Ti hogy mondanatok el a parotoknak h gyereket vartok tole? Nekem nem jut eszembe semmilyen edes modszer elmondani csak ugy siman nem akarom mert az tul hetkoznapi meg amugy sem jonnek a szavak, probaltam mar parszor de sehogysem tudtam elmondani neki
Nálunk vicces volt.Bementem este a wcre megcsinálni a tesztet.Ki is jött egyből a 2 csík.Annyira meglepődtem h kimentem, remegő kézzel odaadtam a tesztet és csak annyit tudtam mondani h "ez nagyon kettő!":)
Én azt javaslom ha nem jönnek a szavak akkor mosolyogva add neki oda a tesztet ha még meg van és várd a reakcióját.Utána már jön magától.
Egyből megtudta, sőt előbb mint én :-) Hétfőn csináltam egy tesztet, de nem sikerült, annyira remegett a kezem, hogy eláztattam, így másnap hozott egy másikat. Azt amikor megcsináltam, odajött, és amíg én hátrafordultam hozzá, hogy mondjak valamit, Ő szólt, hogy "nézd, 2 csík van rajta".
Így megoldódott ez a gond, hogy mondjam el.
Vegyél neki egy kis cipőcskét, egy képeslappal.
en vennek egy teglat, abba bevesnem a fogantatas feltetelezett napjat, vagy a mevetek kezdobetuit osszeadva: A+B=?,
es atadnam azzal a szoveggel vagy kartyaval hogy szeretned ha o mint ferfi vigyazna a kozos eletetek elso teglajara, ha irod akkor kicsit vicces/szentimentalis stilusban a baba neveben ird a levelet!
7es vagyok
örülök hogy tudtam segíteni és sok sikert :) nálunk bevált, apa imádta :) direkt meg is kérdeztem tőle hogy hogy tetszett neki és mondta hogy nagyon jó volt :) megy a drukk aztán majd írd meg mi volt a reakciója :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!