Hogy mondanátok/mondtátok el a párotoknak hogy babátok lesz?
Figyelt kérdés
Leginkább az extrém/különleges bejelentések érdekelnek!2011. júl. 27. 14:51
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
nem tudom, hogy különleges-e, de leírom:
aznap este, amikor pozitívat teszteltem, a párom még nem volt otthon. Amikor belépett, az volt az első kérdésem, hogy van-e valami programja augusztus közepére? Nézett rám bután, hogy mit tervezek, aztán megmutattam neki a pozitív tesztet. Csak annyit felelt a kérdésemre, hogy ott lesz velem a kórházban ;)
4/4 anonim válasza:
Nagyon sok a babacipő... Elég elcsépelt, de nem rossz. Gondolom Ő még nem kapott. Viszont erre kaptafa, de egy kicsit más: egy kis babaruha, az ultrahang kép, a pozitív teszt, vagy a képe, egy vicces általad kreált kupon sorozat, pl. megtanítalak pelenkázni kupon, stb. egy üveg bébiétel, valami babakaja-vacsora, azzal a mottóval, hogy majd egyet apa kedvéért, egyet anya kedvéért és a baba előtt apának is jó példával kell járni. Bár attól függ, mennyire vevő az ilyesmire. A miénk mondjuk nem volt ennyire "romantikus" de nagyon boldogok voltunk. Éppen dolgozott a férjem vasárnap és én délig?! aludtam. Soha sem volt még ilyen ...(kivéve amikor fiatalon buliztam)Telefonon beszéltünk és neki is nagyon furcsa lett. Majd később megcsináltam a tesztet. Sírva hívtam vissza... Az ő hangja is elcsuklott. Nem bírtam volna ki, hogy ne azonnal mondjam el....Aztán később, amikor már 5 hónapos terhes voltam, ő elutazott egy pár napra és én belecsempésztem a táskájába egy pár nagyon cuki babakesztyűt, csakhogy a kisfiunk is vele legyen. Amikor megtalálta, nagyon jót mosolygott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!