Nem unjátok már a sok "Ciki, ha még 16 évesen szűz vagyok? , Gáz ha 16 cm a farkam? " és ezekhez hasonló kérdéseket?
Én már kicsit igen, miért nem olvassátok vissza a hasonló kérdésekre a válaszokat? Ja igen, egyszerűbb kiírni..
Ez a ciki, nem az, hogy szűz-e valaki!!
Egyet értek veled! Ez a két kérdés...pfff. A leggázabb, és még mindig rengetegen ezzel fárasztják az embert!
mcfly
Mi az h ezzel fárasztanak? nem értem.
Látod h ötödjére is ez a kérdés, akkor nem nyitod meg.. ennyi az egész..
Én is nagyon unom.
És tény,hogy nem köteles végigolvasni az összes kérdést az illető,viszont a kérdés kiírásánál felsorolja a rendszer a hasonló kérdéseket,hogy elkerüljék az ismétlést...de valaki már azért is kiíratja,hogy neki külön válaszoljanak....éshát kereső is létezik!
Ott a keresö. Igazán rákereshetnek..-.-'
Miért lenne már ciki a 16éves szüz? A nyomorék gyerekes divatbarmoknak max.-.-'
Kedves Első!
Nem is azt mondtam, hogy válogatás nélkül nézze meg az összes kérdést, de ha a keresőbe beírja, vagy kérdésnek megírja, hogy "x évesen ciki-e, hogy szűz vagyok", x cm a farkam", akkor kiad egymillió ilyen kérdést-választ. Lehet belőle szemezgetni. Valószínűleg nem fognak neki se mást írni, mint pár nappal azelőtti kérdezőnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!