Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te már csaltad meg a párod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te már csaltad meg a párod, és ha igen miért? Mi volt az oka? Légy szíves kort és hogy milyen neműek vagytok, írjatok! ;)

Figyelt kérdés

2012. szept. 3. 22:26
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Hát igen, pont erről van szó: a kapcsolat, mint párkapcsolat, már nem működött, de ez nem azt jelenti, hogy megutáltuk egymást. Egyszerűen elmúltak az érzelmek. Mármint a szerelem. A szeretet attól még megmaradt.

A féltékenység dologra annyit tudok mondani, hogy volt egy barátom, akinek nem tetszett a dolog, hogy inkább fiú barátaim vannak, na meg a legjobb barátomat utálta, pedig nem is ismerte.

Az lett a vége, hogy több, mint két év után azon kaptam magam, hogy már nem láttam a barátaimat hónapok óta, mert annyira bűntudatot keltett bennem, ha találkozni akartam velük.

Emiatt lett vége a kapcsolatunknak.

A mostani (remélem végleges :)) barátom bízik bennem és nem féltékenykedik.

Annál a régi kapcsolatnál elhatároztam, hogy soha többé nem hagyom, hogy valaki pórázon tartson: vagy bízik bennem, vagy semmi értelme a dolognak.

Kifejezetten örülök, hogy a barátom nem féltékeny.

A féltékenységnek az ég világon semmi köze a szerelemhez, csakis a birtokláshoz.

Ez pedig megfojtja a kapcsolatot.

L/25

2012. szept. 6. 15:27
 32/54 A kérdező kommentje:

Na látod? Ha annyira 100%-ig magabiztos lettél volna és nem lett volna semmi érzés a volt barátok iránt, akkor nem lett volna bűntudat... nem tudott volna benned bűntudatot kelteni.

Az már más kérdés, hogy nem volt elég fontos a kapcsolat számodra, hogy inkább pár pasi miatt a PÁRODAT hagytad ott inkább...

Mármint pár ember fontosabb volt, mint az az 1...

Nem csak a pasinak kell megfelelni a nő elvárásainak, hanem fordítva is! És ez nem csak a külső jegyekben mutatkozik, hanem az elvekben is.

HA JÓL ÉRTEM (javíts ki, ha nem értenélek meg); te ezt nem tudtad vállalni 2 év után, hogy a párod elvárását teljesítsd, aki kellemetlenül, rosszul érezte magát a tudattól, hogy a volt pasiddal barátkozol... De jól történt, hogy vége lett, mert így majd lesz olyan barátnője, aki boldoggá teszi ezzel a dologgal/elvárással kapcsolatban is; mármint; TÖBBET ÉR majd a barátnője szemében, mint a világ összes többi embere és mindent megtenne érte, hogy boldog legyen és ne érezze magát kellemetlenül pár fickó miatt...

Bár nem tudom milyen alak volt a féltékenykedő, ert ha macsó, akkor tényleg el tudom képzelni, azt amit írsz: birtokolni akart (és azok szoktak féltékenyek lenni akik félreléptek párszor - pl. gyakran megvádolja a félrelépő személy a megcsaltat, hogy: "megcsalsz?" - így próbál kompenzálni, azzal amit tett)... de ha romantikus alkat volt, aki TÉNYLEG FÉLTETT (nem féltékenykedett), akkor bizony tévedsz és ez esetben sajnálom szegényt. Persze a romantikus alakok között is van birtokló természet.

A féltés és féltékenykedés nem ugyan az, és könnyű összetéveszteni...

