Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 14 év körüli fiúk, ti is így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 év körüli fiúk, ti is így vagytok vele?

Figyelt kérdés

Nekem nem olyan barátnő kell, akivel csak egy plázában lehet sétálgatni, meg "romantikus túrára" vinni a mekibe, stb. Hanem egy olyan, komoly lány, akivel el lehet beszélgetni, együtt lehet nézni a naplementét, egy padon ellehet vele üldögélni, beszélgetni, anélkül, hogy 10 perc után unalmassá és egyoldalúvá válna a társalgás.

Természetesen tudom, ezek a kapcsolatok nem tartanak örökké, mégis, én ilyenre vágyok. Hát, ilyen romantikus alkat vagyok, na! :)

Leginkább a 14 és 16 közötti fiúk véleménye érdekel, mert tudom, hogy akár 1 év - is nagyon sokat számít.

(Mellékesen, lányok is írhatnak, hogy nekik ez bejön -e, de ez már tényleg csak "kérdés a kérdésen")

2012. aug. 31. 03:15
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Szerintem is normális, pl én úgy vagyok, hogy addig nézném a csillagokat egy lánnyal amíg fel nem kel a nap vagy el nem alszok :)Sajnos kevés ilyen lány van aki benne lenne ilyenekbe, meg nem csak a sok hülye beszéd érdekli :) 17/f
2012. aug. 31. 13:40
 12/23 A kérdező kommentje:

Jó látni, hogy nem vagyok egyedül! :)

Engem nem érdekel ha a haverjaim emiatt szívatnak.

Sok szerencsét kívánok minden hozzám hasonlónak!

Örülök hogy ennyire összehoztam a korombelieket, hacsak egy pár komment erejéig is!

Köszönöm mindenkinek a válaszát, és azoknak is, akik a jövőben válaszolni fognak! :D

2012. aug. 31. 16:53
 13/23 anonim ***** válasza:
Szívesen, ezt most a jelenben mondom. :-D
2012. aug. 31. 17:23
 14/23 anonim ***** válasza:
Amúgy engem össze hozhatnál egy korombelivel. :-P
2012. aug. 31. 17:24
 15/23 anonim ***** válasza:

I'm here :D

14/L

2012. aug. 31. 19:41
 16/23 A kérdező kommentje:
Ajj, bezzeg ilyenkor mennyi korombeli lány "romantikus" alkat. Én meg mindig a "nyálas dumát nem csípem" csajokkal futok össze. :(
2012. aug. 31. 20:15
 17/23 anonim ***** válasza:

Csatlakozom-én már lassan 5 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel,boldogok vagyunk,NAGYON! :))

14/F

2012. aug. 31. 22:53
 18/23 anonim ***** válasza:

Simán jó.;)

Csak persze kapjak levegőt.Ne ölelgessen állandóan ,ne akarjon teljesen birtokolni mint valami tárgyat.De amúgy lehetséges ,hogy összejönnék majd egy ilyen fiúval.Jó dolog ,hogy te egy komoly kapcsolatot szeretnél és nem csak divatból kavarni valakivel akit nem is szeretsz.És nem vagy egy bunkó paraszt sem a leírás alapján ami nálam és általában a normális lányoknál egy jó pont.14/L

2012. szept. 1. 23:21
 19/23 anonim válasza:
Nekem ilyen barát kéne;) 14/l
2012. szept. 12. 18:35
 20/23 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen egyáltalán nem pasiztam. Nem hogy mekibe vitetném magam -.- Nyilván ha érdekeltek volna a kisfiúk, akkor is az utóbbit választanám.
2013. jún. 15. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!