Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megfigyeles lebukas nelkul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeles lebukas nelkul? Tudom ciki. De hogyan csinaljam?

Figyelt kérdés

Tudom.csunya dologra keszulok...de a segitsegeteket szeretnem kerkerbini a kivitelezesben.

A parom mostanaban furan viselkedik es mindig megkerdezi hogy mikor erek haza stb.

Kicsit olyan erzesem van hogy esetleg felhoz a lakasunkra valakit ha en epp melozok.

Nos. O holnap szabadnapos szoval egesz map egyedul lesz a lakasban.Holnap en elvileg 10.00-20.00ig dolgozom ezt O is tudja.

De 15.00kor eljovok.

Szeretnem kideriteni hogy van.e nalunk valaki.

Tudom.tudom.

Csunya folog...de jobb 5letem nincsen.

A baj csak az hogy pont utcara nez a lakasunk ablaka. Viszont en nem latok be mert sotetitofuggonyos.a parkolonk kozos (tarsashazi) ami nem baj mert par utcanyira is megallhatok igy a kocsit nem szurja ki.

Viszont nem akarokazonnal feljonni..mert ha koran erkezem es nincs senki akkor lehet h kesobbre terveztek...

Szoval szeretnek kicsit lesben allni.

De nem tudom hogyan mert

1)ugye a kocsimat eszreveheti

2) mivel tarsashazban elu k igy nem ulhetek le az ajtonk ele :)

3) akarki ki es be johet a hazba..nem ismerem az osszes szomszedot tehat nem tudom ki lehet a gyanus.

Ne iteljetek el

.csupan meg szeretnek bizonyosodni arrol h valoban saros.e a pasim.

Hogyan figyeljem a lakast ? Hogy ne vegyen eszre??

Lecikizo hozzazsolasokat nem kerek

2016. máj. 30. 19:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
91%

Egyenlőre ez a legrégebbi kérdésed, amit találtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcsa..

Biztos van még előbbi is. Tehát legalább egy éve nyomatod a hülyeségeidet. Tudod mi az igazán beteges? A féltékenységed persze, de az még inkább, hogy kiírsz erről vagy 1000 kérdést. Nem csak féltékeny vagy még fájdalmasan hülye is. A pasid is beteg, hogy ezt elviseli, nem is értem őt se. Valahol ő is hibás abban, hogy még nem hagyott ott.

2016. jún. 3. 07:22
 62/84 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező!!!!!

Gyogyós vagy, fogd fel! Kicsinálod a szerencsétlen pasidat. Én azt mondom, szerintem a csávó inkább tényleg csaljon meg téged és aztán lépjen le az új nővel. Hátha az majd nem fogja kamerával figyelgetni, minden ok nélkül!!!! Beteg vagy! Menj pszichiáterhez! Szegény gyerek remélem megtalálja a fos kamerádat, rádöbben, hogy mit művelsz és elhagy a francba. Még ha meg is csalna (amin nem csodálkoznék) akkor sincs jogod a tudta nélkül lekamerázgatni, mert személyiségi jogokat sért! Erre nincs eszed gondolom.

Tiszta szégyen amit csinálsz!

Akkor is lesülne a pofámról a bőr, ha külön szobába aludnék a pasimmal és másnap kiderülne, hogy csóri egymagában hokizik. Nyilvánvalóan lett volna kedve d.ugni, de te kimentél a nappaliba aludni, aztán meg vizsgálgatod az ágyneműt, hogy g.e.cis-e és még számon is kéred. Ahelyett, hogy visszamennél alfába és normálisan viselkednél és kielégítenéd a párod.

Remélem megcsal és le is lép egy ilyen elmebajos nőtől, mint te!!!!!

