Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a parom es kiadtam az utjat, lehordtam. Szerintetek ciki ha irok neki es kerdeseket teszek fel neki h hogy is volt az egesz?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 15:29
2/11 anonim válasza:
nem ciki,kell,hogy megértsd mi történt,
hogy feltudd dolgozni
3/11 anonim válasza:
Igen,kínos lenne feszegetni a témát.Ezt akkor rögtön tisztázni kellett volna,amikor kibukott a dolog.Így utólag már kár elemezni a helyzetet,rágódni rajta,ez a tényeken nem változtat.Ráadásul csak magadat alázod meg,hiszen ezzel a viselkedéssel azt mutatod,még mindig érdekel.Ha már egyszer kirúgtad és lehordtad,akkor emiatt se állj szóba Vele,mert igenis gáz.Nem méltó arra sem,hogy egyáltalán kíváncsi legyél a mocskos részletekre.
4/11 anonim válasza:
Bár az tény és való,hogy jogod van az igazsághoz,viszont a részletek csak további fájdalmat okoznának.Igazából felfogni és megérteni ezt az egészet amúgy sem most fogod,akkor sem,ha kielemzitek,mi,mikor,hogyan történt.A miértet meg csak a párod tudhatja,viszont ettől még bűnt követtet el,és becsapott,megalázott.Szerintem ennyi bőven elég ahhoz,hogy kidobd,és felesleges magyarázkodnia ezek után.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem ciki..én is megkérdezném, hogy pontosan, hogy is történt az egész. Gondolom amikor kiderült, hogy megcsalt, zaklatott voltál és inkább elküldted a fenébe..de persze, hogy érdekel még mi is volt pontosan.Én is megkérdezném.
6/11 A kérdező kommentje:
Ugy tortent h 3 honapja szakitottunk es most az unnepek alatt mar epp ott tartottunk h ujra egymasra talaltunk , de ezt elmondta nekem...ez szinte rogton a szakitasunk utan tortent...es nem birom feldolgozni...2 napja nem beszelunk
2012. dec. 28. 15:40
7/11 A kérdező kommentje:
Ja es nem 1x alkalom, ugy saccolom h kb 2 hetig a csajjal volt utana leallt
2012. dec. 28. 15:41
8/11 anonim válasza:
jobb lett volna megkérdezni mielott kiadtad az utjat.
most minek zaklatod ilyenekkel? azt fogja hinni hogy ujra akarsz valamit..
9/11 A kérdező kommentje:
Mert meg mindeg szeretem es idegesit ez az egesz....nagon nehez lesz tovabb lepnem es szenvedek...de lehet h szenvedes lenne tovabbra is az egesz
2012. dec. 28. 15:51
10/11 anonim válasza:
Na várj egy kicsit. Azt irod a szakitásotok után történt. Mégha nem is volt korrekt, ez már nem számit megcsalásnak ha külön voltatok. Ráadásul öszintén elmondta. Igy már más a történet,és nem tudom mire fel osztottad ki. Még akkor is, ha nem volt túl korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!