Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan mondanátok/mondtátok...

Hogyan mondanátok/mondtátok meg a párotoknak, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
Esetleg barátnőknek, nagyszülőknek...
2009. aug. 3. 16:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

egy ajándékszatyorba beletettem a lefertőtlenített terhességi (2 darab) tesztet, és vettem mellé egy kicsi fehér baba felsőt. Nagyon fáradt volt aznap, de odaadtam neki. Elöször nem tudta hogy mi ez, és mit csináljon egy pici felsővel. Majd rájött :-)

Anyukáménak úgy mondtuk el hogy egy borítékba beletettük az ultrahang képet, és mindenki előtt ezt mondtuk: kaptunk egy banktól egy értesítőt, hogy most kb 20 évig meg fog emelkedni a kiadásunk, majd ekkor átadtuk anyának a borítékot. Nagyon örültek, még sirtak is.

2009. aug. 3. 16:39
 2/17 anonim válasza:
82%
Vennék egy picurka baba-cipőt,és a párom ágyára tenném.
2009. aug. 3. 16:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Tyű ez az ultrahangos dolog nekem is teccik a szülőknek!!

Ezen már én is filóztam hogy hogy legyen. Remélem pár hónap és meg is kell valósítanom :)

A páromnak asszem azt fogom mondani hogy apafej és szerintem abból tudni fogja.

2009. aug. 3. 16:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sikítva.:) Már ő is régóta várja...
2009. aug. 3. 16:44
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

én is tervezgettem. Meghitt vacsi, ajándék, stb.......

aztán amikor múlthéten reggel pozit teszteltem, és ő épp vidéken volt, felhívtam és telefonon mondtam el neki, mert nem bírtam várni már. Lehet nem volt olyan frappáns, vagy meghitt, de ennek is megvolt a maga varázsa.

2009. aug. 3. 16:49
 6/17 A kérdező kommentje:
:):) Igen, izgalmas ez az egész. A bankos levél nagyon jó duma :) Én nem tudom, hogy hogy bírnám ki, pláne, hogy mindig tudja, ha orvoshoz megyek. Pedig úgy szeretném emlékezetessé tenni...
2009. aug. 3. 16:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk ő még jobban leste a tesztet mint én, majd kigúvadt a szeme :) imádom:)

4 hónapos baba anyukája

2009. aug. 3. 16:56
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Én is elterveztem, hogy hogyan mondom meg a páromnak a babát, de Ő pont akkor utazott el eghy hétre amikor pozitiv lett a teszt, így maradt a talafonon való közlés. Nem tudtam megvárni, mert a 12. hétig nem akartam elmondani másnak, és nem bírtam magamban tartani.

Betöltött 12 hetesen mondtuk el a szülőknek. Anyunak odaadtam egy uh-s képet, hogy nézze meg a legifjabb családtagot. Anyóséknak dettó.

2009. aug. 3. 17:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer azt olvastam, hogy a lány átadott a párjának egy boritékot, amiben az állt, hogy: Gratulálok Uram! Ön nyert egy babát, akit 9 hónap múlva átvehet:):):)
2009. aug. 3. 17:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi is együtt teszteltünk :) rápisiltem, a férjem meg nézte és 5mp múlva már kezdte: "Ez 2 csík! Ez tuti 2 csík. Ez 2 csík. Ugye, ez 2 csík?! 2 csík van rajta!" és ezt 2 percig, megállás nélkül :DDD A szüleimnek meg telefonon szóltam, h lemennénk vasárnap ebédre- erre anyu:"sikerült végre a baba?" :) (hozzáteszem, az 1. hónapban sikerült-elég türelmes család a miénk :D)
2009. aug. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!