Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol vagytok,20-22 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vagytok,20-22 év körüli IGAZI férfiak?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el, hogy nincsenek 20 év körüli határozott, igazi férfiak, akik tényleg komolyan gondolják a dolgot. Akikkel lehet beszélgetni, akinek mindenről megvan a véleménye, de egyben kedves és megértő. És nem fél odamenni egy lányhoz, mert van annyi önbizalma, és mégsem egoista. Ilyen nagy csoda, amit elvárok?

17/L

2010. ápr. 20. 22:07
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Mi ez itt???

Itt keressük az igazi férfiakat?:P

2010. ápr. 22. 20:40
 52/53 A kérdező kommentje:
Minden hozzászólást elolvastam, tehát nem néztem végig senkin. De. Megmondom, hogy nem szeretnék neten keresztül ismerkedni. Én valahogy nem hiszek az effajta ismerkedési módszerben. Bár tényleg sokkal több embernek van mersze így ismerkedni, mintha szemtől szembe menne a dolog. A neten még a visszahúzódó, bátortalan fiúk is mernek kezdeményezni. És már én is próbáltam, de mindkétszer balul sült el a dolog. Úgyhogy bocsi mindenkitől, aki privátot kért, de most ez nem jön össze.
2010. ápr. 24. 14:05
 53/53 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek neten ismerkedni, az egy dolog hogy pl egy chaten jól eldumázunk, azzal nincs is baj, de speciel én olyan vagyok, hogy nem minden ember közelében tudom magamat hozni, mert a kisugárzása mintha mást kívánna meg, és ezt chaten/neten keresztül nem derül ki, csak személyesen.
2010. ápr. 24. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!