Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van szeretőd/szeretője vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szeretőd/szeretője vagy valakinek?

Figyelt kérdés
Szokott lenni emiatt lelkiismeret-furdalásod?

2012. júl. 4. 11:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
43%
Hm..második hely...én orulok,h. 2.vagyok.Amikor itt is,ott is van család,kialakított életforma,nem arra vágyunk,h. mindent felégessunk magunk mogott.Keressuk a szeretetet, azt,amit otthon nem kapunk meg.S mivel évek ota így élek..hálát adok a sorsnak,h.rátaláltam.Az életem más lett, ujra nő vagyok...
2012. júl. 5. 09:12
 22/75 anonim ***** válasza:
47%

Egy szerető a legritkább esetben gondolkodik azon, hogy második vagy első, egyszerűen élvezi az együtt töltött órákat, napokat.

Én sem akarom elvenni a szeretőmet a családjától, férjétől, gyerekétől. Jó vele a szex, ennyi.

2012. júl. 5. 17:39
 23/75 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 6. 13:19
 24/75 anonim ***** válasza:
35%
14-es vagyok! Én nem akarom elvenni őt a családjától, és nem zavar a 2.-ik hely! Élvezzük azt az időt, amit együtt lehetünk! Ezért sem hagyja ott egyikünk sem a családját!
2012. júl. 6. 15:39
 25/75 anonim ***** válasza:
18%

Jók a válaszok !

Én is akarok szeretőt , nekem sincs itthon szex !!!

31 F

Írhatna privit is valaki ! :)

2012. júl. 12. 02:12
 26/75 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó! Miért nincs szex? Bővebben? Írhatsz te is.
2012. júl. 12. 11:47
 27/75 anonim ***** válasza:
40%
Az én szeretőmnek sincs szex otthon! De kérdem én, az olyan nő, aki mindig a fáradtságra hivatkozik, az mit vár egy egészséges férfitól?
2012. júl. 12. 15:47
 28/75 anonim ***** válasza:
20%

25 voltam !

Azért nincs szex , mert a párom mindig fáradt , vagy megígéri , hogy majd holnap :)

De van már egy kisfiunk és nem szeretném hogy válásra kerüljön a sor!

Bízom benne, hogy még helyreáll ez a dolog !

2012. júl. 16. 00:21
 29/75 anonim ***** válasza:
18%
Az én szeretőmnél is ugyanez a baj otthon, kedves utolsó! És az ilyen nő csodálkozik, ha máshol keres a férfi intimitást?
2012. júl. 17. 13:01
 30/75 anonim ***** válasza:
19%
Voltam szerető úgyhogy kozben volt egy baratom de a szeretomnek meg volt baratnoje!azelott a szeretom a baratom is volt vagy 1honapig.en a sajat baratommal nem szexeltem de a szereto a baratnojevel igen.soha nem zavart nem volt llelkiismeretfurdalasom sem igazabol nagyon elveztem ezt a helyzetet heti 1max 2sze voltunk egyutt ez boven eleg is volt.na de kesobb osszejottunk azota 3eve egyutt vagyunk de most h leirtam egeszen risszul esik a gondolata h kozben massal volt.na de ez a mult:)
2012. nov. 11. 07:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!