Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te már csaltad meg a párod, és ha igen miért? Mi volt az oka? Légy szíves kort és hogy milyen neműek vagytok, írjatok! ;)
Én a kérdezővel értek egyet.
Régebben én is próbáltam a volt fiújaimmal barátkozni, nem ment.
Egyszer még volt is egy srác, aki egy közös mozi után közölte hogy ő szeretne olyan barátom lenni, akihez "feljöhet néha".
Én meg mondtam, szó sem lehet, ami elmúlt, az elmúlt....
Erre ő számon kérte rajtam, hogy én tényleg csak barátkozni szeretnék..... :S
Ja, az lemaradt, hogy 20/L
23:16os voltam
Ja, és nem, nem csaltam meg senkit sem és nem is fogok!
Inkább szakítok az illetővel előtte.
Igaz, engem csalt már meg fiú sajnos :(
Én is jóban vagyok a volt barátaimmal egyet kivéve.
Sőt, mi több (dobpergés) a legjobb barátom is volt barátom egyben.
Ellenpélda kellett? Tessék.
És mielőtt kezdenél megcáfolni valami saját teóriával (jelzem, tapasztalat nélkül), szerintem a mögöttünk álló tíz éves baráti kapcsolat minket igazol.
L/25
Utolsó válaszoló!
1 kérdésem lenne: mi van fordított esetben??????
Vagyis, ha a jelenlegi pasid tartja a kapcsolatot a volt nőivel?!? Akkor mi van?
Azt ne mond, hogy nem zavar a dolog és még nem hallottál olyanról, hogy valakit a volt baráttal/barátnővel csaltak meg?
Utolsó előtti válaszoló!
És a többi ex-barátoddall hogy-hogy nem tudtál barátkozni?
Amiatt, amit én írtam (vagyis mert kiderült a pasik többet akartak)?
26-os vagyok.
A barátom nem tartja a kapcsolatot egyik exével sem, egyszerűen azért, mert egyikkel sem váltak el túl szépen.
Igen, hallottam már, hogy valakit exszel csaltak meg, de ez nem tudom, hogy kapcsolódik ide.
Olyat is hallottam, hogy valakit megcsapott a villám. Akkor törvényszerűen mindenki mást is meg fog csapni?
Ha meg már valaki eljut odáig, hogy megcsalja a másikat, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy egy exszel teszi azt, vagy sem.
Ha meg eszedben sincs félrelépni, akkor az exeddel sem fogsz.
Ilyen egyszerű.
L/25
Úgy jön ide 26-os az ex-baráttal való megcsalás, hogy nyilván volt egy bizonyos összhang és intimitás a két fél között. Mivel pedig "barátok" a nő meg a volt pasi (vagy a férfi és volt barátnő), így beszélgetnek örömükben, bánatukban. Ilyenkor szokott jönni, hogy a jelenlegi párkapcsolatban lévő fél bánatában lefekszik az exével.
De ha tartaná a kapcsolatot az exei közül valamelyikkel
vagy netán holnap azzal jönne elő, hogy a csúf harag után kibékült a volt nőjével mégis csak és megbeszélték egymás között, hogy mostantól "barátok", akkor nem zavarna? Kicsit sem?
Főleg, ha szexuálisan vonzóbb nőről lenne szó, akkor sem?
Még egy utolsó kérdésem lenne: miért kell a volt pasival egyáltalán barátkozni (jó, nem azt mondom, ha véletlen összefuttok nem kell beszélgetni, érdeklődni jól van-e)???
Miért kell?
Gondolj bele: 7 milliárd ember él a földön... miért azzal a pár emberrel kell mindenáron tartani a kapcsolatot, akik jobb esetbe láttak meztelenül, lefeküdtetek egymással (akár még köztük volt az első is), nagy szerelem volt köztetek (vagy még van legalább az egyik félről)... miért kell akkor pont hozzájuk ragaszkodni?
Hmmm????!!!!????
Ha a barátom barátilag kibékülne az egyik exével, hát lelke rajta, hiszen mint írtam, én is jóban vagyok az én volt barátaimmal.
Az, hogy szexuálisan vonzóbb...hát, beképzeltség ide, vagy oda, én szebb vagyok mindnél :).
Hogy miért barátkozom az exekkel?
Mert én olyan ember vagyok, aki nem tud csak úgy kitörölni valakit az életéből, aki egyszer már olyan közel került, mint azelőtt senki.
Akit egyszer megszerettem.
Szerintem sokkal abnormálisabb dolog, ha valaki csak úgy véglegesen el tud dobni olyasvalakit, akit állítólag szeretett.
Itt persze nem a "kapcsolat végére rühelljük egymást és egymásra köpködve szakítunk" kapcsolatokra gondolok, hanem normális, kultúrált szakításra, békés elválásra.
A fiú, aki a legjobb barátom, nos, vele a kapcsolatunk előtt is évekig barátok voltunk.
Hogy tudtam volna kirekeszteni az életemből szakítás után azt az embert, aki annyira közel áll hozzám, hogy szinte jobban ismer engem, mint én saját magamat? A szerelem és a testi vonzalom elmúlt, de attól még nagyon szeretem őt.
Mára olyan nekem mint egy testvér.
Igen, sok milliárd ember él a Földön, de nem "cserélném el" őt senki másra.
Sajnálom, hogy te nem éltél meg olyan kapcsolatot, ahol a szerelmen és a szexen túl mélyebb érzelmek és tartalmak is voltak, de ezért ne általánosíts.
L/25
De hát eleve azért ment szét a kapcsolat a volt párokkal, mert nem volt jó... az meg hogy jobban ismer valaki, mint te saját magad... ezt te sem gondolod komolyan :)
Jut eszembe: barátodat nem zavarja egyébként?!
Mert ha nem annak biztosan örülsz, mert megért téged... de azért gondolom az is jól esne neked, ha kissé féltékeny lenne rájuk, nem? Mert akit szeretünk az fontos nekünk és nem szeretnénk elveszíteni...
És főleg nem akarjuk megbántani és kínozni azzal, hogy az ex pasikkal/nőkkel összejárunk barátkozni...
A másik szélsőséges eset, amikor meg el se mondja a nő/férfi a jelenlegi párjának, hogy ezzel, meg azzal (a másik nemből) összejárogat (szóval titkolja) beszélgetni - ez utóbbi már viszony, különben nem lenne titok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!