Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szeretőd/szeretője vagy valakinek?
Elolvastam a válaszokat, és elment a kedvem az élettől is. Nem is akarok már családot...
25/N
Kedves utolsó, nem mindenki ilyen görény ám. Én pl. sosem csaltam meg a feleségem, és azt tervezem, hogy így is marad. Ez a szeretősdi meg egyszerűen nevetséges. Nem lehet összemérni azt, amikor valakivel együtt élsz, meg amikor a legjobb idejét, a legjobb kedvét, a legtöbb pénzét fordítja a másikra.
Ismerek olyan nőt, aki a gyerekét nem küldte el síelni, mert hogy drága, de a szeretőjének vett egy kétszer annyiba kerülő ajándékot.
A családod olyan lesz, amilyet magadnak alkotsz, és nem olyan, amilyet a többiek hoztak össze.
Kedves utolsó!
Mind nagyon szép és jó, amit írsz és még több ilyen ember kéne a világnak, de nem gondolod, hogy az ember élete sajnos nem mindig úgy alakul, ahogyan azt saját magának kívánná?
Szép is lenne, ha csak rajtunk múlna a boldogságunk, de mi van akkor, ha én nagyon szeretek valakit, mindent megadok neki, ő mégsem értékeli? És nem feltétlen kell, hogy szeretője legyen, bár ha már erről szól ez a kérdés, akkor tegyük fel, szeretőt tart ... pedig itthon mindent megkap, jó szót, törődést, testileg is minden vágya teljesítve van és minden kívánságát igyekszem teljesíteni?
Ja, olyankor jön a megjegyzés, hogy pont ez a baj, hogy ki van szolgálva. Akkor mi a megoldás?
Egyébként pedig nagyon utálom azt a fajta hozzáállást, hogy "azért csaltam meg a párom, mert otthon nem kaptam meg, amire vágytam". Tényleg? Akkor miért nem hagyod el a párodat? Ja, azért mert a szeretőddel ellentétben otthon ki vagy szolgálva, mosva van rád, főznek neked és törődnek veled, ha szarban vagy? Értem! Az ilyet hívják gerinctelennek! Köszönöm, de én ilyen emberből nem kérek!
31/N
lennék én egy vékony nő titka !!! :)
Nem lenne lelkiismeret furdalásom :) 30 F
Voltam szerető másfél hónapig,egy társkeresőn ismerkedtünk meg. 1éve egyedül vagyok ezért jól esett a kedvessége.
Már az elején tudtam hogy nős,mégis belementem. Utolsó együttlétünk után még jött a szokásos üzenet hogy mennyire jó Velem. Rá 2 napjára szakított Velem. Nem a szakítással van a problémám (hisz az előbb vagy utóbb bekövetkezett volna) hanem ahogyan tette: FB egy üzibe. Minimum az lett volna hogy szóba közölje....szerintem ez nem túl nagy elvárás.
Nem elég hogy a nejével szembe gerinctelen.....még Velem is az volt.
Mielőtt a pasi azt gondolnák hogy általánosítok ez nem igaz.
Csak és kizárólag 1 személyről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!