Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeles lebukas nelkul? Tudom ciki. De hogyan csinaljam?
Tudom.csunya dologra keszulok...de a segitsegeteket szeretnem kerkerbini a kivitelezesben.
A parom mostanaban furan viselkedik es mindig megkerdezi hogy mikor erek haza stb.
Kicsit olyan erzesem van hogy esetleg felhoz a lakasunkra valakit ha en epp melozok.
Nos. O holnap szabadnapos szoval egesz map egyedul lesz a lakasban.Holnap en elvileg 10.00-20.00ig dolgozom ezt O is tudja.
De 15.00kor eljovok.
Szeretnem kideriteni hogy van.e nalunk valaki.
Tudom.tudom.
Csunya folog...de jobb 5letem nincsen.
A baj csak az hogy pont utcara nez a lakasunk ablaka. Viszont en nem latok be mert sotetitofuggonyos.a parkolonk kozos (tarsashazi) ami nem baj mert par utcanyira is megallhatok igy a kocsit nem szurja ki.
Viszont nem akarokazonnal feljonni..mert ha koran erkezem es nincs senki akkor lehet h kesobbre terveztek...
Szoval szeretnek kicsit lesben allni.
De nem tudom hogyan mert
1)ugye a kocsimat eszreveheti
2) mivel tarsashazban elu k igy nem ulhetek le az ajtonk ele :)
3) akarki ki es be johet a hazba..nem ismerem az osszes szomszedot tehat nem tudom ki lehet a gyanus.
Ne iteljetek el
.csupan meg szeretnek bizonyosodni arrol h valoban saros.e a pasim.
Hogyan figyeljem a lakast ? Hogy ne vegyen eszre??
Lecikizo hozzazsolasokat nem kerek
Fuuuj... De rohadtul merges vagyok.
Most kitalalta hogy holnap megis dolgozik mert nem akar tobbet tanulni inkabb penzt keres.
Helyette kivett szabit 17.re
Aznap is melozok...ahhhhjjjj...
Feneket.
Berendelek netrol egy pici kemkamerat.
Hetvegen ugyis dolgozom. Addigra megjon. Ki is lrobalom...
Igy tuti nem marad titok semmi
Szia kiváncsi vagyok mi lesz belőle
Megírod majd ??
Persze hogy megirom. Mindenkeppen.
Mostmar en magam sem tudom hogy melyiknek orulnek jobban.
Annak ha lenne a felvetelen valaki es a pasim orra ala nyomhatnam a bizonyitekot...
Vagy annak .ha nem lennene rajta semmi es en lennek full paranoias.
Kicsit felek
Tegnap egezs nap itthob voltam O dolgozott
De ejjel kulon aludtunk merges vagyok ra...
O a haloban aludt en a nappaliban.
Most reggel bementem a haloba es par csepp sperma van a takaron. Tuti hogy friss mert khhm...szagabis van...es total nedves.
Masztizhatott?? Meg sosem vettem eszre h reggel igy kelt vna.
Most azon gondolkozok hogy tegnap is ott volt.e
De nem...
Mert be volt agyazva es a takarot vegigteritette az agyon..
De ha tegnapelott (mikor meloztam) megcsalt vna...nem lett vna esze ra h kimossa??
Szova tegyem neki vagy ne szoljak ????
Omg, mik folynak itt.
Csak úgy megkérdem, ha találsz valamit kidobod, vagy ő téged. Ha nem találsz semmit, akkor mi lesz? Mert szerintem ezek után már megnyugodni nem fogsz, mindég benned lesz, hogy nem most jött a csaj, biztos máskor. Most lemerült a kamera aksija, biztos nem vette fel, stb, stb.
Szerintem az lenne a legjobb ha kételyeid vannak, akkor elhagynád és nem tennéd tönkre az idegeidet ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!