Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van szeretőd/szeretője vagy valakinek?
Voltam, a srác velem csalta a barátnőjét.
D.ugni jó volt, másra úgyse kellett volna
Egyik sem áll fenn, sőt még soha nem voltam ilyen helyzetben
19/L
1 ev 2 honap, en vagyok a no. O hazas.
Szeretem. De kozben randizom, mert nem varhatok ra orokre. De minden ferfi, vagyis inkabb fiu akival talalkozom, elotte mint akit kenyszeritenek ugy talalkozom veluk. Nagy idopocsekolas az osszes...
Nem tudom hol fogok talalni meg egy ilyen ferfit, aki ilyen finoman olel. Lenne jelentkezo, korbezsonganak, nem kene panaszkodnom, de a kozhiedelemmel elleneben gondoljatok mar bele? Miert jo nekem az ha a kulsom miatt 10-en legyeskednek korulottem? Mind csak meg akar dgni... volt amelyiknek eloanaszoltam h meghalt egy ember a munkahelyemen... o meg azt irta ra vissza h lehet hogy beteg, de csak arra tud gondolni hogyan nyulna most bele a bugyimba... hat mondtam neki h eleg beteg...
Es en az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni... unom... nekem egy rendes tars kene, aki meghallgat. Ez a kincs szex kozben ram is figyel - nem csoda h vele elveztem el eloszor eletemben. Na meg eleinte mennyire ra volt allva h en menjek el eloszor... ugy tartotta mindig vissza h elmenjen... mondtam neki h ez nem fog nekem konnyen menni... en elotte vagy 20x ha szexeltem. Az is eleg volt. A legtobbnel ugy bantak velem mint egy gumibabaval... megtomtek aztan mint aki jol vegezte a dolgat befordult aludni... es hasonlo aprosagok.
Na meg sokaig birja, nem 10 perc alatt elvez el (en mar igen xD) es utana par perc alatt ujra all neki...
Na meg megnevetett, meghallgat. Volt h az oleben ultem mar bennem volt es kozben beszelgettunk, es le akartam inkabb mg szopni mert az kimaradt... es azt mondta inkabb maradjak rajta es beszelgessunk xD
Vagy multkor hogy banom... 2. menet helyett megint elhulyultuk az idot... es tenyleg tok jol erzem magamat. De na utana par nappal mar ugy voltam inkabb szexelni kelletz volna, de na olyan jol el tudunk beszelgetni...
Hat nem tudom ebbol sokminden ugyse lesz...:'( azt mondta arra h mi lesz ha ferjem lesz, hogy akkor majd maximum jobban meg kell szervezni a talalkakat... pedig ha ferjem lesz, nem hiszem h massal talalkozgatnek. Ha lesz egy tarsak akkor mi mindenben osszetartunk majd... remelem...
Voltam szerető, tinédzserkori kinlódás...
Volt köztünk pár csók a sráccal, miután én párszor visszautasítottam, összejött egy lánnyal, egy időre a kapcsolat megszakadt majd újra ostromolt, elkezdtünk találkozgatni, újra lett 1-2 lopott csók, jelzem szex nem volt 1x sem, csak petting... Sokszor volt lelkiismeret furdalásom, de a csajjal hol szakítottak hol összejöttek igazából az nem volt nevezhető kapcsolatnak. Bármikor elhagyta volna értem ha én azt mondom, de nekem elég volt heti 1 vagy 2hetente 1 tali vele nem vágytam többre, így szabad voltam ő meg mindig kéznél volt ha hívtam. Nem éreztem magam soha másodiknak. Végül szakítottak, jelzem a csaj vele, így kicsit többet lettünk együtt... Összejöttünk hivatalosan is. Kb. félévig rózsaszín felhő, csodás szex, minden szép és jó, majd eltávolodtunk egymástól én nem vágytam rá minden nap, másokkal csináltam programot, hanyagoltam, odáig jutottunk hogy csak a szex tartott össze, másfélévig voltunk együtt, utána szakítottam vele véglegesen. ő a mai napig keres, nincs senkije, nekem új barátom van. Sajnos ő nagyon szerelmes volt belém végig, részemről pedig ez csak 1 fellángolás volt, míg a szeretőm volt sokkal jobban érdekelt, és jobb volt nekem. Azóta felnőttem másképp látom a világot is...
Szeretőt nem hiszem hogy tartanék valaha, ha valakivel rossz a szex szakítok és pont. Férjnek igyekszem olyat választani aki mellett nem kell majd ilyenre gondolnom sem, de nem lehet tudni mit hoz a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!