Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt el mondanátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el mondanátok a párotoknak? nem tudom el mondjam e neki

Figyelt kérdés

fiúmmal 2 éve vagyunk együtt és szeretem jó a kapcsolatunk, csak az a baj hogy a volt barátom úgy 2 hónapja írogatni kezdet nekem hogy mennyire bánja a szakítást meg hogy meg se beszéltük a dolgokat, nem zártuk le! meg egy csomó ilyesmiket írogatott, én meg voltam olyan hülye hogy hagyjam hogy rávegyen hogy találkozunk. én meg elmentem hozzá, beszélgetünk fel hozta a múltat hogy milyen jó volt meg ilyenek, sok szép szavak hogy még mindig szeret azóta is! elgyengített! nem szexeltünk, nem hatolt belém! de sajnos hagytam hogy kinyaljon de én nem viszonoztam neki semmit! ez utólag annyira bánt

23N

nov. 9. 19:59
 81/113 anonim ***** válasza:
65%

"Szeretem a kapcsolatunk.. minden jó, imádom őt DEEE nem...

elmegyek az exemhez" 🤣🤣 istenkéém

nov. 10. 19:39
 82/113 anonim ***** válasza:
32%

#78 vagyok

Attól hogy te 1-2 év után már más f.szán pattogsz, nem mindenki ilyen.

Gondolom valami nagyképű, beképzelt flegma p.csa lehetsz, aki azt gondolja, senki másnak nincs kapcsolata az életben, csak neki.

Figyu, ha zavar az emberek véleménye, minek írsz ki ide ilyen hülyeségeket?

Egyébként megnyugtatlak, a kapcsolatom és a házasságom hossza valós, bármit is gondolsz😅😅

nov. 10. 21:07
 83/113 A kérdező kommentje:

78/ figyu, de még nem is pattogtam a fa.szán csak kinyalt

azt meg kikérem magamnak hogy én beképzelt flegma pics.a vagyok főleg nem nagyképű

azt nem gondolom hogy senki másnak nincs kapcsolata meg házassága, de neked biztos hogy nincs

nov. 10. 21:19
 84/113 A kérdező kommentje:
80/ még nem mondtam el fiúmnak, nem merem :) azt se tudom hogy fogjak neki
nov. 10. 21:22
 85/113 anonim ***** válasza:
Jaa, hogy CSAK kinyalt. Értem, ez így egészen más❤️
nov. 10. 21:48
 86/113 anonim ***** válasza:

Így:

Biztos ezzel megalázlak

De ne tévesszen meg a látszat

Nem én kezdtem, levadásztak

Nem szerettem egy percre sem

Esküszöm, most befejeztem

Visszaírok, hogy ne keressen

Nehogy ez a botlásom

Valamit is elrontson

Veszekedj, kiabálj, valamit mondj

Ezt iszonyúan sajnálom

De azt fontos tisztáznom

Hogy ami neked is, az nekem is ugyanúgy fáj

Sohasem hazudok már

Mostantól

Ez a szem nem igéz mást

Mostantól

Ez a kar nem ölel mást

Mostantól

Ez a test nem akar mást

Mostantól...

nov. 11. 14:55
 87/113 anonim ***** válasza:
Ha csak kinyalt még talán rosszabb is. Sokkal bensőségesebb ilyet engedni valakinek, mint hogy gyorsan megkeféljen. Mindentől függetlenül, kérdezt csak meg a pasid. Ez így is úgyis megcsalás. Nincs olyan, hogy " csak" . A nyelvével orálisan szexuális szolgáltatást nyújtott.
nov. 11. 15:59
 88/113 A kérdező kommentje:
86/ köszönöm ez nagyon jó
nov. 11. 18:29
 89/113 anonim ***** válasza:
0%
sztem ne mond el.. téged már úgyis gyötör a bűntudat gondolom, az emlékeinket magunkal visszük a sírba.
nov. 11. 19:09
 90/113 anonim ***** válasza:
akartad viszonozni amúgy? mi volt a helyzet ?
nov. 11. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!