Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok,20-22 év körüli IGAZI férfiak?
Nem hiszem el, hogy nincsenek 20 év körüli határozott, igazi férfiak, akik tényleg komolyan gondolják a dolgot. Akikkel lehet beszélgetni, akinek mindenről megvan a véleménye, de egyben kedves és megértő. És nem fél odamenni egy lányhoz, mert van annyi önbizalma, és mégsem egoista. Ilyen nagy csoda, amit elvárok?
17/L
Az IGAZI férfiak vagy egy IGAZI nőt keresnek vagy már foglaltak :D
Én még csak 18 vagyok,de mégis csak tartós kapcsolatokban gondolkozom, mindenről megvan a véleményem, megértő vagyok, ha kell kedves és van önbizalmam. Sőt, ahhoz képest, hogy 18 vagyok havi 200-at keresek suli mellett.
...és én is foglalt vagyok :D ...
Van ilyen pasi.Csak tudod az a nagy bibi ebben a dologban, hogy akinek van önbizalma az nem akar komoly kapcsolatot.Egyéb pszichés dolgok amiket nem írok le neked ne haragudj.
Sajnos 20 évesen a férfiak még nem elég érettek.Elfajzott világunkban manapság a 20 éves fiúk még gyerekek.Akik nincsenek tisztában önmagukkal és még gyerek módjára viselkednek 25 éves korukig.
Ez adódhat "Iskola,Szülöi bánásmód hozzáállás stb..."
Szóval a lényeg az hogy te egy álompasit keresel....
22.41
Azér a feszengés befigyel hoppá xD havi 200at keresek..... :D Tuti tevagy mindenki álma :D
Nekünk ez túl nagy elvárás az élettől... :D :S.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!