Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeles lebukas nelkul? Tudom ciki. De hogyan csinaljam?
Tudom.csunya dologra keszulok...de a segitsegeteket szeretnem kerkerbini a kivitelezesben.
A parom mostanaban furan viselkedik es mindig megkerdezi hogy mikor erek haza stb.
Kicsit olyan erzesem van hogy esetleg felhoz a lakasunkra valakit ha en epp melozok.
Nos. O holnap szabadnapos szoval egesz map egyedul lesz a lakasban.Holnap en elvileg 10.00-20.00ig dolgozom ezt O is tudja.
De 15.00kor eljovok.
Szeretnem kideriteni hogy van.e nalunk valaki.
Tudom.tudom.
Csunya folog...de jobb 5letem nincsen.
A baj csak az hogy pont utcara nez a lakasunk ablaka. Viszont en nem latok be mert sotetitofuggonyos.a parkolonk kozos (tarsashazi) ami nem baj mert par utcanyira is megallhatok igy a kocsit nem szurja ki.
Viszont nem akarokazonnal feljonni..mert ha koran erkezem es nincs senki akkor lehet h kesobbre terveztek...
Szoval szeretnek kicsit lesben allni.
De nem tudom hogyan mert
1)ugye a kocsimat eszreveheti
2) mivel tarsashazban elu k igy nem ulhetek le az ajtonk ele :)
3) akarki ki es be johet a hazba..nem ismerem az osszes szomszedot tehat nem tudom ki lehet a gyanus.
Ne iteljetek el
.csupan meg szeretnek bizonyosodni arrol h valoban saros.e a pasim.
Hogyan figyeljem a lakast ? Hogy ne vegyen eszre??
Lecikizo hozzazsolasokat nem kerek
Emberek,
Megjott a kamera. Nagyon jol nez ki. Holnap ki is probalom. Ma mar nem mert nincs 8oram feltolteni mielott hazaer. Holnap lesz :)
Szep...es ha az ember ranez nem jon ra h kamera.
No de a pasim nem egy muszaki analfabeta.
Azert ha leszediba hatuljat szembetunik nemi majd az usb csatlakozo meg az SDkartya helye... Nem merek kockaztatni h lathato helyre teszem ki...
Mivel egy 15cm×10cmes lapos orarol beszelunk nem tudom hova rejtsem.... A szekreny tetejere fel lehet latni.. Egy mu borostyan fut a futes csovon... Esetleg amoge felrogzitem
Csak ugy nem merem megmutatni neki vagy kitebbi a polcra mert amilyen kivancsi siman megnezi h mi hogy mukodik rajta es ha leszediba hatlapjat akkor az uSB kabelre meg tudom is mobdabi h toltheto es elemet sporol...na de azert egy memo.kartya helye mar cikis.
Meg igaz nincsen markaja meg neve...de ha veirja a googleba h "tukros ora" akkor tuti kidobja neki h KAMERA
Hogyan helyezzem el????.
Lefotoztam.hatha tudok segiteni az elrejtesben.
Ez a szekrenyunk ez belatja a 2szobat a konygat es a nappalit is.
content://media/external/file/69927
Ez pedig a bejarati ajtonk mellett futo futescso. content://media/external/file/69927
Jaaaj nem lett jo a bemasolt link.
Sebaj. Akit erdekel elkuldom priviben:)
Ne csináld sehogy, úgyis tuti észreveszi és akkor buktad az egészet. Beteges amit csinálsz, de a többi kérdésednél már megmondtuk.
Jól szét fogod cseszni a párkapcsolatod maradékát.
Mi szóltunk, de majd úgyis megtudjuk itt a következő kérdésből, hogy sült el. A címe kb ez lesz:
"Tudom, h ciki, de titokban lekameráztam a barátomat. Nem történt semmi de tuti megcsal".
Sok sikert!
Ha egy sima óra lenne akkor nem izgulnal ennyire es öt sem érdekelne akkor ez miert érdekelne ha o úgy tudja egy óra
Pasi 😁😁 nem fogja nagyon izgatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!