Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt el mondanátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el mondanátok a párotoknak? nem tudom el mondjam e neki

Figyelt kérdés

fiúmmal 2 éve vagyunk együtt és szeretem jó a kapcsolatunk, csak az a baj hogy a volt barátom úgy 2 hónapja írogatni kezdet nekem hogy mennyire bánja a szakítást meg hogy meg se beszéltük a dolgokat, nem zártuk le! meg egy csomó ilyesmiket írogatott, én meg voltam olyan hülye hogy hagyjam hogy rávegyen hogy találkozunk. én meg elmentem hozzá, beszélgetünk fel hozta a múltat hogy milyen jó volt meg ilyenek, sok szép szavak hogy még mindig szeret azóta is! elgyengített! nem szexeltünk, nem hatolt belém! de sajnos hagytam hogy kinyaljon de én nem viszonoztam neki semmit! ez utólag annyira bánt

23N

nov. 9. 19:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
67%

"sok szép szavak hogy még mindig szeret azóta is"

Meg tudom érteni az exedet, én is egy rib4ncot szeretek, de a rib4ncságával együtt szerettem meg, úgyhogy...

nov. 13. 12:10
 102/113 anonim ***** válasza:
54%

100 de ér száz kommentet... pont ezért mert 10 féleképpen gondolja ezt mindenki.. és mer családok mennek néha tönkre.. meg gyerekek nőnek fel Stepfather-el.

de az is tény hogy tudományos, pl biológiai, meg csillagász posztok alatt is lehetne 100 komment 😓

nov. 13. 12:16
 103/113 A kérdező kommentje:
97es igen, letagadhatnám de mi értelme? igen a volt barátom nagyon éhesen kívánva nyalta a punc.imat, szinte mondhatnám hogy talán így még nem is éreztem amikor nyaltak! szóval éreztem hogy nagyon nagyon kívánva nyalt, vágyott a punc.imra! éhesen mohon falta nyalta mélyen, szinte ette! ennyire nem nyaltak még ki soha szerintem, talán nyalástól még ekkorát én se élveztem mint akkor
nov. 13. 14:30
 104/113 A kérdező kommentje:
és szerintem ezt nem is kellene fiúmnak elmondjam :(
nov. 13. 14:30
 105/113 A kérdező kommentje:
tudom hogy itt ti ezt úgysem hiszitek el, pedig szeretem a fiúmat
nov. 13. 14:31
 106/113 anonim ***** válasza:
ez egy pasi :D na lépjünk
nov. 13. 14:32
 107/113 anonim ***** válasza:

Már a kérdésből világos volt, hogy troll, neked csak most esett le? 🤣

Mondd el neki, kérdező, ugyan miért titkolóznál előtte, ha szereted?

nov. 13. 18:06
 108/113 anonim ***** válasza:
39%

"nem szexeltünk, nem hatolt belém! de sajnos hagytam hogy kinyaljon"

Ha élvezted, akkor miért sajnos?

Mondd el neki nyugodtan, ez így szerintem nem megcsalás!

24/N

nov. 13. 18:10
 109/113 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés, de legalább a jobbik fajtából 😃
nov. 13. 18:11
 110/113 anonim ***** válasza:
60%

107 próbáltam segítőkész lenni

igen azt hittem lány.. de aztán 6 különböző módon írta le a puuncinyalást.. ez gyanús

nov. 13. 19:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!