Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megfigyeles lebukas nelkul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeles lebukas nelkul? Tudom ciki. De hogyan csinaljam?

Figyelt kérdés

Tudom.csunya dologra keszulok...de a segitsegeteket szeretnem kerkerbini a kivitelezesben.

A parom mostanaban furan viselkedik es mindig megkerdezi hogy mikor erek haza stb.

Kicsit olyan erzesem van hogy esetleg felhoz a lakasunkra valakit ha en epp melozok.

Nos. O holnap szabadnapos szoval egesz map egyedul lesz a lakasban.Holnap en elvileg 10.00-20.00ig dolgozom ezt O is tudja.

De 15.00kor eljovok.

Szeretnem kideriteni hogy van.e nalunk valaki.

Tudom.tudom.

Csunya folog...de jobb 5letem nincsen.

A baj csak az hogy pont utcara nez a lakasunk ablaka. Viszont en nem latok be mert sotetitofuggonyos.a parkolonk kozos (tarsashazi) ami nem baj mert par utcanyira is megallhatok igy a kocsit nem szurja ki.

Viszont nem akarokazonnal feljonni..mert ha koran erkezem es nincs senki akkor lehet h kesobbre terveztek...

Szoval szeretnek kicsit lesben allni.

De nem tudom hogyan mert

1)ugye a kocsimat eszreveheti

2) mivel tarsashazban elu k igy nem ulhetek le az ajtonk ele :)

3) akarki ki es be johet a hazba..nem ismerem az osszes szomszedot tehat nem tudom ki lehet a gyanus.

Ne iteljetek el

.csupan meg szeretnek bizonyosodni arrol h valoban saros.e a pasim.

Hogyan figyeljem a lakast ? Hogy ne vegyen eszre??

Lecikizo hozzazsolasokat nem kerek

2016. máj. 30. 19:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 A kérdező kommentje:
Koszonom
2016. jún. 6. 14:31
 72/84 anonim ***** válasza:

Hát ez ciki...

Megmondta sok mindenki, hogy ez lesz, nem álltál le...

Talán ha nem menne vissza, tanulnál belőle és a következő kapcsolatodba nem fogod ezt művelni.

De pszichológushoz mindenképp menj el. Ártani nem fog, sőt neked szerintem szükséged is van rá.

2016. jún. 6. 16:11
 73/84 anonim ***** válasza:
Szerintem is visszafog menni.:)
2016. jún. 6. 16:20
 74/84 A kérdező kommentje:

Tudom megerdemlem..jo lecke az tuti. Nagyon hianyzik mar most.

Holnapra van idopontom a pszichologushoz.

Aranyos Vagy utolso..de sztem nem fog :( ahhoz nagyon kell szeretnie

2016. jún. 6. 16:54
 75/84 anonim ***** válasza:
A lenyeg h most ne keresd.. es majd o fog. Vagy esetleg par nap mulva hivd fel h megkerdezd hogy van de kettotokrol ne faggasd.:)!
2016. jún. 6. 19:30
 76/84 A kérdező kommentje:

Tudom nem szabadnao.hiszen nem aza nyukaja tehet errol es soha nem szolt bele a kapcsolatunkba...de most ellenfelet latok benne.

Es felek hogy inkabb valasztja az anyjanal a nyugalmat es azt a legkort (foleg ha az anyja kihasznalja hogy most patyolgathatja) es ezert inkabb ott marad

Meg attol felek hogy mivel most befolyasolhato velem kapcsolatban (negativ iranyba) igy valaki ellenem beszeli es lemond rolam.

Tudom higy megerdemlem amit kaptam mert magamnak csinaltam. Es tanultam belole.

Es tudom hogy bar nagyon nagyon szeret.de annyira vajon nem hogy engem valasszon:(

Szoval varok a semmire. Soha nem jon mar vissza. Ennyi.

Koszonom hogy izgultatok ertem es ertunk.

Es koszonom a segitsegeteket meg a sok erdeklodest.

Ti ne kivessetek el azt a hibat amit en

2016. jún. 6. 20:19
 77/84 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező !

Fel a fejjel...Remélem hogy visszatér hozzád...

Vagy vele vagy egy másik férfival..de boldog leszel !

Kérlek ne rontsd el !

Üdv...53F

2016. jún. 7. 10:30
 78/84 A kérdező kommentje:
Mire ma hazaertem a pszichologustol addigra a lakasban vart. Elmondta hogy szeret es visszajon mert nem birja nelkulem de az orvosra szuksegem van es tamogat. :)
2016. jún. 7. 13:40
 79/84 anonim ***** válasza:
100%
Hát, tényleg szerethet ha elbír viselni...:)
2016. jún. 7. 19:41
 80/84 anonim ***** válasza:
Ennek örülök :) de akkor a jövőbe ne gyanusítgasd! ;)
2016. jún. 8. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!