2012. szept. 6. 19:25
 33/54 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik exem a legjobb barátom, és idegbajt kapok, ha valaki emiatt féltékeny. Akkor is, ha az ő aktuális barátnője (2 nagyon jó lány barátom van, az egyikükkel jár most... :D És nem féltékenykedik a csaj, van hogy 3asban csinálunk valamit és semmi gond nincs :) ), meg normális esetben az én aktuális barátom se hisztis miatta. Amelyik igen, az így járt, ha nem képes nekem hinni, akkor miért vagyunk együtt? Abba bármikor belemegyek, h találkozzunk hármasban(négyesben a srác barátnőjével ha van neki), h a barátom megismerje és megértse h nincs köztünk semmi. Az illetővel rettenetes volt a szex, tehát szó se lenne arról, h "jajj csak egyszer", és hiába voltunk együtt elég sokáig, mégsem volt igazi szerelem egyikünk részéről sem... Valami érzés volt, de nem az az igazi nagy szerelem, szóval túl vagyunk egymáson, miért ne barátkozhatnánk? BÁRKI mással lehet bármikor bármi, de vele SOHA. Érted? Biztos vagyok benne, h ritka és nekem is van olyan exem, akihez még mindig vonzódok és próbáltunk haverkodni de nem ment, mindkettőnkben volt még valami, szóval egyelőre hanyagoljuk egymást, nem is beszélünk... De aki a BARÁTOM, az a BARÁTOM. Ez az a nagyon beteg verziója a fiúlány barátságnak, amikor AZÉRT nem lesz semmi mert már tudjuk hogy milyen, és tudjuk, h elképesztően nem illünk össze, de mindnekettőnknek szüksége van egy igaz barátra, és amúgy is előny ha van BARÁTod a másik nemből, és nálunk BIZTOS, hogy nem lesz SOHA többet semmi. (Hehe, télnyleg jó ez a NAGYBETŰZÉS.:D)

20L

2012. szept. 7. 13:37
 34/54 A kérdező kommentje:

13:37 ahham értem. Szóval RÉSZEDRŐL, ha rémes volt az ex pasassal a szex, akkor biztosan nem lesz semmi sem újból, max. barátság. :)

De, - ebből a logikai menetből kiindulva - ha egy Isten volt az ex az ágyban (és mondjuk a jelenlegi legyen csak átlagos), akkor már van ok arra, hogy ne legyenek barátok.

Mert akkor a veszély fenn áll... Csak ha rémes lenne/sokkal rosszabb lenne az ágyban az ex, akkor lenne esély a "csak, tiszta barátságra" és nyugalomra. (ki tudja, lehet emiatt is van bennünk pasikban az ösztönös büszkeség/teljesítményvágy, hogy mi legyünk az eddigi legjobb szeretők a nőnk szemében? :) )

Azonban a jelenlegi pasi SOSEM tudhatja biztosan, hogy ő jobb-e mint az ex. (talán emiatt sem szeretjük mi pasik ÖSZTÖNÖSEN, ha a barátnőnk sok férfival volt már együtt - így nagyobb a kockázat, hogy volt jobb is tőlünk és van ok rosszul érezni magunkat, nem csak az EGO miatt!)

Így viszont bármelyik férfi féltékeny lehetne minden volt pasira jogosan, akikkel a barátnője tartja a barátságot...

Mert lehet van köztük jobb is...

Az exedre visszatérve: nem lesz túl hosszú kapcsolat az egyik legjobb barátnőddel, nem? Mert ha rossz az ágyban nem lesz jövőjük... :/

2012. szept. 7. 15:39
 35/54 anonim ***** válasza:

Az az igazság, h a sráccal beszéltünk már erről és az előző barátnőjével is (egy évig voltak együtt), és az a vicc, h velük semmi baja nem volt. És én sem tapasztaltam még ilyen rettenetet soha senkitől... Csak egyszerűen nem vagyunk kompatibilisek. Kiderült, h mi egyszerűen csak nem illünk össze, mert mindkettőnknek oké másokkal, de együtt nem.

Am a többi exem max haver szinten maradt meg vagy annyi sem, csak köszönőviszony. De ezt el is mondom az aktuális barátomnak mindig, hogy tőlem aztán lehet féltékeny az összes többire - bár oka nincs rá, kivéve egyet de vele nem tartom a kapcsolatot, és nem is tervezek megcsalni vele senkit, de ő nem annyira kizárt, mint a többi... - de erre az egyre aztán tényleg felesleges. Nem mondom, hha az aktuális barátnőd mondja ezt, neked el kell hinned, de nekem most nyugodtan elhiheted, nincs okom hazudni neked. :) De szerintem ha valaki ezt mondja neked és bízol benne akkor elhiszed. Aztán vagy úgy van, vagy nem. De én is elismerem, ritka h valaki tényleg barátságban van az exével és nem csak haverok.

