Én 12 éves lány vagyok. Nagyon szőrös a lábam. ( Szeretném borotválni de anyukám nem engedi.1. kérdés: Ciki egy 12 éves lánynál a szőrös láb? 2. kérdés: Ebbe a korba szabad borotválni a lábadat vagy egyéb testrészedet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 21:36
11/14 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon szőrös akkor borotváld. De ha csak világos szőr akkor ne mert fekete nő majd helyette.
Egyébként én sem értem miért kell ehhez anyád engedélye? Nem az ő lábát borotválod... én 13 évesen kezdtem, nem kérdeztem hanem fogtam egy borotvát és leborotváltam.
12/14 anonim válasza:
en is 12 evesen kezdtem es az egyik osztalytarsam is, ebben a korban ha fejlett vagy akk mar eleg ciki, en nem birtam megjegyzeseket vagy mikor undorral neztek labamra :P
13/14 anonim válasza:
Szerintem, ha csak szőke szőrös, akkor ne borotváljad, mert tényleg csak egyre sötétebb, erősebb szőr nő majd helyette, meg még csinálhatod amúgy is eleget! Ha tényleg kínosnak érzed és cikiznek miatta, akkor meg ülj le anyukáddal beszélni, mondjad el őszintén és vegyetek epillátort vagy gyantáztassátok.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinte válaszokat. De anyukám azt mondja hogy ne azzal foglalkozzak még ebbe a korba.
2010. aug. 21. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!