Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megfigyeles lebukas nelkul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeles lebukas nelkul? Tudom ciki. De hogyan csinaljam?

Figyelt kérdés

Tudom.csunya dologra keszulok...de a segitsegeteket szeretnem kerkerbini a kivitelezesben.

A parom mostanaban furan viselkedik es mindig megkerdezi hogy mikor erek haza stb.

Kicsit olyan erzesem van hogy esetleg felhoz a lakasunkra valakit ha en epp melozok.

Nos. O holnap szabadnapos szoval egesz map egyedul lesz a lakasban.Holnap en elvileg 10.00-20.00ig dolgozom ezt O is tudja.

De 15.00kor eljovok.

Szeretnem kideriteni hogy van.e nalunk valaki.

Tudom.tudom.

Csunya folog...de jobb 5letem nincsen.

A baj csak az hogy pont utcara nez a lakasunk ablaka. Viszont en nem latok be mert sotetitofuggonyos.a parkolonk kozos (tarsashazi) ami nem baj mert par utcanyira is megallhatok igy a kocsit nem szurja ki.

Viszont nem akarokazonnal feljonni..mert ha koran erkezem es nincs senki akkor lehet h kesobbre terveztek...

Szoval szeretnek kicsit lesben allni.

De nem tudom hogyan mert

1)ugye a kocsimat eszreveheti

2) mivel tarsashazban elu k igy nem ulhetek le az ajtonk ele :)

3) akarki ki es be johet a hazba..nem ismerem az osszes szomszedot tehat nem tudom ki lehet a gyanus.

Ne iteljetek el

.csupan meg szeretnek bizonyosodni arrol h valoban saros.e a pasim.

Hogyan figyeljem a lakast ? Hogy ne vegyen eszre??

Lecikizo hozzazsolasokat nem kerek

2016. máj. 30. 19:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 A kérdező kommentje:

Fuuuj... De rohadtul merges vagyok.

Most kitalalta hogy holnap megis dolgozik mert nem akar tobbet tanulni inkabb penzt keres.

Helyette kivett szabit 17.re

Aznap is melozok...ahhhhjjjj...

2016. máj. 30. 21:05
 12/84 anonim ***** válasza:
Várhatsz 2 és fél hetet. :/
2016. máj. 30. 21:30
 13/84 A kérdező kommentje:

Feneket.

Berendelek netrol egy pici kemkamerat.

Hetvegen ugyis dolgozom. Addigra megjon. Ki is lrobalom...

Igy tuti nem marad titok semmi

2016. máj. 30. 21:32
 14/84 anonim ***** válasza:
Azert majd ird meg legyszi mi volt, kivancsi vagyok, hogy mennyire jonnek be a megerzeseid.
2016. máj. 30. 22:13
 15/84 anonim ***** válasza:

Szia kiváncsi vagyok mi lesz belőle

Megírod majd ??

2016. máj. 30. 22:13
 16/84 A kérdező kommentje:

Persze hogy megirom. Mindenkeppen.

Mostmar en magam sem tudom hogy melyiknek orulnek jobban.

Annak ha lenne a felvetelen valaki es a pasim orra ala nyomhatnam a bizonyitekot...

Vagy annak .ha nem lennene rajta semmi es en lennek full paranoias.

Kicsit felek

2016. máj. 30. 22:19
 17/84 anonim ***** válasza:
Még nem olvastam végig, de a kamerát akartam javasolni. Majd írd meg mi volt! :)
2016. máj. 30. 23:55
 18/84 A kérdező kommentje:

Tegnap egezs nap itthob voltam O dolgozott

De ejjel kulon aludtunk merges vagyok ra...

O a haloban aludt en a nappaliban.

Most reggel bementem a haloba es par csepp sperma van a takaron. Tuti hogy friss mert khhm...szagabis van...es total nedves.

Masztizhatott?? Meg sosem vettem eszre h reggel igy kelt vna.

2016. máj. 31. 06:47
 19/84 A kérdező kommentje:

Most azon gondolkozok hogy tegnap is ott volt.e

De nem...

Mert be volt agyazva es a takarot vegigteritette az agyon..

De ha tegnapelott (mikor meloztam) megcsalt vna...nem lett vna esze ra h kimossa??

Szova tegyem neki vagy ne szoljak ????

2016. máj. 31. 06:51
 20/84 anonim ***** válasza:

Omg, mik folynak itt.

Csak úgy megkérdem, ha találsz valamit kidobod, vagy ő téged. Ha nem találsz semmit, akkor mi lesz? Mert szerintem ezek után már megnyugodni nem fogsz, mindég benned lesz, hogy nem most jött a csaj, biztos máskor. Most lemerült a kamera aksija, biztos nem vette fel, stb, stb.

Szerintem az lenne a legjobb ha kételyeid vannak, akkor elhagynád és nem tennéd tönkre az idegeidet ilyenekkel.

2016. máj. 31. 11:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!