Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vagytok,20-22 év körüli IGAZI férfiak?
Nem hiszem el, hogy nincsenek 20 év körüli határozott, igazi férfiak, akik tényleg komolyan gondolják a dolgot. Akikkel lehet beszélgetni, akinek mindenről megvan a véleménye, de egyben kedves és megértő. És nem fél odamenni egy lányhoz, mert van annyi önbizalma, és mégsem egoista. Ilyen nagy csoda, amit elvárok?
17/L
Nem kell lenézni igenis becsülendő,hogy 18 évesen már nem anyukájékra kell támaszkodni,ezt én se bírnám főleg,hogy már 22 éves vagyok.Szerintem ez csak erény,érettebb hozzállásról tanuskodik.Én is dolgozok suli mellett meg egy kis ez az még hozzájön.
Így simán jól élek,de jó úton haladok,hogy gazdag legyek.
Én meg azt mondom,hogy már alig van IGAZI nő manapság.
Abba az irányba húz szívem, amit keresel. Azért nem mondanám magam "igazi férfinek", mert voltak olyan lépéseim, amik enyhén ellentétben állnak ezzel, és még be kell magamnak bizonyítanom, hogy csak botlások voltak, nem vagyok olyan.
De a lényeg: nem tudom bizonyítani se magamnak, se másnak, hogy igazi férfi lennék. Mert hiába vagyok megértő, kedves, hiába beszélgetek jól el lányokkal, nem lesz semmi az egészből. Egyszer csak eltűnnek, vagy amikor oda kerül a sor, nem adnak lehetőséget második találkozóra. És ők normális lánynak tűnnek. Biztos bennem is van hiba, de nehéz elhinnem, hogy senkinek se kellenék már.
Nem mondom azt, hogy minden lehetőséget kihasználok az ismerkedésre, hogy bátran odamegyek bárhol bárkihez beszélgetni, de a megfelelő időben, megfelelő helyen próbálkozok. Hiába...
És nem, nem hiszem, hogy csak bennem lenne a hiba, mert eddigi barátnőim első látásra belém szerettek (vagy valami olyasmi :)), és évekig bírták mellettem. (És szépek voltak, intelligensek, normálisak - igazi nők)
Én is itt leledzem valahol. Persze suli mellett dolgozom, sőt 2 szakot csinálok egyszerre. Emellett néha eljárok szórakozni, közben rendszeresen edzem és odafigyelek az étrendemre. Az öltözködésem kicsit alternatív, szeretem a fekete színt, emellett nincs semmilyen elfajzottságom, nem lógnak a piercingek a fejemből. Még sem találok egy normális csajt sem, pedig nem mondhatni, hogy nem próbálkozom.
21/F
Én nem vagyok egoista, csak annyira, amennyire éppen kell, de, ha nem vagy olyan lány, aki küldőre és belsőre egyaránt tetszene, akkor nem megyek oda. Túl sok olyan kapcsolatom volt már, ahol valamelyik része stimmelt, de a másik nem, és mindnek szakítás lett a vége, ebbe már belefáradtam. Véleményem mindenről van, még a politikától kezdve divaton át mindenről, ápolt vagyok, járok naponta futni, egészségesen étkezem, az egymás szemében szerint kedves is vagyok;)
Mégsem találok olyan lányt, aki 100%-ig megfelelne nekem.
hey, aki oda mer menni egy csajhoz, az valamennyire már egoista, persze nem kell elszállnia magátol, de ahhoz kell önbizalom, ha kicsit több önbizalma van meg már egoista... ez ilyen hozzál ajándékot meg ne is, meg legyen rajtad ruha meg ne is, meg legyen szőke is meg barna is meg kigyurt is meg vékony is és persze szőrös is meg csupasz is, mindez egy emberben :D
tényleg elég nagyok az igényeid szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!