Nem unjátok még ezt a "ciki hogy szűz vagyok" és egyéb szinonímájú kérdéseket?
13:33:
No comment...
Szerintem van a dolognak egy pszichologiai resze is: ha o maga irja ki a kerdest, E/1-ben megfogalmazva, akkor tarsul melle az az erzes, hogy a valaszok szemelyesen neki szolnak es azt erezheti, hogy igy megnyugtatobbak a valaszok, mintha elolvasna valaki mas kerdeset, meg akkor is, ha egyebkent a masik kerdes szorol szora megegyezik az ovevel.
Vagy meg az lehet, hogy fogalma sincs, hogyan mukodik az oldal, csak regisztral, kerdez, korul sem nez, fel sem meri a terepet.
Vagy tenyleg korlatozottak az ertelmi kepessegei.
14:43:
Remélem hogy egyes emberek csak unatkoznak, és nem olyan az értelmi szintjük, mind ami a kiírt kérdéseiknél megmutatkozik. Bár vajon mennyire vall okosságra aki ilyen hülyeségekkel szórakozik? xD
hát b+ az 1. az iszonyatosan no comment XDXDXDXDX
és h a kérdésre is válaszoljak ööööm hmmm... DE IGEN!!!!! MOCSKOSUL UNALMAS!!!!!.......-.-"
Szerintem ezek mind önigazolás, seggnyalás céljával íródnak, hogy kapják a "jaj, ne butáskodj, dehogy ciki, te vagy az értékes, az a ciki, aki már nem szűz"...
Hát rohadt értelmesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!