Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeles lebukas nelkul? Tudom ciki. De hogyan csinaljam?
Tudom.csunya dologra keszulok...de a segitsegeteket szeretnem kerkerbini a kivitelezesben.
A parom mostanaban furan viselkedik es mindig megkerdezi hogy mikor erek haza stb.
Kicsit olyan erzesem van hogy esetleg felhoz a lakasunkra valakit ha en epp melozok.
Nos. O holnap szabadnapos szoval egesz map egyedul lesz a lakasban.Holnap en elvileg 10.00-20.00ig dolgozom ezt O is tudja.
De 15.00kor eljovok.
Szeretnem kideriteni hogy van.e nalunk valaki.
Tudom.tudom.
Csunya folog...de jobb 5letem nincsen.
A baj csak az hogy pont utcara nez a lakasunk ablaka. Viszont en nem latok be mert sotetitofuggonyos.a parkolonk kozos (tarsashazi) ami nem baj mert par utcanyira is megallhatok igy a kocsit nem szurja ki.
Viszont nem akarokazonnal feljonni..mert ha koran erkezem es nincs senki akkor lehet h kesobbre terveztek...
Szoval szeretnek kicsit lesben allni.
De nem tudom hogyan mert
1)ugye a kocsimat eszreveheti
2) mivel tarsashazban elu k igy nem ulhetek le az ajtonk ele :)
3) akarki ki es be johet a hazba..nem ismerem az osszes szomszedot tehat nem tudom ki lehet a gyanus.
Ne iteljetek el
.csupan meg szeretnek bizonyosodni arrol h valoban saros.e a pasim.
Hogyan figyeljem a lakast ? Hogy ne vegyen eszre??
Lecikizo hozzazsolasokat nem kerek
Igen jó lessz a kamerás ötlet...
hogy megnyugodj....vagy...lebuktasd...mindennap állítsd felvételre...egy hónapig...amikor mindketten dolgoztok akkor is !
Ha semmit nem taláslsz ,legalább tesztelted a készüléket..
Tényleg válaszadók ! valaki linkelne hogy milyen készüléket kellene venni ? Másnak is hasznos lehetne nemcsak a kérdezőnek...
Kedves kérdező ! Hogyan fogsz majd minket értesíteni ?
engem is érdekelne..hogy jogos e az aggodalmad !
Egy Kedves valaszado kuldott nekem privat uzenetben egy linket ahonnan tudok rendelni jo aton es jot.
Most rendeltem meg. Plusz kertem telefonon felvilagositast a diszpecsertol.
Azt mondta a pasas hogy 1rorat minimum rogzit. Asztali digitalis oraba van rejtve.memoriakartyara menti a felveteleket. 8orat kell tolteni elotte es ennyi.Tesztelve van es jo termek. Nagyon szep es 20ezer Ft. Szoval holnap erkezik.
Nekem a 1roras felvetel boven jo csak 10oranyit kell felvennie.
Hat ....hetvegen amugyis dolgozom. Ha kiderul hogy megcsal akkor az orra ala dugom es melle meg is verem..
Ha meg semmi gyanus akkor... Hmm..van egy jo kameram:) es megnyugszom.
Mindenkeppen jelzek hogy mi van a Felvetelen. ;)
Tudom hogy Ti is velen egyutt izgultok:)
Ez kezd szorakoztato lenni :)
Az elejen gyomoridegem volt hoga mi lesz ha megcsal es em lebuktatom...
De most, hogy ennyien varjatok -velem egyutt-a fejlemenyeket es hogy "mellett alltok" es izgultok ismeretlenul is... Ez erot ad. Koszonom Nektek :)
Ahhoz igen nagy pofátlanság,es bunkóság kell,j a saját lakasotok,agyotokban csalna meg.
Nem biztos,h otthora viszi a csajt,de az se ,h megcsal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!