Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli csajok? Ha nem akartok párkapcsolatot az azért van mer ribancok vagytok? Partyszex és egyéb?
nem szeretnék senkit sem megbántani ,inkább az igényekről érdeklődöm
sokan kiélik magukat ennyi idősen, pia+szex együtt és mindig mással hogy legyen is valami jó benne, ti hogyan vélekedtek?
"szeretjük magunkat jól érezni".. ez de szép egy kijelentés
én is arra vágyom hogy jól érezzem magam, de jelenleg úgy érzem hogy ha nincs mellettem senki akkor nem érzem annyira jól magam mintha lenne
a barátok sajnos nem elégítik ki az igényeimet.
aztán biztos nagyon szánalmas vagyok. 1 barátnőm volt az is 2 éve. lehet ezért érzek így.
a ri.bancok is akarnak párkapcsolatot max pár nap uramboccsá óra múlva szakítanak.
ez olyan mint az egyszerű lány minden 2.hónapban jön neki egy elsöprő erejű nagy szerelem :minden krapekról azt hiszi hogy Ő az igazi... pofáraesik de bizakodó marad "nade majd ez...."
a ribanc .inkább olyan személy nekem aki nagyon sokat piál és közben nem tudja mit csinál, összevissza smárol.szexel.ennyi nekem elég valakiből ahhoz h ribanc legyen
utolsó csak azért furcsa ez nekem ,mer én totálisan másképp gondolkodom.magyarul annyira eltér a gondolkodásom az ilyenektől ,hogy nem tudok velük mit kezdeni(talán a neveltetés vagy mi miatt lehet fogalmam sincs,talán furák a szüleim az is lehet,vagy maradiak nemtudom), nem sanyargatom magam mer sikerült rádöbbennem hogy ettől csak rosszabb lesz. de azért bírnám ha találnék egy olyan társaságot aki inkább józanabb. "helyesebb" életre vágyik ,vagy legalább is hasonlóra mint én
ez nagyon érdekes. sajnos megérteni nem tudlak .inkább elfogadni hoyg te így gondolod(és manapság a legtöbben ilyen korban)
lehet én vagyok a fura.azt nem vágom hogy változnom kéne(hogy ne vágyjak senkire) .vagy csajoznom hogy legyen valakim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!