Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szeretőd/szeretője vagy valakinek?
8-as vagyok.
Az utolsó mondatomban kifelejtettem egy szót..
"nem kívánom azt az érzést" -így akartam
Van szeretőm, nincs lelkiismeretfurdalásom. A párom nem nyúl hozzám...
És Neked van?
Az egyik válaszoló jól mondta..csak az lesz szerető akinek jó a második hely is..
Én 2 hónap után jöttem rá, hogy nekem az első hely kell..és lelkiismeret furdalásom volt de nagyon és megmondtam a sracnak hogy ennyi, kész, vége, ő maradjon együtt a barátnőjével én meg majd találok magamnak egy olyan srácot akinél az első lehetek :)
Nehéz volt mondanom
Jaj, véletlenül küldtem el a választ..
*Nehéz volt kimondanom mert nagyon szerettem....
nos, ez a 2. hely egy érdekes dolog... meg hogy arra várok, hogy dobja a barátnőjét.
én nem. ha egyedülálló lenne, akkor sem jönnék össze vele. nem vágyom rá, mint pasira. úgyhogy ez az elmélet nem stimmel.
ami meg a 2.-ságot illeti... nos, én a volt barátommal 4 éven keresztül együtt voltam, és ott is mindig csak 2. voltam. mindig volt, ami fontosabb volt nálam, és ezt ki is fejezte. hol a munka, hol a tanulás, hogy a legjobb barátja... valami mindig volt, így sosem voltam első, és legfontosabb, nekem ez egy teljesen idegen fogalom, el sem tudom képzelni milyen, amikor valakinek én vagyok az első. ennek ellenére SOSEM csaltam meg.
így aztán a 2. hely egyáltalán nem megterhelő számomra, hisz ezt szoktam meg. én közben ismerkedek, keresgélek, és ha találnék olyan pasit, akit tényleg megszeretek, akkor véget vetnék ennek az egésznek, de hát ilyen egyelőre nincsen. tehát nem igazán esik ki az életemből semmi fontos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!