Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy olyan nővel, akiről tudod, hogy valakinek a szeretője volt?
Zavarna, ha megtudnád a bnődről, feleségedről, h egyszer bavállalta a másodhegedüs szerepét?
Lányok /asszonyok verziója is érdekel!
Hát..szerintem sokkal jobb annál, mint hogy az derüljön ki hogy szeretőt tartott.
22/L
Én a jelenlegi kapcsolatom előtt(ami lassan 4 éve tart és hűségesen szeretem a párom) másodhegedűs voltam és rá is jöttem,hogy ez nem nekem való,normális kapcsolatra van szükségem.
Sajnos beleviszik az embert az érzelmei néha olyan helyzetbe is,amiről tudja hogy nem helyes.
A párom tud erről az ex viszonyról,a kapcsolatunk elejétől fogva és nem zavarja egyáltalán.
Nem tudom pontosan a történetedet,de ne ítéld el ez alapján.
Ilyen nőstényekkel alapból nem tervezek hosszútávra, szóval legfeljebb néhány hónapig hülyíteném, aztán ráunnék (mert nem tervezhetek hosszútávon). :D
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!