Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt el mondanátok a párotoknak? nem tudom el mondjam e neki
fiúmmal 2 éve vagyunk együtt és szeretem jó a kapcsolatunk, csak az a baj hogy a volt barátom úgy 2 hónapja írogatni kezdet nekem hogy mennyire bánja a szakítást meg hogy meg se beszéltük a dolgokat, nem zártuk le! meg egy csomó ilyesmiket írogatott, én meg voltam olyan hülye hogy hagyjam hogy rávegyen hogy találkozunk. én meg elmentem hozzá, beszélgetünk fel hozta a múltat hogy milyen jó volt meg ilyenek, sok szép szavak hogy még mindig szeret azóta is! elgyengített! nem szexeltünk, nem hatolt belém! de sajnos hagytam hogy kinyaljon de én nem viszonoztam neki semmit! ez utólag annyira bánt
23N
"de sajnos hagytam hogy kinyaljon, de én nem viszonoztam neki semmit! ez utólag annyira bánt"
Bánt, hogy nem viszonoztad neki? Hívd fel, hogy viszonozni akarod a szívességét! 🤣
90/ nem, nem akartam viszonozni neki
és nem az bánt hogy nem viszonoztam
93, Értem, illetve fura mert elvileg valamiért elcsábultatok.
mert hogyha legalább őt kielégíted a száddal, akkor ő letudva.. és kiéltétek utoljára magatokat :) utána mehetsz vissza a rendes kapcsidhoz. gondolom meggondoltad magad.
azért ennyire ne oltsátok szarrá őt, kivel nem fordult még ez elő? mondjuk 25 felett.
Engem az aggaszt a megcsalásokban hogy a kapcsolat egyik legfontosabbja a szeretet és megbízhatóság. Mások akik jobban szeretik a párjukat ellen tudtak volna állni a kisértésnek és megbízhatóbbak, jobb társak mint te. Ebből következik hogy pl én miért elégedjek meg egy hozzád hasonlóval? Állítólag felmérések szerint kb 80 százalék hosszú távon nem képes mindig hűséges lenni, csak sokan titkolják vagy még nem tették meg. Akkor is ott van százból húsz aki eléggé szeret ahhoz hogy hűséges legyen.
Az elgyengülés nem mentség, ha nem vagy biztos benne melyiket válaszd akkor sem kell megcsalni senkit. Gondolkozol, döntesz és akit választasz ahhoz hűséges vagy, ilyen egyszerű.
Nekem nem kéne egy gyenge éretlen jellem aki amint fellángol érzelmileg máris kinyalatja magát. Bocs de ez szánalmas. Ez is bizonyítja hogy sok ember, állítólag több mint fele, egy gyerek szintjén van agyilag. Az adott szavuk és a jellemük azon a szinten van.
Huszonévesen tudtam hogy nem vagyok alkalmas egy kapcsolatra, nagyon rosszul voltam lelkileg, éretlen és hülye voltam. Nem jöttem össze senkivel komolyra emiatt, mert nem akartam elcseszni az életét, meg elvenni éveket tőle. Mert ha szakítunk pár év után mikor már megszeretett, nem tudok úgy viselkedni és boldogtalan velem, akkor elveszem az esélyét hogy valaki mással legyen akivel össze illenek.
Volt annyi becsület jóindulat bennem hogy ezek érdekeltek. És nem is mondhatom hogy normális voltam egyéb hibáim miatt. Ezek miatt tartom magamat értékes jellemnek, a nagy hibáim ellenére, azt hiszem megérdemlek egy olyan társat aki nem csap be. Amúgy mondom ezeket úgy hogy a nyitott kapcsolat és a megcsalós nők valamiért felizgatnak, de tudom hogy nem becsüketes ha megcsal mert ha jobban szeret ellen tud állni. Kérdés hogy érdemes e olyannal lennem aki közepesen szeret, az elég e ahhoz hogy vele éljek.
ez mind nagyon szép 95 ös (mint a benzin) de nem élünk 6000 évig, kellenek az élmények, ez is egy élmény volt.. a sírkövedre nem fogják rávésni hogy " 10 évig szingli volt a szigorú szabályai miatt, de utána lett kapcsolata és szépen viselkedett"
legyél hűséges.. de megint ott tartunk hogy ti válaszolók mindent jobban csináltok :DD
ez egy kérdés.. a kérdésre válaszoljatok Lépjetek előre 3 at.. ott tart a dolog hogy ő választ akar a tett után. 🙄
Mindenképpen mondd el a csávódnak, ha meg akarod forgatni a kést a szívében!
Ha méginkább, akkor azt is mondd el, hogy élvezted is és milyen jó volt nosztalgiázni az exeddel! 🤣
Reméljük gyorsan kiábrándul belőled és rád csapja az ajtót és boldog lehetsz az exeddel, aki "még mindig szeret". 🤣
97 est fel kell pontozni! mert ez jól hangzik :D 😎
tényleg ha már lúd legyen kövér..
Fu gyerekek, erdekesek itt a valaszok. Az nem er 100 kommentet, amikor hazassagban, gyerekkel bszik felre valaki, ami sokkal sulyosabb (direkt nem irtam nemet, mindkettotol ugyanolyan gaz). Itt meg rengetegen habzo szajjal ugrottatok neki a kerdezonek, hogy mekkora ocska krvalotyorbanc.
Nem viselkedett helyesen, teny. El is lehet itelni erte. De sokan atleptetek a hatart. Mondom, azt nem mocskoljatok ennyien, aki evek ota csalja a ferjet/feleseget es meg buszke is ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!