Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt el mondanátok a párotoknak? nem tudom el mondjam e
neki
Figyelt kérdés
fiúmmal 2 éve vagyunk együtt és szeretem jó a kapcsolatunk, csak az a baj hogy a volt barátom úgy 2 hónapja írogatni kezdet nekem hogy mennyire bánja a szakítást meg hogy meg se beszéltük a dolgokat, nem zártuk le! meg egy csomó ilyesmiket írogatott, én meg voltam olyan hülye hogy hagyjam hogy rávegyen hogy találkozunk. én meg elmentem hozzá, beszélgetünk fel hozta a múltat hogy milyen jó volt meg ilyenek, sok szép szavak hogy még mindig szeret azóta is! elgyengített! nem szexeltünk, nem hatolt belém! de sajnos hagytam hogy kinyaljon de én nem viszonoztam neki semmit! ez utólag annyira bánt
Tehát, hogy megcsaltad? Mert az történt, már az se lett volna fair, ha találkoztok az ő tudta nélkül, nemhogy ez. Szegény srác. Az a helyes, hogy elmondod neki, de hé ahogy érzed, nekem nincsen ebbe beleszólásom. Na meg most nem is azért engedted te ezt neki, mert most épp fel voltál izgulva ezt te is tudod, hanem mert még érzel valamit iránta.
nov. 9. 20:03
2/94 anonim válasza:
Akkor már dughattál is volna vele, nem mindegy?
nov. 9. 20:13
3/94 anonim válasza:
Neked hogy esne, ha a pasid találkozna az exével, aztán beállítana azzal, hogy amúgy nem dugtam meg, csak lesz.pott
nov. 9. 20:16
4/94 anonim válasza:
de am eskü nem önzőek a lányok :D amit a média nyomat.
nagy nehezen hagytad hogy orgazmust adjon neked... ó te szegény. most meg mit mondjak a nyomi pasimnak hogy ne hagyjon el.
annyit mondok Kapd be :)
nov. 9. 20:18
5/94 anonim válasza:
El kell mondanod mert ha nem mondod el te majd tudatja az exed, hogy kinyalta a mocskos pitsád! Rohadt qrva vagy.🤮
nov. 9. 20:19
6/94 anonim válasza:
Ez is ugyanúgy megcsalás.. tehát simán benne van, hogy nem kér belőled utána.
nov. 9. 20:23
7/94 anonim válasza:
Ja, elmondani már nem mered, hogy milyen ócska r!banc vagy, de nemhogy kinyalt még meg is fogod magad vele dugatni. Mert elég neked pár szép szó és már rakod is szét a lábaid. Ne félj ki fog derülni, hogy hűtlen r!banc vagy. De attól reszkess, hogy valamelyik párod akiért meghalnál majd téged fog megcsalni! (:
nov. 9. 20:24
8/94 anonim válasza:
de mért mentél át? már eleve ez nem volt jó ötlet :/
nov. 9. 20:26
9/94 anonim válasza:
egy nyalásért csalni? akkor már szexelhettetek volna rendesen is amúgy.
ez már ígyis úgyis megcsalás :D
nov. 9. 20:28
10/94 anonim válasza:
8: Mert iránta többet érez, mint a mostani párja iránt, ennyi. Ha nem is ment volna, előbb utóbb beadta volna a derekát vagy neki vagy másnak, csak az tartotta eddig is vissza, hogy van valakije.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!