2016. jún. 3. 08:07
 63/84 anonim ***** válasza:
100%
Ja,ez már megint az,aki a pasija idősebb kolleganojere féltékeny???,kiirt már vagy100 kérdést...
2016. jún. 4. 06:42
 64/84 anonim ***** válasza:
Igen, Ő az. Bár nem csak arra a nőre féltékeny, hanem minden mozgó nőnemű lényre (igen, állatokra is).
2016. jún. 4. 06:54
 65/84 anonim ***** válasza:

Kerdezo!

Megszagoltad a zsepiket?

Kamerazassal miujsag?

2016. jún. 4. 13:36
 66/84 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2016. jún. 6. 12:53
 67/84 anonim ***** válasza:
Várjuk a fejleményeket.
2016. jún. 6. 13:05
 68/84 A kérdező kommentje:

Mondta hogy ha nem fejezem ve az ok nélküli gyanusitgatást akkor elhagy mert nem birja idegekkel.

Nem hittem neki.

De a szombat esti vitánk miatt tegnap (vasárnap) mialatt dolgiztam elcuccolt ideiglenesen az anyjához mert ott van hely neki. (elvált szülök) és máshova nem tud menni.

Persze nagyon megijedtem és eléggé gonolkodoba zuhantam.

Azonnal találkozni akartam vele hogy legalább beszéljük meg.

Beszéltünk is tegnap este. Meglepően higgadtan. Tehát sok mindent átrágtunk.

Az elején hajthatatlannak tünt hogy Ő ezt eldöntötte és igy nem tud élni mert nyugodt kapcsolatra vágyik..

Majd a végén ugy váltunk el hogy megölelt és -mivel mindketten sirtunk-. Mondta hogy nyugodjunk meg és hagyjuk leülepedni a stresszt és igéri átgondolja hogy ad.e még egy esélyt hogy leszokjak erröl...elmondta hogyva mai napig szeret de igy nem lehet élni és ez neki sokkkk. De most szeretne legalább az anyjánál nyugiban maradni pár napot mert ideges és idegesen nem akar lépni meg dönteni.

Megértettem és nem erőszakoskodtam tovább. De mondtam Neki hogy hazavárom.

Majd Hazajöttem az albérletünkbe.

Még csak egy este telt el nélküle..és nem találom a helyemet..nagyon hiányzik.

És tudom hogy sok mindent igértem Neki amit nem tartottam be és tudom hogy ok nélkül bántottam...de nagyon nehéz kivárni mit lép majd...és ugy sajnálom : '( pszichologzshoz is elmegyek...akarok vátozni

Tudom..tudom...megérdemlem. Igaz!

Amikor hazajöttem láttma hogy tényleg elvitte a lényeges homijait... És egy levél volt azvasztalon melyven leirta hogy szeret és nem felejt el de ez a sok vita és a féltéenységi jelenetek tönkreteszik és nekibtiszta a lelkiismeret...ne haragudjak de ezt nem akarja igy és végleges ne keressem. Ugy ezt napközben irta... De a fent emlitett személyes találkánk joval ezután történt.

Mondjuk hiába beszéltünk...a levél miatt méginkább megijedtem.

Szoval nem tudom milyen dontest hoz majd...most egyedul vagyok a lakasban...ben is tudok gondolkodni de hianyzik

2016. jún. 6. 13:39
 69/84 A kérdező kommentje:

Tehat a ka.erat ki sem probaltam.

Helyette arra jottem ra hogy az effele bizalmatlansag es eroszakks viselkedes kegyetlenul tonkretesz embert es kapcsolatot egyarant :(

Most nem azert veszitettem el azt az embert akit szeretek mert megcsalt es volt felvetelem rola...hanem mert megunta a feltekenysegemet es inkabb elkoltozott.

Igerte h atgondolja...de nem fog visszajonni sztem :(

2016. jún. 6. 13:43
 70/84 anonim ***** válasza:

Sajnalom Kerdezo!

De legy optimista, biztos visszamegy ha kepes vagy a valtozasra...

En drukkolok!

2016. jún. 6. 14:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!