Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok,20-22 év körüli IGAZI férfiak?
Nem hiszem el, hogy nincsenek 20 év körüli határozott, igazi férfiak, akik tényleg komolyan gondolják a dolgot. Akikkel lehet beszélgetni, akinek mindenről megvan a véleménye, de egyben kedves és megértő. És nem fél odamenni egy lányhoz, mert van annyi önbizalma, és mégsem egoista. Ilyen nagy csoda, amit elvárok?
17/L
Az a típus, amit Te leírsz, nagyon ritka és nem 17 éves lányok körül rohangászik. Mondom ezt úgy, hogy nem ebbe a kategóriába tartozom, mert az "odamenni" résznél elvéreztem. :)
20F
Sajnos igen, csoda, mert alig van olyan normális lány, mint Te, éppen ezért legtöbbször nem éri meg odamenni egy lányhoz, mert vagy elküld, vagy kihasznál és elküld.
Valószínű önbizalom kérdése is, de akkor nekem vagy nem is volt sok, vagy jórészt kiölték kedves nőtársaid :)
22/F
Én 23 vagyok, és IGAZI FÉRFI (a te elvárásaid szerint).
De egy igazi férfinak igazi nő is kell, ami valóban ritka.
az igazi fiúkból már csak kevés marad. átváltoztad metroszexuális majommá akik vagy nyafognak vagy menőznek...
(ha esetleg, te normális pasi vagy akkor ne vedd magadra. de csak akkor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!