Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 év körüli csajok? Ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év körüli csajok? Ha nem akartok párkapcsolatot az azért van mer ribancok vagytok? Partyszex és egyéb?

Figyelt kérdés

nem szeretnék senkit sem megbántani ,inkább az igényekről érdeklődöm

sokan kiélik magukat ennyi idősen, pia+szex együtt és mindig mással hogy legyen is valami jó benne, ti hogyan vélekedtek?

2011. aug. 21. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy csak jól érezzük magunkat egyedül..
2011. aug. 21. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Részegen nem szexelünk, azt csak ti cináljátok, ennyi az igényetek. Mi jól érezzük magunkat, ismerkedünk stb. és ez így pont jó
2011. aug. 21. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ribanc ám. Csak szeretjük magunkat jól érezni. :)
2011. aug. 21. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miért tartják a pasik ribancnak azokat a lányokat, akik kicsit játszadoznak velük. Néha én is többet engedek, néha kevesebbet, de egyáltalán nem vagyok ribanc.
2011. aug. 21. 21:42
 5/10 A kérdező kommentje:

"szeretjük magunkat jól érezni".. ez de szép egy kijelentés

én is arra vágyom hogy jól érezzem magam, de jelenleg úgy érzem hogy ha nincs mellettem senki akkor nem érzem annyira jól magam mintha lenne

a barátok sajnos nem elégítik ki az igényeimet.

aztán biztos nagyon szánalmas vagyok. 1 barátnőm volt az is 2 éve. lehet ezért érzek így.

2011. aug. 21. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:

a ri.bancok is akarnak párkapcsolatot max pár nap uramboccsá óra múlva szakítanak.

ez olyan mint az egyszerű lány minden 2.hónapban jön neki egy elsöprő erejű nagy szerelem :minden krapekról azt hiszi hogy Ő az igazi... pofáraesik de bizakodó marad "nade majd ez...."

2011. aug. 21. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
pfff mi ez a kérdés :D talán még a fiatalok élik az életüket és némelyik embernek tudod jobb egyedül minthogy lekösse magát.Mit értessz a "ribanc" alatt??? azt hogy úgy éli az életét ahogy ő szeretné és élvezi ameddig csak lehet??? pfff szánalom...
2011. aug. 21. 23:12
 8/10 A kérdező kommentje:

a ribanc .inkább olyan személy nekem aki nagyon sokat piál és közben nem tudja mit csinál, összevissza smárol.szexel.ennyi nekem elég valakiből ahhoz h ribanc legyen

utolsó csak azért furcsa ez nekem ,mer én totálisan másképp gondolkodom.magyarul annyira eltér a gondolkodásom az ilyenektől ,hogy nem tudok velük mit kezdeni(talán a neveltetés vagy mi miatt lehet fogalmam sincs,talán furák a szüleim az is lehet,vagy maradiak nemtudom), nem sanyargatom magam mer sikerült rádöbbennem hogy ettől csak rosszabb lesz. de azért bírnám ha találnék egy olyan társaságot aki inkább józanabb. "helyesebb" életre vágyik ,vagy legalább is hasonlóra mint én

2011. aug. 21. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Imádok partizni, flörtölgetni a pasikkal, de sosem szexelnék "spiccesen". Szóval végül is azért nem szeretnék senkivel sem összejönni, hogy bármikor elmehessek a barátaimmal partizni, azzal flörtöljek, akivel akarok, stb., szóval most nem nagyon akarok felelősséggel tartozni senkinek, sem senkit megbántani a viselkedésemmel, most nincs szükségem hosszabb távú kapcsolatra. 19L
2011. aug. 23. 13:44
 10/10 A kérdező kommentje:

ez nagyon érdekes. sajnos megérteni nem tudlak .inkább elfogadni hoyg te így gondolod(és manapság a legtöbben ilyen korban)

lehet én vagyok a fura.azt nem vágom hogy változnom kéne(hogy ne vágyjak senkire) .vagy csajoznom hogy legyen valakim

2011. aug. 24. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!