Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt az sms-t találtam. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az sms-t találtam. Szerintetek ezt minek nevezhető? 21l

Figyelt kérdés

Ezt írta egy lánynak:

"...Nagyon jó lenne veled, kívánlak meg meg minden, de nem vagyok olyan ember. Persze gondoltam már sokszor kettőnkre úgy, tudod mennyire vonzódom hozzád, de szeretem a csajom...csak naaaa! Tényleg nagyon jó lenne veled, olyan szép vagy meg minden. Felizgatsz rendesen..."

Nem szoktam soha a telójához nyúlni, gondolom pont emiatt nem törölt semmit soha...

Ez most mi a frász?

2016. júl. 6. 15:52
 71/107 anonim ***** válasza:
79%

DE melyik pasi csinál ilyet,ha szereti a párját?

Nagyon szeretheted ezt a pasit...

MÉG nem tette meg, de mi a garanciád arra,hogy nem is fogja?

Nincsenek gyanús dolgok? Neked nem elég gyanús,hogy hiába ígérte meg neked, a barátnőjének, hogy nem beszél többet vele,de mégis megteszi dugiban? Szerinted miért vágyik annyira rá, hogy a hátad mögött dugiban mégis vele enyeleg?

Egy szerelmes férfinek az az első, hogy tiszteletbentartsa amit a szerleme mond.

Én nem láttam még olyan nőt, aki ezt képes lett volna elviselni.Hogyhogy ennyire függsz tőle?

2016. júl. 7. 16:35
 72/107 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj veled, hogy nem látod a fától az erdőt.

Egy Csernus idézet:

"Ha nem változtatok, akkor még nem fáj eléggé."

Ha neked így jó, akkor maradj vele, csak aztán ne érjen hideg zuhanyként, ha esetleg meghúzkodta a csajt.

Hidd el, addig úgy sem fogja békén hagyni.

2016. júl. 7. 16:38
 73/107 Költőnő? ***** válasza:
100%
Utolsó meg egy. Kell a szar? Kell. Oké.
2016. júl. 7. 16:48
 74/107 anonim ***** válasza:
11%

Hat jol felkavartad az erzelmeket! :)

Nezzuk targyilagosan a dolgokat! A sok megvadult nosteny kitekerne a nyakat a szemetnek (ez a baratod). Aki a baratod mellett mereszel szolni; annak vege mint a botnak. Beleertve teged is. Ha megfigyeled eppen csak le nem hulyeznek, mert nem rugod ki a budos disznot. Na de holgyeim!Vegyunk vissza egy kicsit! Mi a valosag? Leepiteni egy masik not csak bunko modon lehet? Jol kapja meg a magaet a szemet ri banc. Nem lehet, hogy az itt habzo szajjal gyilkolni kesz holgyek eseteleg voltak mar a "szemet rib anc" szerepben valamikor?

Szoval a baratod flortol. Ez teny. Oszt akko' mi van? Mikor te kimesz az utcara oszt riszalod a segged, akkor te mit csinalsz? Holgyeim? Mit erdemel az a no, aki kihivoan oltozik? Miert csinal ilyet?! Tekerjuk ki az osszes nyakat!!!! Szerintem meg az Isten aldja meg oket, hogy megosztjak velem a szepseguket :)

Lehet hogy a baratod megcsalna.....de eddig nem csinalta. Akkor mirol is van szo? Hat arrol hogy felteteles modban turaztatod az agyad. Aztan rajosz, hogy a valosagban azert megsem tortent meg....akkor vissza az egesz!!!!.....de megis beszel vele..... en azt csinaltam, hogy teljes szivembol szerettem a felesegem. Sosem volt eleg neki. Erzelmileg zsarolt hogy nem szeretem elegge. Es ahogy az lenni szokot o csalt meg. Aztan 45 evesen, 29 ev kapcsolat utan azt mondta koltozzek el. Na de megis hova?! Maganugy! Meg vagy ket evig eltem az automban es poros muhelyekben es meg mindig szerettem. Aztan be kellett latnom a valosagot. Mindenem otthagytam nekik es .... nicstelenul, eselytelenul egyedul maradtam a nyomorban. Ismerosok baratok csalad....habzo szajjal, mint ezek itt....birosag, a fele a tied stb... ne hagyd hogy a fejedre szarjanak! Nyisd ki a szad!... Aha

Tudod kislany; ha most kezdenem es tudnam mi a lesz a vege; Akkor is ugyanigy csinalnam. En sosem ellenoriztem mit csinalt, merre jart, kivel hogy beszelt. Megcsalt, kiderult. Persze nem esett jol, nem akkor derult ki, hanem mikor elmult.

Szoval szeresd teljes szivedbol, mert maskepp nem erdemes. Ne jarj utana! Engedd szabadon! Ha a tied; visszajon. He nem; sosem volt a tied. A targyak nem jelentenek losz@rt sem. De mikor nincs kivel megosztani az oromod,nincs kihez szolni es hallgatod a kopogo esot; a magany nem jo.

Nezz magadba es hallgass az erzeseidre. Nezz a szemebe fogd meg a kezet es vizsgald meg magad, hogy mit erzel. Az a JELEN. A jovo es a mult nem szamit. A jovon csak felteteles modban tudsz aggodni, a mult meg mar nincs.

Magadra hallgass! Ne masra! Foleg ne duhos, cinikus emberekre!

2016. júl. 9. 06:41
 75/107 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, hogy te vagy a pasid a szánalmasabb
2016. júl. 9. 08:45
 76/107 omba ***** válasza:
100%

Én szeretem a páromat, és nem izgat fel semmilyen más nő.

Nem gondolok "kettőnkre", ha nem ő a másik.

2016. júl. 9. 12:28
 77/107 anonim ***** válasza:
65%
74-es, jó lenne ha nem pont te osztanád az észt 0 párkapcsolati tapasztalattal...
2016. júl. 9. 14:30
 78/107 anonim ***** válasza:
12%
77-es.... En nem tudok eszt osztani, mert nekem is alig van. Te pedig ha nem tudsz valamihez hozzaszolni; kapcsold ki a geped. Ha nincs mit csinalnod azt ne itt csinald jo? :)
2016. júl. 10. 04:39
 79/107 anonim ***** válasza:
94%

78-as, ez a legcsodálatosabb ebben az oldalban, hogy olyanok írnak litániás hegyi beszédet másnak, akiknek még párkapcsolata sem volt. Így lényegében milyen tapasztalatból is beszélnek? Amit elképzeltek?

Ennél irritálóbb ritkán van...

2016. júl. 10. 16:45
 80/107 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, a 74-78- asnak miért írjátok,hogy 0 a tapasztalata párkapcsolat terén.Ő írta, hogy 45 évesen kirúgta a felesége,miután a nő megcsalta...:(
2016. júl. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!