Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt el mondanátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el mondanátok a párotoknak? nem tudom el mondjam e neki

Figyelt kérdés

fiúmmal 2 éve vagyunk együtt és szeretem jó a kapcsolatunk, csak az a baj hogy a volt barátom úgy 2 hónapja írogatni kezdet nekem hogy mennyire bánja a szakítást meg hogy meg se beszéltük a dolgokat, nem zártuk le! meg egy csomó ilyesmiket írogatott, én meg voltam olyan hülye hogy hagyjam hogy rávegyen hogy találkozunk. én meg elmentem hozzá, beszélgetünk fel hozta a múltat hogy milyen jó volt meg ilyenek, sok szép szavak hogy még mindig szeret azóta is! elgyengített! nem szexeltünk, nem hatolt belém! de sajnos hagytam hogy kinyaljon de én nem viszonoztam neki semmit! ez utólag annyira bánt

23N

nov. 9. 19:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:
40%
40: Figyelj én nem akarom az észt osztani, de én nem jönnék össze úgy senkivel sem, hogy nem vagyok túl még az exemen. Te vagy a nő, azt mindketten tudjuk, hogy ez nem olyan fajta kísértés volt, hogy "Hé de jó az a pasi aki itt ment el mellettem most, hoppá, le is szólított és most a számomat kéri el éppen!" Nem hagytad volna akárkinek, hogy kinyaljon, sőt ha már ismeretlen annál inkább is rendes szex. Te itt már tudtad, hogy mire kell számítani.
nov. 9. 23:11
 42/113 anonim ***** válasza:
37%
Még megakarja magyarázni miért ekkora kur*a. :D Majd a pasidnak is ottlesz a kísértés, és jól pofán b*sz. :)
nov. 9. 23:21
 43/113 anonim ***** válasza:
53%
Még, hogy nem vagy kurwa, ilyen jót már rég röhögtem. Óriási buta kurwa vagy mert pont az exeddel csaltad meg akivel szakítottál és hiába mennél vissza hozzá úgysem működne. Már legalább ha hűtlen picsa vagy akkor idegennel csináltad volna akivel lehetne több is belőle, leléphetnél vele. Másokkal meg ne takarózz akik ugyanúgy kurwák mint te vagy. Azokkal meg főleg ne akik nem csaltak meg és nem is fognak senkit mert van bennük tisztelet a másik felé minimum és persze gerincük is van. Nem csúszó mászók mint te vagy, hogy hazug, olcsó dumára azonnal kinyalatta magát. 99%, hogy nem fogod elmondani inkább megbaszatod magad vele mert olyan gyáva kukac vagy. Remélem a karma dolgozik ellened ha létezik és ha nem ebben akkor majd következő életedben visszakapod amit megtettél a pasiddal!
nov. 9. 23:30
 44/113 anonim ***** válasza:
15%
Jajj 39. Hűséges típus...pont erről írtam mennyi ilyen van, aztán majd 10-en plusz év után sok esetbe előbb félrekefél mint a párja.
nov. 9. 23:35
 45/113 anonim ***** válasza:
34%
Undorító kis kurwa vagy.
nov. 9. 23:53
 46/113 anonim ***** válasza:
46%

Hiába próbálod magyarázni a bizonyítványt kérdező, egyszerűen egy aljas ribi vagy. Ennyi.

Hűségesnek lenni kicsit sem nehéz, csak érzések, minimális tisztelet a párod iránt, és vagy gerinc kell hozzá. És nem hogy ilyen 2 év tinikapcsolatban, még 10 év után sem tudtam ilyet tenni. Nem is tettem, pedig lett volna lehetőségem, nem is egyszer.

Értem hogy te csak önigazolást keresel, hogy egy füttyszóra széttetted a làbad, mert ez a kényelmes, de azért ne tegyünk úgy, mintha ez lenne a normális. Ez nem egy hiba, megcsalni a másikat, hanem aljasság. Ez a te romlott belsődből fakad. Nem megbotlottál egy kiálló kőben, tudatosan döntöttél úgy, hogy megalázod a pasidat.

nov. 10. 00:16
 47/113 anonim ***** válasza:
12%
A kinyalas nem szex. Sose mondd el neki ha vele akarsz maradni.
nov. 10. 04:43
 48/113 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező! Én egy jó nő vagyok, csabitgatnak férfiak és próbálkoznak, de most figyelj…kapcsolatban élek 7 éve és tudod mit csinálok??? NEMET mondok. Wooow
nov. 10. 06:22
 49/113 anonim ***** válasza:
35%
Amíg nemet mondasz. Ha meg nem mondasz nemet, akkor előretör az okos nő, aki nem beszél ilyesmiről sose.
nov. 10. 06:24
 50/113 anonim ***** válasza:
25%

Az elején még elhittem.

De az utolsó mondatból egyértelműen kiderült, hogy kamu. ""hagytam hogy kinyaljon de én nem viszonoztam neki semmit! ez utólag annyira bánt""

Ne legyetek buták, és ne dőljetek be neki. kamukérdés, trollkodás.

Valószínűleg csak egy unatkozó faszi, aki most röhög egy jót a válaszokon.

Téma lezárva.

nov. 10. 08:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!