Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt el mondanátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el mondanátok a párotoknak? nem tudom el mondjam e neki

Figyelt kérdés

fiúmmal 2 éve vagyunk együtt és szeretem jó a kapcsolatunk, csak az a baj hogy a volt barátom úgy 2 hónapja írogatni kezdet nekem hogy mennyire bánja a szakítást meg hogy meg se beszéltük a dolgokat, nem zártuk le! meg egy csomó ilyesmiket írogatott, én meg voltam olyan hülye hogy hagyjam hogy rávegyen hogy találkozunk. én meg elmentem hozzá, beszélgetünk fel hozta a múltat hogy milyen jó volt meg ilyenek, sok szép szavak hogy még mindig szeret azóta is! elgyengített! nem szexeltünk, nem hatolt belém! de sajnos hagytam hogy kinyaljon de én nem viszonoztam neki semmit! ez utólag annyira bánt

23N

nov. 9. 19:59
 71/113 A kérdező kommentje:
70/ de egy párkapcsolatban is fontos a szexualitás a jó nemi élet! te nagyon okos :) ha már itt tartunk
nov. 10. 10:23
 72/113 anonim ***** válasza:
28%

71

Szerinted nem tudom? Te nagyon okos.

Arról beszéltem hogyha melyik a FONTOSABB. egy lánynak/nőnek, nagy átlagban. (De sok férfi is ha választani kéne, inkább lenne impotens minthogy elveszítse a párját, aki a legjobban szeret)

De igen persze jó ha egy kapcsolatban mindkettő működik.

nov. 10. 10:28
 73/113 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező...sok nő azt se tudja mi az az orgazmus, a saját testét nem ismeri és szólni se mer ha valami nem jó neki.

A szex sok nőnek még mindig tabu téma...alapból így lett nevelve. "Úrilány nem beszél a szexről".

nov. 10. 10:28
 74/113 anonim ***** válasza:
32%

73

Aztán pedig ott van a másik, hogy egy kapcsolatban minden a nőnek kell kedvezzen...

nov. 10. 10:30
 75/113 anonim ***** válasza:
34%

Nah viszont, én igazából lesz.rom.

Csak a fiút sajnálom.

(ti még csak véletlenül se vagytok rib.ncok..)

nov. 10. 10:55
 76/113 A kérdező kommentje:

72es igazából nem úgy tűnik mintha tudnád! de mindegy is! (De sok férfi is ha választani kéne, inkább lenne impotens minthogy elveszítse a párját, aki a legjobban szeret) erre már inkább nem is reagálok, ez már a sötétség olyan szintje....... inkább hagyjuk :)

73as én viszont tudom mi az orgazmus és ragaszkodom is hozzá, amit természetesen fiúmmal is át tudok élni! nem vagyok úrilány számomra nem tabu a szex :(

74es neked viszont igazad van! az nem árt ha a nőnek kedvezve van egy kapcsolatban, az csak jó :)

nov. 10. 11:08
 77/113 anonim ***** válasza:
20%
76: De mit játszod itt az eszed, ebben a kapcsolatban egyértelmű, hogy neked van kedvezve, hiszen ezek szerint két különböző ember is képes a csúcsra juttatni, ehhez képest vannak olyan nők, akik soha az életükben nem tapasztaltak még ilyet! Te nem tartozol azokhoz a nők közé, akik el vannak nyomva ez alapján, pont hogy a párod járt veled nagyon rosszul, kivéve persze ha amúgy ő is csalt a hátad mögött, mert akkor megérdemlitek egymást.
nov. 10. 12:01
 78/113 anonim ***** válasza:
58%

23 éve élek kapcsolatban, 19 éve házasként. Voltak kísértések, nálam is és a nejemnél is. De tudod a félrelépés az döntés, semmi más.

Mi hűséget esküdtünk, betartjuk.

Ha 2 év után már máshol keresed az örömöket, sokáig nem lesz ez kapcsolat.

Tagadhatod, de egy olcsó l.tyó vagy, aki a "fiúja" mellett más f.szra is vágyik

nov. 10. 13:35
 79/113 A kérdező kommentje:

78as persze :) 23 éve élsz kapcsolatban 19 éve meg házasként a jobb kezeddel :)

azt elhiszem hogy hűséget esküdtetek egymásnak :)

nov. 10. 19:07
 80/113 anonim ***** válasza:
75%
Elmondtad a csávódnak?
nov. 10. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!