Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van szeretőd/szeretője vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szeretőd/szeretője vagy valakinek?

Figyelt kérdés
Szokott lenni emiatt lelkiismeret-furdalásod?

2012. júl. 4. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
21%
A múlton ne rágódj! Élvezd a jelent!
2012. nov. 12. 16:17
 32/75 anonim ***** válasza:
19%
Én épp most váltam szeretové.... múlt héten kezdodott a dolog. S most fogalmam sincs mit tegyek.... nekem a másidik hely kevés, s tudom, hogy idovel túlságosan is kotodnék az illetohoz érzelmileg. De viszont rettenetjó vele. Szóval megbeszéltuk, hogy inkább barátok leszunk.. :/ de titkon még remélem, hogy elhagyja a barátnojét...18/L
2012. nov. 19. 10:42
 33/75 anonim ***** válasza:
89%
Nem azért nem lennék szerető, mert nekem kevés a 2. hely (bár tényleg kevés lenne), hanem mert nekem nem kéne egy olyan pasi, aki annyira éretlen (kortól függetlenül), gyáva, gerinctelen, hogy felvállaljon. Többet érek annál, hogy szerető legyek.
2012. nov. 19. 10:56
 34/75 anonim ***** válasza:
41%
2. hely! Ha nem lenne senkim, családom, párom, akkor igen, lehet hogy kevés lenne a második hely! De így, hogy van család, és nála is van, így nem kevés a 2. hely, hanem pont jó!
2012. nov. 27. 14:28
 35/75 anonim ***** válasza:
96%
Regebben volt ilyen, de elvi kerdes nalam, az, hogy csalados, hazas pasival nem kezdek. Most van parkapcsolatom, es mivel jo a szex stb, nem kell szereto. Megbecsulve erzem magam a partneremmel, mint egy hercegno. Ezt azelott egyik szeretotol sem kaptam meg. Nekem a szex fontos, es elvezem is, es a masik szemely is elvezi velem. Viszont ha nem lenne szex, mert nem akar stb...akkor is inkabb szakitanek, es mast keresnek. Persze tudom sokaknak ott van gyerek meg kozos haz. Pont ezekert sem fogom magam elkotelezni senki mellet sem, mert nem viselnem el, ha megcsalnanak. Meg mondjuk amugyis mas terveim vannak az eletben. Tehat en azt gondolom, hogy lehetek onmagam anelkul is, hogy masokat megalaznek, atvernek!!
2012. nov. 27. 15:00
 36/75 anonim ***** válasza:
19%
A barátnőmnek van szeretője, de én akartam, hogy legyen neki. (Most is nála van.)
2012. nov. 28. 23:42
 37/75 anonim ***** válasza:
79%
Na, most leszek én az, aki le lesz pontozva, de szerintem undorító dolgot műveltek, az pedig még borzalmasabb, hogy még a lelkiismereteket sem bántja. Persze gerinctelennek lenni könnyebb mint kilépni egy haldokló kapcsolatból, ahol már tegyük fel gyerek is van... Persze, jót tesztek a gyerekkel (vagy csak ezt hitetitek el magatokkal), de én még most, felnőtt fejjel is azt mondom, hogy inkább válnának el a szüleim, minthogy megtudjam, hogy valamelyik szeretőt tart. Mindenki szereti azt hinni, hogy a szülei becsületesek, tisztességesek. Majd ez jusson eszetekbe, ha a gyereketek rádöbben, mi történik, és a kis háziállatát többe fogja nézni mint az anyját vagy az apját...
2012. dec. 8. 11:35
 38/75 anonim ***** válasza:
32%
Ok, eszünkbe fog jutni! Én sem állnék le bárkivel, de aki most a "szeretőm", azzal olyan az ágyban, mint még soha senkivel! Viszont azt, hogy az életemet vele éljem, nem tudnám elképzelni! Gondolom, nem érted meg (utolsó), mert még nem éreztél így! Amíg velem nem történt meg ez a dolog, addig én is úgy vélekedtem, mint Te! Lenéztem azokat, akik megcsalták a párjukat, és el sem tudtam képzelni azt, hogy valaha én megcsalok bárkit is! De jött ő, akivel amúgy már régóta ismertük egymást, és valamiféle vonzalom mindig is volt, de elhessegettük! De nem mentegetni akarom magam, sem magyarázkodni! Ennyi! Lelkiismeretemmel meg úgy számolok el, ahogy akarok!
2012. dec. 11. 13:25
 39/75 anonim ***** válasza:
86%

egyik barátnőm szerető, már több, mint 10 éve, és borzasztóan szenved. a pasi a gyerekek miatt nem hagyja ott a családját, és mindig kitalál egy távoli időpontot. majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek. majd ha leérettségiznek. majd ha lediplomáznak. és ez megy évek óta. a feleségével borzasztóan rosszban van a pasi, külön szobában is élnek. a feleség amúgy tud a szeretőről (barátnőm).

másik barátnőm is volt szerető, a legjobb barátnője pasijának a szeretője volt. kb fél évig ment a dolog, közben barátnőm folyton sápítozott, hogy milyen rossz neki. kitudódott a dolog, a srác egyből kidobta, legjobb barátnője azóta szóba sem áll vele. az én bizalmam is nagyon-nagyon megingott vele szemben, mi van ha legközelebb az én pasimra nyomul? még a legjobb barátság sem szent neki?

2012. dec. 16. 12:46
 40/75 anonim ***** válasza:
21%

Szereto vagyok.

1-es nem mondta hogy van kapcsolata - vele mondjuk ugy mar nem fogok talalkozni

2-esrol tudtam hogy van felesege es 3 gyereke es mas szeretoje, konkretan a szeretoje kezerol csaptam le. Nem erdekel a csaladja. Az o dolga.

3-as amikor a lakasara felmentunk akkor esett le hogy van baratnoje - lexarom, a pasi dolga.

2-esnek es 3-asnak nem en vagyok az elso ilyen kapcsolata. Nem erdekel az egesz mert nem kellett oket hajkurasznom, jottek ok maguktol.

Raadasul 1-esnel es 3-asnal azt se tudtam hogy van csaj.

Egy olyan miatt viszont van egy kis lelkifurkam hogy a fonokomeg akarom lecsapni a felesege kezerol, es ha ez kiderul akkor felek egyedul maradna a fonokom. Nalunk nagy a korkulonbseg. Azt meg nem szeretnem hogy nah osszejon es akkor en megis megpattanok csorikamnak meg romokban a hazassaga es egyedul marad :( de amint itt is latod nem a no erdekel, hanem a ferfi, mert ot sajnos szeretem...

A tobbivel csak testi kapcsolat, meg barati. Friends with benefits.

2012. dec. 25. 18:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!