyedben. Kitudja miota abrandozik kozben arrol a rib.ancrol... nekem sok lenne. De a Te eleted. Amit elbszol..

2016. júl. 6. 18:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!