Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van szeretőd/szeretője vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szeretőd/szeretője vagy valakinek?

Figyelt kérdés
Szokott lenni emiatt lelkiismeret-furdalásod?

2012. júl. 4. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
100%

hűtlen mindenki (jó vannak kivételek)

ma végleg kiábránultam az összes férfiból!!! akkorát csalódtam pff

2014. szept. 4. 14:29
 72/75 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes itt mindenkinek van vagy volt szerető, mindenki csinàlta fel màs feleségét (màsik kérdés) aztàn ha pocskondiàzni lehet valakit mert csaljàk vagy csalja pàrjàt mindenki hűség minta képe....Ilyen sok tag lenne???
2016. ápr. 10. 11:46
 73/75 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. ápr. 11. 19:09
 74/75 anonim ***** válasza:
54%

Akkor én szingli voltam, mikor először megtörtént vele, csak egyéjszakás kalandnak indult, nyilván nem voltam a szeretője. Azóta eltelt sok idő, nekem lett párkapcsolatom. Most már egymás szeretői vagyunk.

Illetve több srác haverom is van, akivel folyamtosan ott van a szexuális feszültség. A három srácból még eggyikkel sem történt semmi, de nagyon szaladnak előre a dolgok. (:

2020. júl. 11. 02:17
 75/75 anonim ***** válasza:
54%
Többször voltam szerető és volt is szeretőm,lelkiismeret furdalásom folyamatosan volt...
2020. júl. 12. 05:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!