Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te már csaltad meg a párod, és ha igen miért? Mi volt az oka? Légy szíves kort és hogy milyen neműek vagytok, írjatok! ;)
Nem. És nem is fogom egyiket sem. Nyilván ott már nagy probléma van, amit meg lehet beszélni, ha mégsem,akkor a kapcsolatnak sincs már értelme. Így vagy próbálok menteni,vagy dobbantok. De a gerincem még megmaradt eddig.
23/L
Páratlan vagyok/voltam/leszek.
21/F
Velem előfordult már, fogjuk rá. Kétszer talán. Akartam már szakítani a sráccal amúgy is (pár napon belül csak vártam az alkalmat, ami engem is meggyőz róla, h ennek tényleg vége...), és akkor jött egy másik srác, jól éreztem magam, meg is csókolt... Utána megkerestem az eredeti barátomat és szakítottam vele. A másik szituáció is hasonló volt. Az új srácnak is elmondtam, elfogadta mindkettő, össze is jöttünk később.
Oka kb az volt, h már egyáltalán nem szerettem a barátomat, csak veszekedtünk csak a baj volt, csak nem bírtam rászánni magam a szakításra, mert ragaszkodott nagyon, mindig jött az "olyan jó h vagy nekem" és főleg a "mi lenne velem nélküled?" persze részletezve, h belebetegszik stb. Akartam még megmenteni a dolgot, de ha már képes vagyok máshoz ennyire vonzódni, hozzá pedig egyáltalán nem, akkor nincs értelme.
Azt elismerem viszont, h ez csúnya megoldás volt... Előbb kellett volna szakítani és utána megcsókolni az új srácot... Így alakult sajnos.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!