Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van szeretőd/szeretője vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szeretőd/szeretője vagy valakinek?

Figyelt kérdés
Szokott lenni emiatt lelkiismeret-furdalásod?

2012. júl. 4. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
27%

Régen én is elítéltem azokat az embereket akik szeretőt tartottak.Pár hónapja én is szerető lettem.

Igen 2.vagyok,de nem zavar. Ennek is megvan a pozitív oldala. Semmi kötelezettség,semmi számonkérés,élhetem a szinglik életét és még sorolhatnám.

Ez így nagyon jó mindkettőnknek.

Ő szereti a feleségét csak a szexben nem kapja meg amit szeretne.(12 évvel idősebb a neje)Nekem is szexre volt szükségem és tőle mindent megkapok.....sőt egyre jobb vele.Ez így nekem is nagyon kényelmes,mert nem kell félnem hogy esetleg komolyan gondolná a továbbiakban.

Azért én közben keresem a társam. Megbeszéltük ha megtalálom akkor szakítunk.

Tudom ezek után nehéz elhinni,de én soha nem csalnám meg a párom.Ha valami nem működik akkor inkább lezárom.

2012. dec. 25. 20:12
 42/75 anonim ***** válasza:
82%

Kedves 38-as! "Amíg velem nem történt meg ez a dolog, addig én is úgy vélekedtem, mint Te! Lenéztem azokat, akik megcsalták a párjukat, és el sem tudtam képzelni azt, hogy valaha én megcsalok bárkit is!"

De miert kell megcsalni, miert nem lehet tisztelni annyira a partneredet, hogy szakitasz vele elotte? Igen, valoban ezzel neked kell leszamolnod. Hat sok sikert... SZerintem ha nem tiszteltunk valakit, azzal eleg nehez leszamolni.. Aztan majd te se varj mast egy parkapcsolatban, mint hogy megcsalnak. Es ne sirj, hogy milyen szemet a masik..

2012. dec. 27. 21:47
 43/75 anonim ***** válasza:
33%
Én az exem szeretője vagyok.Elhagyott miatta,aztán viszonyunk lett,most velem csalja őt.Annak a kis l,tyónek meg fogalma sincs az egészről,mert nagyon bűszke magára és nagyon nagyra tartja magát,hogy neki sikerült szétszednie egy családot...
2012. dec. 28. 11:27
 44/75 anonim ***** válasza:
19%
Volt szeretőm. Közös baráti társaságban ismertem meg és én kezdeményeztem. Az akkori nőmmel már össze is úgy jöttem, hogy egyéjszakás lesz, aztán egy évig együtt voltunk, mert így kényelmes volt nekem (állandó kapcsolat, törődés). Viszont kevés dolog érdekelt mindkettőnket. A szex is csak elment. A szeretőmmel más volt. Hasonlóan gondolkodunk, jól szórakozunk egymással és a szexben is sokkal szenvedélyesebb, ami jó! :D Azóta már kapcsolat lett belőle.
2013. jan. 8. 09:30
 45/75 anonim ***** válasza:
100%

Fuuuu te jó ég.

Sok szegény srác meg azt hiszi,hogy a parkapcs lesz a megváltás.. saját tapasztalatom ill ez alapján ne is banjatok..

2013. jan. 16. 08:25
 46/75 anonim ***** válasza:
95%
Nem, soha! és nem is leszek.. Szerintem megalázó mind a 3 fél számára..
2013. jan. 16. 10:06
 47/75 Lifeishard ***** válasza:
96%

Én már voltam szeretője valakinek. Aztán kvázi "visszakaptam" az élettől, akkor megtanultam a leckét. Utána én küldtem el egy másik csajt (dacára annak, hogy akkor senkim nem volt és hiányzott a szex), hogy ha nem tudja lerendezni a barátjával a dolgot, tudja, hol talál meg, ne én legyek a "megoldás".

