Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van szeretőd/szeretője vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szeretőd/szeretője vagy valakinek?

Figyelt kérdés
Szokott lenni emiatt lelkiismeret-furdalásod?

2012. júl. 4. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
89%
Harmincas éveiben járó nő vagyok. Volt egy 12 évig tartó kapcsolatom. Kilencedik éve voltunk együtt, mikor egy internetes játékon megismertem valakit. Soha nem ismerkedtem, mindig hűséges voltam, a játékban sem ismerkedni akartam, csupán unaloműzésből voltam fent az oldalon. Viszont nagyon jókat beszélgettünk, egyre többet, egy hét ismeretség után már telefonon is. Bár soha nem találkoztunk, beleszerettünk egymásba. Nekem iszonyú lelkifurdalásom volt, a férfi viszont folyamatosan erőltetni akarta, hogy találkozzunk személyesen. Nem mentem bele és telefonszámot váltottam, pár hónappal később küldött egy e-mailt, hogy még mindig sokat gondol rám. Ez volt négy éve. Visszaírtam neki, hogy ne kezdjük elölről, mert felesleges, nem fogom megcsalni a páromat és már megbántam azt is, hogy lelkileg hűtlen voltam. Azóta is ír néha, már nem próbálkozik, de folyamatosan beszámol az újabb és újabb hódításairól, amolyan "barátok" lettünk. Hozzáteszem, két gyereke van és a gyerekek anyját múlt nyáron vette feleségül. A nő meg van róla győződve, hogy mintaapa és mintaférj az ő kedvese. Pedig ha tudná...
2013. febr. 21. 20:08
 52/75 anonim ***** válasza:
89%

Elolvastam a válaszokat, és elment a kedvem az élettől is. Nem is akarok már családot...

25/N

2013. febr. 21. 20:38
 53/75 anonim ***** válasza:
94%

Kedves utolsó, nem mindenki ilyen görény ám. Én pl. sosem csaltam meg a feleségem, és azt tervezem, hogy így is marad. Ez a szeretősdi meg egyszerűen nevetséges. Nem lehet összemérni azt, amikor valakivel együtt élsz, meg amikor a legjobb idejét, a legjobb kedvét, a legtöbb pénzét fordítja a másikra.

Ismerek olyan nőt, aki a gyerekét nem küldte el síelni, mert hogy drága, de a szeretőjének vett egy kétszer annyiba kerülő ajándékot.

A családod olyan lesz, amilyet magadnak alkotsz, és nem olyan, amilyet a többiek hoztak össze.

2013. febr. 23. 09:50
 54/75 anonim ***** válasza:
93%

Kedves utolsó!

Mind nagyon szép és jó, amit írsz és még több ilyen ember kéne a világnak, de nem gondolod, hogy az ember élete sajnos nem mindig úgy alakul, ahogyan azt saját magának kívánná?

Szép is lenne, ha csak rajtunk múlna a boldogságunk, de mi van akkor, ha én nagyon szeretek valakit, mindent megadok neki, ő mégsem értékeli? És nem feltétlen kell, hogy szeretője legyen, bár ha már erről szól ez a kérdés, akkor tegyük fel, szeretőt tart ... pedig itthon mindent megkap, jó szót, törődést, testileg is minden vágya teljesítve van és minden kívánságát igyekszem teljesíteni?

Ja, olyankor jön a megjegyzés, hogy pont ez a baj, hogy ki van szolgálva. Akkor mi a megoldás?

Egyébként pedig nagyon utálom azt a fajta hozzáállást, hogy "azért csaltam meg a párom, mert otthon nem kaptam meg, amire vágytam". Tényleg? Akkor miért nem hagyod el a párodat? Ja, azért mert a szeretőddel ellentétben otthon ki vagy szolgálva, mosva van rád, főznek neked és törődnek veled, ha szarban vagy? Értem! Az ilyet hívják gerinctelennek! Köszönöm, de én ilyen emberből nem kérek!

31/N

2013. febr. 23. 13:20
 55/75 anonim válasza:
82%
Jó kérdés,hogy ilyenkor miért nem váltanak az emberek, Nekem 2 pici gyerekem van,családom sajnos egy baleset miatt nincs,csak a férjemre támaszkodhatok,nő létemre sajnos nekem fontos a szex,Neki nem,hetekig nem hajlandó rá,állítólag eszébe sem jut (vagy elhiszem vagy nem),előjátékra 6 éve nem hajlandó!Szeretem Őt,elmondtam Neki szépen,kértem,hisztiztem,nőiességemben teljesen összetörtem,és mostanában gondolok arra,hogy szeretőt kellene tartanom..... :-) Egy korrekt feleség aki soha nem akart szeretőt vagy soha nem akart szerető lenni.
2013. márc. 5. 07:51
 56/75 anonim ***** válasza:
38%
hát nem tudom kedves utolsó! Egy férfi akinek nincs kedve a szexhez? Hány éves a párod? Meghíztál a terhesség alatt? Nem bánásból kérdezem, de ha így áll hozzá, lehet, neki már rég van szeretője..
2013. márc. 5. 08:47
 57/75 anonim ***** válasza:
13%

lennék én egy vékony nő titka !!! :)

Nem lenne lelkiismeret furdalásom :) 30 F

2013. márc. 9. 00:21
 58/75 anonim ***** válasza:
0%
van-nincs
2013. márc. 14. 11:23
 59/75 anonim ***** válasza:
34%

Voltam szerető másfél hónapig,egy társkeresőn ismerkedtünk meg. 1éve egyedül vagyok ezért jól esett a kedvessége.

Már az elején tudtam hogy nős,mégis belementem. Utolsó együttlétünk után még jött a szokásos üzenet hogy mennyire jó Velem. Rá 2 napjára szakított Velem. Nem a szakítással van a problémám (hisz az előbb vagy utóbb bekövetkezett volna) hanem ahogyan tette: FB egy üzibe. Minimum az lett volna hogy szóba közölje....szerintem ez nem túl nagy elvárás.

Nem elég hogy a nejével szembe gerinctelen.....még Velem is az volt.

Mielőtt a pasi azt gondolnák hogy általánosítok ez nem igaz.

Csak és kizárólag 1 személyről beszélek.

2013. márc. 15. 16:55
 60/75 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, hogy mit vársz egy olyan pasitól, aki a feleségével szemben ekkora mocsok... majd pont egy csitrivel szemben lesz korrekt, aki minden szembejövő nős pasival meghágatja magát?
2013. márc. 16. 00:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!