Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek?! Megcsalás.Háza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?! Megcsalás.Házasság (Lentebb bövebben)

Figyelt kérdés

Lassan 10 éve élek párkapcsolatban a feleségemmel, van 2 gyermekünk.

(Igen Szeretem a feleségem)

Szerintem jól működik a házasságunk, boldogak vagyunk.

Szex is jó,viszont együttlétünk alatt van 2-3 dolog amit a párom nem szeret, én viszont vágyok rá.

Na most egy régi ismerősöm fel vette velem 1-2 éve a kapcsolatot(nő).

Na most én tudom, hogy amikre én vágyok azokat ő könnyedén teljesítené, és azt is tudom, hogy nem kellene sokat tenném, hogy az ágyába jussak.

Viszont eddig amikor ez feljött bennem, mindig le tudtam magam beszélni róla, mert nemtudom ezután, hogy tudnék a feleségem szemébe nézni.

Aki átment ezen esetleg, hogy erezte utána magát? Le tudta magába rendezni, hogy van egy szeretője vagy végül elmondta?

júl. 8. 20:08
 61/96 anonim ***** válasza:
100%
61#adom
júl. 9. 09:01
 62/96 anonim ***** válasza:
82%
#55 Mit csinálsz majd, mikor a a szexpartnered beköp a feleségednél?Akkor is ilyen magabiztos leszel?Akkor sem fogod bánni?
júl. 9. 09:11
 63/96 anonim ***** válasza:
75%
#55-öst vihetnéd kérdező, ugyanolyan fából faragták mint téged és a többi megcsaló alakot. Azzal nyugtatják magukat, hogy csak szex, nem éreznek semmit a szerető iránt, ők a párjukat szeretik, de valójában senkit se szeretnek. Még önmagukat se! Aki hajlandó szeretői kapcsolatba belefogni, illetve csak egyszer is megcsalni a párját szakítás/nyitott kapcsolat helyett annak nagyon nagy problémái vannak önmagával is. Fogalma nincs arról, hogy egyáltalán nem boldog pedig egyértelmű ha két emberből vesz el valamit amit megkaphatna egyetlenegytől biztosan a jövőben.
júl. 9. 10:23
 64/96 anonim ***** válasza:
62%
63# jajj dehogynem. Önmagukat szeretik a legjobban. Azért veszik ki mindenből ami nekik jó. Miért us szakitananak? Miért is lennének husegesek?
júl. 9. 10:54
 65/96 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem szeretik, becsülik önmagukat így másokat se tudnak. Túlnyomórészt társfüggőségről van szó ami hát abból ered, hogy az egyén nem tud egyedülállóként létezni, szüksége van társra még akkor is ha az a személy nem teszi boldoggá. Persze nem is tudja azzá tenni mivelhogy az önszeretet hiánya dominál. Más ember tudja nagyon jól, hogy nem lehet leélni úgy az életet, hogy szeretőt tart inkább szakítani kéne és idővel ismerkedni ha már megtalálta helyét egyedülállóan is. Önző az, aki két embert használ fel amiatt, hogy egyáltalán nem kiegyensúlyozott, boldog, elégedett. De szerintem egyértelműen nem tiszteli saját magát és így másokat sem tud.
júl. 9. 11:14
 66/96 anonim ***** válasza:
39%

"két emberből vesz el valamit amit megkaphatna egyetlenegytől biztosan a jövőben."

Ezt melyik pizsamádban álmodtad? Még hogy BIZTOSAN megkaphatná a jövőben egyetlenegytől... A valóság ehhez képest úgy néz ki, hogy válthatna, aztán lehet, hogy a következővel még rosszabb lenne, nem "csak" a szexszel lenne baj - vagy azzal pont nem -, hanem sok mással is. A végtelenségig keresgélni meg nem lehet, fogynak az ismerkedési lehetőségek és a szabad jelöltek is. Szóval tök érthető az 54-es (ma 07:27).

júl. 9. 11:26
 67/96 anonim ***** válasza:
88%
66# jajj de nagyon tudom sajnálni hogy semmise elég...ja, nem..
júl. 9. 11:34
 68/96 anonim ***** válasza:
83%

Egyik oldal: 10 éve működő kapcsolat, két kisgyerek, közös életre felépített jövő

Másik oldal: szájba élvezés

Kérdező: hmmm legyen a kettes opció!

WTF????

júl. 9. 11:39
 69/96 anonim ***** válasza:
28%
Senki nem mondta, hogy sajnálni kell. Csak annyi, hogy ez a valóság: az nagyon ritka és nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy egyetlen emberben megtalálj mindent, persze kölcsönösen. Úgyhogy ez van, sok ember, főleg akinek lehetősége nyílik rá, nem mond le róla mártír módjára, hanem pótolja a hiányt kívülről. Ettől még nem fogja felrúgni és romba dönteni az életét, a közös életüket - itt is 13 évről van szó, annak minden velejárójával. A pár tagjai ennek megfelelően nyilván nem 21 évesek, ebbe is bele lehet gondolni, hogy mik a lehetőségek és a kilátások egy bizonyos kor fölött. Minimum csöbörből vödörbe, de valószínűbb, hogy még ennyi sem jönne össze, hogy a szexen kívül minden tökéletes. Mert meg lehet nézni, kik, milyen emberek (főleg mint esetében is: férfiak) vannak egyedül a "célkorosztályban", még viccnek is rosszak...
júl. 9. 11:45
 70/96 anonim ***** válasza:
100%
69# mint mondtam elment a kedvem a párkapcsolatoktol. Tök felesleges az egész. Senkinek semmi se elég,mindenki kur össze vissza
júl. 9. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!