Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt el mondanátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt el mondanátok a párotoknak? nem tudom el mondjam e neki

Figyelt kérdés

fiúmmal 2 éve vagyunk együtt és szeretem jó a kapcsolatunk, csak az a baj hogy a volt barátom úgy 2 hónapja írogatni kezdet nekem hogy mennyire bánja a szakítást meg hogy meg se beszéltük a dolgokat, nem zártuk le! meg egy csomó ilyesmiket írogatott, én meg voltam olyan hülye hogy hagyjam hogy rávegyen hogy találkozunk. én meg elmentem hozzá, beszélgetünk fel hozta a múltat hogy milyen jó volt meg ilyenek, sok szép szavak hogy még mindig szeret azóta is! elgyengített! nem szexeltünk, nem hatolt belém! de sajnos hagytam hogy kinyaljon de én nem viszonoztam neki semmit! ez utólag annyira bánt

23N

nov. 9. 19:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/113 anonim ***** válasza:
9%
Gyere kinyallak én is, de utána baxunk is😉
nov. 9. 21:53
 32/113 anonim ***** válasza:
70%

"elfogom mondani fiúmnak ami történt,megértő és ő is szeret engem! szerintem megbocsájt nekem vagy is remélem!"

Kérdező vagy részeg, vagy nyilvánvalóan egy troll. 🤣

Ez az, de ne csak döfd a fiúd szívébe a kést, forgasd is meg benne! Mondd meg neki, hogy csak szex volt, nem jelent semmit! 🤣

nov. 9. 22:37
 33/113 A kérdező kommentje:
31es na ezt aztán jól meg írtad! biztosan téged is az eszedért és a kifinomultságodért szeretnek a nők! ja nem, soha nem volt egy sem!
nov. 9. 22:37
 34/113 A kérdező kommentje:
32es, a másik okos! nem volt szex! és nem vagyok egyik sem! és nem jelentet semmit az ami történt
nov. 9. 22:40
 35/113 anonim ***** válasza:
60%
Mesélj még, úgyis álmos vagyok... 😴
nov. 9. 22:43
 36/113 anonim ***** válasza:
59%
34: Ott írod, hogy kinyalt. Az orál is a szex része, gondolom nem is azért hagytad neki mert rosszul esett, hanem jót élveztél tőle! Neked lehet nem jelent semmit, az majd kiderül, hogy hogyan gondolkodik róla a pasid.
nov. 9. 22:45
 37/113 anonim ***** válasza:
25%

Jajj 30 ne légy már ilyen álszent és naív. Én se bocsájtanám meg valószínűleg, de azért nem kell így beszélni másról. Az emberek nagyobb százaléka félremegy, ha megteheti...fölleg ilyen 10-en plusz év után.

Naív nagyon aki azt hiszi, hogy az ő párja 100 százalék, hogy soha meg ő maga se lenne hűtlen. Hallottam már ezt ismerőseim körébe...aztán pár évre rá hűtlen volt ő maga.

nov. 9. 22:45
 38/113 anonim ***** válasza:
53%

Milyen 10+ év után?

2(!) éve vannak együtt

nov. 9. 22:49
 39/113 anonim ***** válasza:
38%
37: És nem gyanús egy kicsit sem, hogy ez mindig kiderül valahogyan? Az emberek hazudnak, ez van, nem kell idekeverni, hogy ez elkerülhetetlen, egyszerűen hazugság az egész eleve. Te vagy inkább az álszent, minden joga megvan elítélnie a kérdezőt, amennyiben ő maga hűséges típus.
nov. 9. 22:49
 40/113 A kérdező kommentje:
amúgy meg azt elmondanám mindenkinek, hogy úgy könnyű hűségesnek lenni ha valakinek nincs senkije! meg úgy is könnyű hűségesnek lenni ha az ember párja mellet nincs más kísértés! úgy viszont már nehezebb tartani a hűséget hogy ha lenne kivel.... meg az embert csábítgatják, meg ha tetszik is az a valaki! most legyen az férfi vagy nő, de ezt csak azok tudják akik kapcsolatban élnek, meg tapasztalták vagy át élték! ők tudják miről írok most! persze én is tudom hogy vannak hűséges emberek!! és azt is tudom hogy hibát követtem el!
nov. 9. 23:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!