Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt az sms-t találtam. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l

Figyelt kérdés

Ezt írta egy lánynak:

"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."

Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...

Ez most mi a frász?

2016. júl. 6. 15:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/107 A kérdező kommentje:
#19 Volt a csajtól is üzenet, de nem gépeltem be, mert nem ő a lényeg, hanem a barátom. Irt neki a csaj dolgokat, de sokkal inkább a barátom volt a lúdas. Ő írt rá eleve a csajra.
2016. júl. 6. 16:20
 22/107 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha ő írt rá, akkor visszavonom, amit írtam. Akkor tényleg egy beszélgetés (bár nem sok értelme lenne), aztán nemhogy összeköltözés, de akkor viszlát egymásnak.
2016. júl. 6. 16:23
 23/107 A kérdező kommentje:

#20 Nem mentegetem! Csak nem értem!

Ha akar vmit a csajtól, minek ossza meg vele, hogy szeret engem? Pont, h nem ilyesmit ecsetel egy pasi, aki félre akar menni. Nem?

2016. júl. 6. 16:24
 24/107 anonim ***** válasza:
88%
Akkor meg mi a kérdés, KUKA. :D
2016. júl. 6. 16:24
 25/107 anonim ***** válasza:
73%
A barátom ne más csajra élvezkedjen gondolatban sem, hanem csakis rám. :) Ha ilyet írna más lánynak, minek hagyni magyarázkodni, hogy "de téged szeretlek". Aha, akkor ne másnak irkáljon ilyeneket, hanem nekem.
2016. júl. 6. 16:29
 26/107 anonim ***** válasza:
100%

Áh, látom hiába mond itt neked az ember két oldalon keresztül akármit, csak azt látod,hogy "szeretem a csajom".

Csak nem értem,a hosszabb rész, amiben azt ecseteli mennyire szép és hogy megk*rná hogy nem üti ki a szemed.

De ha neked ezt betudja venni a gyomrod, és azt hiszed annyira szeret a barátod, hát hajrá, költözzetek össze, hátha jobban fog majd később fájni...

2016. júl. 6. 16:30
 27/107 A kérdező kommentje:
#24 Ha te tegyük fel megakarnád csalni a párod, elmondanád, h szereted a párod pont annak, akivel megakarod??? Mi ebben a logika???
2016. júl. 6. 16:31
 28/107 anonim ***** válasza:
89%

#26 Ott a pont!

Kérlek, nyisd fel a szemed.

Nagyon próbálod bemagyarázni magadnak, ami már régen nincs.

Vágynál egy ilyen ember "szeretetére, szerelmére"? Nem hinném.

2016. júl. 6. 16:36
 29/107 anonim ***** válasza:
100%
kívánok nektek sok boldogságot :D
 30/107 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: a 26-os választ olvasd el. Tetszik vagy sem, rengeteg ilyen srác van, attól, hogy veled van (sőt, még akár szerethet is, de ez tuti nem szerelem, mert akkor ezt se tenné meg), még bőőőőven van alkalma - és ezek szerint pofája is - másfelé dugni a farkát. Abban sem lehetsz biztos, hogy mással nem csalt meg. Lehet, hogy csak lerázó dumaként írja neki, hogy nem akar téged megcsalni. Mondanám, hogy beszéljétek meg, az a legtisztább, de az ilyen emberek a csillagokat is képesek lehazudni az égről. "FELIZGATSZ RENDESEN". Tetszik ez a mondat? Rakd ki a rákba a gyereket. 23/F
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!