Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 év körüli fiúk, ti is így vagytok vele?
Nekem nem olyan barátnő kell, akivel csak egy plázában lehet sétálgatni, meg "romantikus túrára" vinni a mekibe, stb. Hanem egy olyan, komoly lány, akivel el lehet beszélgetni, együtt lehet nézni a naplementét, egy padon ellehet vele üldögélni, beszélgetni, anélkül, hogy 10 perc után unalmassá és egyoldalúvá válna a társalgás.
Természetesen tudom, ezek a kapcsolatok nem tartanak örökké, mégis, én ilyenre vágyok. Hát, ilyen romantikus alkat vagyok, na! :)
Leginkább a 14 és 16 közötti fiúk véleménye érdekel, mert tudom, hogy akár 1 év - is nagyon sokat számít.
(Mellékesen, lányok is írhatnak, hogy nekik ez bejön -e, de ez már tényleg csak "kérdés a kérdésen")
Nézz romantikus filmeket, de ilyen késő este inkább a sulira készülj!
67/F
A legtöbb 14 év körüli srác nem az a naplementenézős típus. De ha még az is lenne, a haveri gúnyolódások hatására gyorsan változtatna.
Érdekes, hogy ilyen lányt könnyebb találni .
Hm... Szerintem Te nem romantikus vagy, hanem csak normális. Ne vegyük már átlagnak/normálisnak a mostani díszköc$ögöket, akik többet tetvészkednek a tükör előtt, mint én (na, én csak 5 perc :D), illetve maxon hallgatják (füles nélkül) az lmfao-t meg az ilyen sz@rokat, és 14 évesen a szgietfeszten veszik el a nagyok örömét! Bár ha azt vesszük, hogy ők a normálisak, akkor valóban romantikus alkat vagy.
A mekibe meg kajálni kell, nem romantikázni, tekintettel kell lenni a többiekre, mert azok is kajálni jöttek, nem pedig hányni.
(Egyébként a parkban ücsörgélést és beszélgetést kihagytad, esőben csókolózást is. Én is teljesen ilyen vagyok. :D)
14/L
ez aranyos....:D
szerintem jó tulajdonság, hogy így látod a dolgokat.
Biztos fogsz majd találni egy lányt, akivel teljesen összhangban lesztek.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!