Am meg ez a fejtegetés a szexről érdekes. Nem csak ezen múlik. Volt egy srcá aki eszméletlen jó volt az ágyban, de elkaptam tőle valami gombát és utána még ő támadott nekem amikor mondtam h elküldöm neki a gyógyzert szedje be mert biztos h tőle van mert hónapok óta nem voltam mással, h márpedig neki aztán semmi köze hozzá bla bla bla (ilyen csodajó cucc volt, ami csak a nőkön jön ki, férfiak csak hordozzák...) Na, vele sem kezdenék többet.

Aztán volt még sok minden más rettenet, pl az amelyik állandóan rossz helyre akarta tenni a farkát.

Ezek mind mind 100%ban kizárják még a "baráti szex"-et is a későbbiekben. A többiekre nem tudok semmi olyat mondani, ami téged meggyőzne, de attól még én nem akarnám. Említette, egy kivétel van,de ő meg többet jelent nekem és nem aláznám meg magam előtte azzal h ebbe belemegyek. (Ezt még ő fejtette ki szakításnál, h ezt ő így látja, szóval az ő szemében az lenne, tehát nekem ez nem éri meg.)... Szóval sok minden lehet, nem csak az h valaki rossz az ágyban.

Ha meg valaki simán csak dög volt velem akkor is miért akarnék tőle újra bármit? H előjöjjenek a rossz emlékek és ne érezzem magam jól?

Utolsó voltam (13:37 asszem)

2012. szept. 7. 16:49
 36/54 A kérdező kommentje:

"Ha meg valaki simán csak dög volt velem akkor is miért akarnék tőle újra bármit? H előjöjjenek a rossz emlékek és ne érezzem magam jól? "

---

Hát igen ez teljesen így van. Meg a méltóságnak/önbecsülésnek se tenne jót.

A fertőző exről meg a véleményem...:S

Blöhhh... én fordított esetben, ha elkapnék egy nőtöl valami és még tagadná is... tuti meggyűlölném...

... és egy életre undorítónak tartanám és kerülném azért, amit velem tett...

2012. szept. 7. 17:02
 37/54 anonim ***** válasza:
32%

Igen. Az elsőt azért, mert nem szerettem, nem volt ott, és nem tudhatta meg. Nemsokkal később szakítottam vele, de ezt azóta se tudja.

A másodikat először azért, mert ő is megcsalt, és így úgy éreztem, kvittek leszünk. Azután azért, mert részegen találkoztam a világ legszexibb pasijával.

És nem tartom magam sz*rnak, nem bántam meg egyiket se. Még fiatal vagyok, most tehetem meg:)

2012. szept. 7. 23:51
 38/54 A kérdező kommentje:

Az lehet, hogy "nem tartod magad s.z.a.r.n.ak, de hogy büszke magadra nem leszel, az biztos. Most lehet nem érzed ennek a súlyát - könnyű következményeket lesz.arva élni - de azt már megjóslom neked előre, hogy SOHA nem lesz boldog kapcsolatod/házasságod.

Persze most lehülyézhetsz, és le is nézhetsz vagy megsértődhetsz azért, mert ezt leírtam, de én így gondolom. Nem lennék a helyedben, mikor 50 leszel, ráncos, és magányos, mert egész addigi életedben nem tudtál másban és magadban sem megbízni.

2012. szept. 8. 12:01
 39/54 anonim ***** válasza:
Nem hülyézlek le, megértem a véleményed, és LEHET, hogy igazad lesz. De valahogy nem hiszem, hogy a tizenéves félrelépéseim fogják meghatározni az életemet.
2012. szept. 9. 13:38
 40/54 anonim ***** válasza:

"Ha nem hisztek nekem, mozduljatok rá az állítólagos ex-barátaitokra, biztos vagyok benne, nem utasítanak el titeket..."

miért mozdulnánk rájuk? az ex nem azért ex hogy ha úgy tartja kedvünk akkor odamenjünk aztán uccu neki...

gondolom mennyire foglalkoztathatott ez téged 13 évesen...besz@rás komolyan mondom...

meg ha azt írtad hogy zárjuk le...minek emelted ki??

2012. szept. 10. 14:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!