Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt el mondanátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el mondanátok a párotoknak? nem tudom el mondjam e neki

Figyelt kérdés

fiúmmal 2 éve vagyunk együtt és szeretem jó a kapcsolatunk, csak az a baj hogy a volt barátom úgy 2 hónapja írogatni kezdet nekem hogy mennyire bánja a szakítást meg hogy meg se beszéltük a dolgokat, nem zártuk le! meg egy csomó ilyesmiket írogatott, én meg voltam olyan hülye hogy hagyjam hogy rávegyen hogy találkozunk. én meg elmentem hozzá, beszélgetünk fel hozta a múltat hogy milyen jó volt meg ilyenek, sok szép szavak hogy még mindig szeret azóta is! elgyengített! nem szexeltünk, nem hatolt belém! de sajnos hagytam hogy kinyaljon de én nem viszonoztam neki semmit! ez utólag annyira bánt

23N

nov. 9. 19:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/113 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem hogyha még mindig az exre bizsereg akkor miért vagy kapcsolatban mással. Hogyha nincs kiheverve az előző kapcsolat akkor nem kéne mással kapcsolatba fogni. Mikor tanulják már meg ezt végre az emberek? Tessék elmondani és szakítani vele! Az ex meg hagyj használgasson kénye-kedve szerint hiszen neked az elég, hogy csak egy lyuknak néznek a pasik és normális férfi neked nem eléggé jó. Légy a hímribizliddel együtt, illik hozzád mert te is ribizli vagy.
nov. 9. 20:31
 12/113 anonim ***** válasza:
54%
Egy megoldas van, a parodnak le kell szopatnia az exed. igy bezárul a kör.
nov. 9. 20:33
 13/113 anonim ***** válasza:
74%
Én csak abban reménykedem, hogy a párod már többször megcsalt és nem fog neki fájni, hogy te megcsaltad inkább kiröhög.
nov. 9. 20:34
 14/113 anonim ***** válasza:
69%
11: Mert megtehetik azért. Ha nincs ló, jó a szamár is alapon. Lehet nem is ő, hanem a srác szakított, ezt nem tudni és nem is releváns infó, de most ha belegondolsz, nem siralmas már azzal nyalizni, hogy hát még nem zártátok le, nem beszéltétek meg? Az exe valszeg nem talált senki jobbat azóta se, így ki volt éhezve akcióra még úgy is, hogy ő semmi viszonzást nem kap, ami elég szánalmas.
nov. 9. 20:36
 15/113 anonim ***** válasza:
49%

Basszuskulcs én már inkább arra jutottam, hogy fenekét nincs túl az exén, hiányzott neki más himbilimbi és mindjárt hagyta magát orálisan kielégíteni. 2 év után még az exen nyafogni nagyon beteges. De, hogy elég volt előadni, hogy nincs lezárva, még szereti kegyetlenül tré. Esküszöm a kérdezőnek semmi önbecsülése nincs.

nov. 9. 20:39
 16/113 anonim ***** válasza:
44%
15: Na de ennyire rászorulna az exére, akkor miért nem egy másik faszival? Miért pont az exe, ha ennyire nem ragaszkodik a mostani párjához? Két év pont nem sok, én ismerek olyanokat, akik 6 évig voltak együtt és kb egykorúak voltak a kérdezővel.
nov. 9. 20:42
 17/113 anonim ***** válasza:
57%

Igazából mindegy miért csinálta, az a lényeg, hogy a barátját egyáltalán nem szereti szóval szakítani kell, de előtte fel kéne vállalni, hogy egy ribizli ha már egyszer az.

nov. 9. 20:44
 18/113 anonim ***** válasza:
57%

Ez nem a fiúd?

"A barátnőm bevallotta, hogy még mindig vannak érzései az exe iránt, és azt, hogy eredetileg azért jött össze velem, mert féltékennyé akarta tenni. Én ennek ellenére szeretem a barátnőmet. Hogyan tovább?"

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Kérjük meg a kérdezőt, hogy az exfarok nevében is írjon ki egy kérdést! 🤣

nov. 9. 20:47
 19/113 anonim ***** válasza:
58%
Ennyi erővel dughattatok volna, így is úgyis megcsalás. Mond meg neki, ha esze van kidob a fenébe. Ribi. Sosem értettem minek van az ember olyannal akit nem szeret, mert ha ezt meg tudtad tenni, akkor rohadtul nem szereted a mostani pasid.
nov. 9. 20:57
 20/113 A kérdező kommentje:
jó ég, ti megölnétek az embert :( meg is bántam hogy feltettem a kérdést
nov. 9. 21:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!