Az életben ritka a fekete meg a fehér, szürke van. Ha támogatni nem is tudom ezt a dolgot, megérteni valahol igen - kinek jó egy olyan kapcsolat, amiben nincs törődés, figyelmesség, szex? A bajom csak annyi, hogy kevés az olyan szerető, aki TÉNYLEG bele is lát a másik kapcsolatába. A legtöbben elhiszik a lánynak, hogy "a barátom nem törődik velem", meg a pasinak, hogy "nincs otthon szex". Közben meg lehet, hogy egészen máshol van a kutya elásva.

Mindig azt vallottam, hogy ha az embernek rossz a kapcsolata, először önvizsgálatot tartson. A szerető tartása számomra annak a jele, hogy az illető szentesítette magában, hogy az ő rossz kapcsolatáról kizárólag vagy legnagyobbrészt a másik tehet, tehát ő az áldozat, akinek igenis jár ennyi vigasz.

Ahogy valaki fogalmazott, "addig én is ezt vallottam..." Ez arra az esetre is igaz, ha majd egyszer a megcsaló lesz a szenvedő fél, addig a többség úgysem gondol bele igazán meg érzi át a dolgot, a lelkiismeretet meg faszán el lehet nyomni, ha az ember bebeszéli magának, hogy én áldozat vagyok, vagy a másik az áldozat, akinek én csak jót teszek.

Az meg, hogy "nem akarok mindent feladni"? AZ esetek többségében, ha kiderül, fel kell majd adni, és akkor sokkal rosszabb lesz, mert felkészületlenül ér, és sokkal többet fogsz veszíteni.

2013. jan. 16. 10:22
 48/75 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem mindenkinek a saját dolga, senki sem tudhatja, kinek miért van, és miért nincs szeretője! Nekem életemben először van, lassan egy éve, és ami biztos, hogy olyan szenvedélyes vele a szex, hogy soha senkivel nem volt még ilyen! De azt nem tudom elképzelni, hogy vele éljek!
2013. jan. 17. 16:15
 49/75 anonim ***** válasza:
48%
42-es! Honnét tudod, hogy a Te párod "tisztel annyira", hogy soha nem volt szeretője? Ezt senki nem tudhatja! A félrelépések zöme szerintem soha nem derül ki, főleg, ha csak egy éjszakás dologról van szó! Nekem a kozmetikusom volt olyan, hogy akárhányszor mentem hozzá, ment a pletyi, hogy ez ezzel csalta meg a párját, ez azzal, bezzeg ha az én férjem megcsalna, akkor tuti ott hagynám! 100%-ig megbízok a férjemben... És egy véletlen folytán tudtam meg, hogy igenis, a kedves férj nem is akárhogy csalta meg, a munkahelyén, és hónapokig tartott a viszony! És amikor újra, és újra megyek a kozmetikusomhoz, mindig csak hallgatom, hallgatom! Szólni nem fogok neki, hogy ácsi, ez van, mert nem én leszek az, aki szétszed egy családot! De ez egy jó tanulság, hogy soha senkinek ne mondjam én, hogy nekem ilyen fa...a férjem van! Mert soha nem tudhatom! Úgyhogy itt azoknak az embereknek üzenem, akik beszólogatnak azoknak, akik fel vállalják, hogy szeretőt tartanak, szeretőjük valakinek, hogy Soha nem lehet tudni!!! Lehet, hogy pont ők is átvertek!
2013. jan. 17. 16:23
 50/75 anonim ***** válasza:
92%

Neharagudj drága, a nagypofájú, vaksi kozmetikusodból indulsz ki, ez ölég gyenge érv. Én pl. nem csaltam meg sosem a feleségem, se előtte a párjaimat, egyszerűen így vagyok összerakva, most akkor rólam nem gondolhatják a partnereim, hogy hűséges és becsületes vagyok?

Különben egy idő után a megcsalásnál már két külön szintre lehet választani a testiséget meg a szerelmi viszonyt, mert pl. ha lefeküdnék valakivel egyszeri alkalomból, akkor még biztosan el is mondanám, és felvállalnám, és valószínűleg nem is lenne belőle túl nagy balhé, de rendszeresen visszajárni valakihez, mert vele jobb, az veszélyes egy házasságra nézve.

2013. jan. 24. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!