Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeles lebukas nelkul? Tudom ciki. De hogyan csinaljam?
Tudom.csunya dologra keszulok...de a segitsegeteket szeretnem kerkerbini a kivitelezesben.
A parom mostanaban furan viselkedik es mindig megkerdezi hogy mikor erek haza stb.
Kicsit olyan erzesem van hogy esetleg felhoz a lakasunkra valakit ha en epp melozok.
Nos. O holnap szabadnapos szoval egesz map egyedul lesz a lakasban.Holnap en elvileg 10.00-20.00ig dolgozom ezt O is tudja.
De 15.00kor eljovok.
Szeretnem kideriteni hogy van.e nalunk valaki.
Tudom.tudom.
Csunya folog...de jobb 5letem nincsen.
A baj csak az hogy pont utcara nez a lakasunk ablaka. Viszont en nem latok be mert sotetitofuggonyos.a parkolonk kozos (tarsashazi) ami nem baj mert par utcanyira is megallhatok igy a kocsit nem szurja ki.
Viszont nem akarokazonnal feljonni..mert ha koran erkezem es nincs senki akkor lehet h kesobbre terveztek...
Szoval szeretnek kicsit lesben allni.
De nem tudom hogyan mert
1)ugye a kocsimat eszreveheti
2) mivel tarsashazban elu k igy nem ulhetek le az ajtonk ele :)
3) akarki ki es be johet a hazba..nem ismerem az osszes szomszedot tehat nem tudom ki lehet a gyanus.
Ne iteljetek el
.csupan meg szeretnek bizonyosodni arrol h valoban saros.e a pasim.
Hogyan figyeljem a lakast ? Hogy ne vegyen eszre??
Lecikizo hozzazsolasokat nem kerek
Nos a foltrol megkerdeztem. Zavarban volt de bevallotta h hajnalban csinalta maganak. Ennyi
Hat en is kivancsi leszek a felvetelre. Mar nagyon varom a kamerag. Azt mondta a pasas hogy holnap legkesobb holnaputan ideer.
Szerintem ha nem lesz rajta semmi akkor azert kisse megnyugszom.
Vigyázz, mert visszafele is elsülhet. Én szakítottam a pasimmal miután lebukott, hogy felvesz mikor nincs otthon. takarítottam meg megtaláltam a kamerát, aztán elkezdtem kutakodni a gépén és bizony találtam egy mappát ahol a felvételek voltak. Durva és rossz érzés volt.
Hozzáteszem, hogy ártatlan voltam.
Szerintem ha sehol nem talaltal semmi gyanusat, akkor nincs baj. Probalj mas oldalrol kozeliteni. Nincs-e valami lelki problemaja amivel nem akar traktalni teged, es ezert viselkedik furan?
Szerintem kicsit higgadj le. Hatha nincs gond... Ettol fuggetlen en is kivancsi vagyok :)
Mondjuk ez a kameras dolog nekem tulzas. Kemeny, idaig fajulhat egy kapcsolat.
Nem biztos h itthon csal meg. Lehet hogy csak felhoz ide barkit amig en dolgozom. Eloszor ezt akarom tudni.aztan a masodik az lesz h a kocsijaba az ulese ala betszem a kamerat...
Ma mentunk vasarolni. Es a labamnal volt egy ures zsepis tasak tele hasznalt zsepikkel. Azonnal arra gondoltam h megcsalt es OLYAN. MOndta h osszegyujtotte a takbyos zsepiket es abba tette mert nem volt kuka kozelben.
Ok.
Hazafele monsom a bevasarlokp.ban hogy egyunk erre kondja h egyek de o nem eszik kint megvar.gyorsa. vettem kajat es mire kimentem ki akarta dobni a szemetet a kocsijabol a zsepikkel egyutt. Hirtelen kivettem a kezebol h ez raert otthon huzzunk mert kajas vagyok vettem kajat... Itthon mikozben o a csomgatartobol vette ki a szatyrokat en beletuszkoltam a taskamba a zsepis tasakot.
Mert tudtam hogyha bent hagyom a kocsiba akkor kidobja es sose tudom meg h mivan vele...
Nemsokara megy munkaba...gusztustalan tudom..de negnezem a zsepiket ugaz szaraz mind...de ha OLYAN szeriNTEM UGYIS FELTUNIK.
nem tudom h azert akarta kidobni mert gyanus vagy mert csak ugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!