Én 12 éves lány vagyok. Nagyon szőrös a lábam. ( Szeretném borotválni de anyukám nem engedi.1. kérdés: Ciki egy 12 éves lánynál a szőrös láb? 2. kérdés: Ebbe a korba szabad borotválni a lábadat vagy egyéb testrészedet?
Ne csináld..
Én azt mondom ráérsz még 13éves borotválni...
Én 14 éves koromban kezdtem el. Addig nem érdekelt ez egyáltalán. Olyanokkal barátkoztam, akik nem cikiztek emiatt. Szerintem nem ciki borotválni.. higiénia, de ne tedd :S
18/L
Ez milyen hülyeség már. Kb. mintha azt mondanátok hogy 14 éves kor előtt ciki betétet vagy tampont használni, ha megjött hát így jártál. Pfffff
Alapvető higénia és ápoltság.
Bemész a boltba, veszel női borotvát, kb. 200-1000 ft a márkától függően.
Úgy idegesítenek ezek az anyukák. Túl korán sminkelni az gáz. De szőrteleníteni meg deót használni miért? Ne a kőkorszakban élünk vazz.
Figyi, 200 ft egy borotva. Elmész és veszel egyet, otthon meg lehúzod.
Engem cikiztek a szőrös lábamért.
Amúgy ebben a korban lehet borotválni.
Hidd el, nem lesz attól szőrösebb a lábad később, ha most borotválod, ez hülyeség.
Nekem 12 évesen anyukám maga adta a kezembe a borotvát...
Szóval nyugodtan borotválhatod, ha zavar, de amúgy ennyi idősen sztem még nem ciki...
anyukád nem engedi? le fogja ellenőrizni??? miért mit tud csinálni, ha mégis szőrtelenítesz? megver? ellenőriz majd zuhanyzások közben v mi?
szerintem szőrteleníts, ha zavar, olyan gonoszok a "mai lányok", elhiszem, h cikiznek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!