Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te már csaltad meg a párod, és ha igen miért? Mi volt az oka? Légy szíves kort és hogy milyen neműek vagytok, írjatok! ;)
Mielőtt elharapóznának az indulatok... :)
Szvsz nem baj, ha egy csajnak vannak fiú barátai, ezt még egyszer hangsúlyozom, sőt, ahogy 47-es Válaszoló is írta, legalább "tanul" így egy picit a férfiakról az illető. :)
A baj akkor van, ha megérzik, hogy ez a barát többet akar és nem visszakoznak. Az, hogy mit beszélsz meg egy ilyen baráttal, megint más. Van egy fok, amit úgy vélem, nem szabad átlépni. Az rendben van, kedves 47-es Válaszoló, hogy, amint írod, pasis dolgokat beszélsz meg vele, mert nem akarod, hogy a párod "hülyének nézzen", stb., de ha egy ilyen "fiúbarátnak" olyan dolgokat mondasz, amit nem akarsz a párod előtt megbeszélni, az bizony nem helyes - egyrészt, mert a párod kéne hogy jelentse a legintimebb közeget, társat (és nem csak a testiség értelmében), másrészt Te fordítva elvárod, hogy Veled is beszélje meg...
Csak egy idióta tiltja el a párját attól, hogy más férfiakkal is találkozzon, beszélgessen, bulizzon, stb., de tudni kell, hogy hol a határ.
Utolsó, igazad van, persze hogy mindig megbeszéltem mindent az adott pasival is, csak jót tett valaki más véleménye, h h hozzam fel, mennyire vegyem komolyan... Eddigi életem legjobb kapcsolata arra ment rá, h amikor nem tudtam elérni a barátomat pár napig (utólag elmagyarázta, mi volt a gond, elfogadható indokot adott), akkor más LÁNYOKNAK (ugye én is lány vagyok) mondtam el a problémát, és az ő remek - valóságtól szépen elrugaszkodott - véleményüket alapul véve reagáltam és beszéltem a sráccal, amikor végre előkerült. Utólag kíváncsiságból elmeséltem pár srácnak, csak a story elejét és persze név nélkül, nagyrészük normálisan reagált, sose kerültem volna ilyen helyzetbe, ha rájuk hallgatok. Szóval köszi, de semmi szükségem lánybarátokra. :)
Kérdező: senki nem mondta, h nincsenek barátaim. Nincsenek barátNŐim, mert nem keresem lányok társaságát :) 1-2 van, de ritkán látom őket, napi kapcsolatban srácokkal vagyok. Amelyik meg nekem sírja ki, h xy lányba bele van esve (név szerint) és még próbálkozom is a közelébe juttatni, az meg nem hiszem, h szerelmes lenne belém. Erre oda szoktam figyelni, amelyik veszélyeztetve van, attól megtartom a távolságot. Nem mondom, h sosem rontottam el és nem szeretett belém egyik sem, ez sajnos benne van... Volt akinél csak fellángolás volt és mondjuk egy év nembeszélés után újra jó viszonyban voltunk, volt aki kérte, h inkább többet ne beszéljünk, mert ő barátkozni nem akart soha. Ez ugye mindkettőnknek kockázat, mert ha azt hiszem barát és mégis többet akar, szívtam, ha meg azt hiszi szeretem és én nem akarok annyit, akkor meg neki van gond. De ha meg éppen jó - tapasztalatom, h többször jó - akkor meg nem mindegy?
Am fel tudnék neked sorolni 12 olyan fiú havert, akivel nem volt semmi köztünk soha, nem is lesz, és mondjuk nem is kellene az egész életemet figyelembe venni, csak az utóbbi néhány évet mondjuk. Ha csak igazi barátok számítanak most, nem csak haver-akivel-szoktam-sokat-beszélgetni akkor mondjuk nincs olyan sok, de 6-7et tudnék mondani így életem során biztosan. És ez csak a saját tapasztalat, másokat nem számoltam bele. Szóval lehet dobálózni számokkal, de nem minden olyan ahogy te mondod.
Nem tudom feltűnt-e, de én már pár helyen igazat adtam neked, ez általában ilyen, amilyennek leírod. De ha egyszer beleszeretnél egy olyan lányba, akinek fiú barátai vannak, választás elé állítanád, akkor is, ha ő biztosan nem csalna meg velük? Mert neked van egy elmebeteg elképzelésed a világról és picit sem vagy hajlandó változtatni rajta?
De akkor adok neked konkrétabb ellenpéldát. Volt már pár kapcsolatom, volt sok fiú barátom, és mint egy korábbi válaszban már említettem, csaltam már meg őket. Illetve fogjuk rá. Összekerültem az új sráccal aztán következő alkalommal, amikor beszéltünk a régivel, szakítottam. Nézd aminek akarod. Ez egynél többször fordult elő. Egyik sem a barátaim/haverjaim közül került ki, pár napja ismertem a srácokat csak.
Velem 3 srác volt, aki a barátnőjét megcsalta, az egyik csak egy csókkal, részegen, egy buli végén... Aznap találkoztunk. A másik egy alkalommal, részegen amikor náluk aludtam albiban, beszéltünk már talán egy hete, de aznap találkoztunk. A harmadik látásból ismert 3-4 éve, de sose beszéltünk, aztán összefutottunk és kb 4-5 nap után először... Szóval nem vagyok szent, erre már lehet rájöttél, nem állítottam ilyet, de akitől NEM kellene féltened, az pont a fiú barát, nekem ők tabu :)
Kedves Előző Válaszoló!
Te magad mondtad ki a lényeget - azt, amit én is elmondtam. Nem a barátokkal van a baj, hanem az újonnan felbukkant, közeledni próbáló srácokkal, akik kvázi nem "bizonyították" szándékaik tisztaságát, sőt, pont az ellenkezője... Te megcsaltad velük a párodat/párjaidat, ami nem szép, akkor sem, ha utána szakítottál, mert nyilván nem volt rendben valami. Ezt sem tartom tisztességesnek, de a kérdés szempontjából most "mellékes".
Ha rendben lett volna a kapcsolatod, remélem, nem tettél volna ilyet - azt szokták mondani, ahol minden rendben van, ott fel sem merülhet a megcsalás. Én osztom ezt, azzal kiegészítve, hogy még az esélyét sem szabad megadni. Lehet és kell is bízni a párunkban, de teljesen szükségtelen, hogy az ember kísértésnek tegye ki magát, mert az bizony mindig létezik, ezt kár tagadni, még a legerősebb kapcsolatban is.
Erre szokták mondani, hogy "engem/őt aztán sose", meg "ha egymásnak vagyunk rendelve, akkor úgyis együtt maradunk", meg "akit lehet vinni, azt viszik is", stb. Ezekben mind van "valami", de a párkapcsolatok sorsa hosszútávon nem attól függ, hogy miben hisz az ember, hanem hogy mit és hogyan cselekszik. Ezért vallom azt, hogy ha boldog vagyok a párommal, és érzem, hogy ebbe valaki bele akar "nyúlni" bármilyen szinten, érdeklődést tanúsít utánam, stb., akkor elhajtom. Nincs szükségem az önbizalmam erősítésére, más nő pozitív visszajelzéseire, a páromé bőven elég, és ugyanezt várom el tőle is. Dicsérjék, bókoljanak neki, az nekem is bók, de flörtölések találkákkal és üzenetekkel egybekötve nem kellenek. Hiszem, hogy egy nő, aki szereti a párját, ezt természetesnek veszi, nem korlátozásnak.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!