Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szeretőd/szeretője vagy valakinek?
egyik barátnőm szerető, már több, mint 10 éve, és borzasztóan szenved. a pasi a gyerekek miatt nem hagyja ott a családját, és mindig kitalál egy távoli időpontot. majd ha a gyerekek nagyobbak lesznek. majd ha leérettségiznek. majd ha lediplomáznak. és ez megy évek óta. a feleségével borzasztóan rosszban van a pasi, külön szobában is élnek. a feleség amúgy tud a szeretőről (barátnőm).
másik barátnőm is volt szerető, a legjobb barátnője pasijának a szeretője volt. kb fél évig ment a dolog, közben barátnőm folyton sápítozott, hogy milyen rossz neki. kitudódott a dolog, a srác egyből kidobta, legjobb barátnője azóta szóba sem áll vele. az én bizalmam is nagyon-nagyon megingott vele szemben, mi van ha legközelebb az én pasimra nyomul? még a legjobb barátság sem szent neki?
Szereto vagyok.
1-es nem mondta hogy van kapcsolata - vele mondjuk ugy mar nem fogok talalkozni
2-esrol tudtam hogy van felesege es 3 gyereke es mas szeretoje, konkretan a szeretoje kezerol csaptam le. Nem erdekel a csaladja. Az o dolga.
3-as amikor a lakasara felmentunk akkor esett le hogy van baratnoje - lexarom, a pasi dolga.
2-esnek es 3-asnak nem en vagyok az elso ilyen kapcsolata. Nem erdekel az egesz mert nem kellett oket hajkurasznom, jottek ok maguktol.
Raadasul 1-esnel es 3-asnal azt se tudtam hogy van csaj.
Egy olyan miatt viszont van egy kis lelkifurkam hogy a fonokomeg akarom lecsapni a felesege kezerol, es ha ez kiderul akkor felek egyedul maradna a fonokom. Nalunk nagy a korkulonbseg. Azt meg nem szeretnem hogy nah osszejon es akkor en megis megpattanok csorikamnak meg romokban a hazassaga es egyedul marad :( de amint itt is latod nem a no erdekel, hanem a ferfi, mert ot sajnos szeretem...
A tobbivel csak testi kapcsolat, meg barati. Friends with benefits.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!