Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! Megcsalás.Házasság (Lentebb bövebben)
Lassan 10 éve élek párkapcsolatban a feleségemmel, van 2 gyermekünk.
(Igen Szeretem a feleségem)
Szerintem jól működik a házasságunk, boldogak vagyunk.
Szex is jó,viszont együttlétünk alatt van 2-3 dolog amit a párom nem szeret, én viszont vágyok rá.
Na most egy régi ismerősöm fel vette velem 1-2 éve a kapcsolatot(nő).
Na most én tudom, hogy amikre én vágyok azokat ő könnyedén teljesítené, és azt is tudom, hogy nem kellene sokat tenném, hogy az ágyába jussak.
Viszont eddig amikor ez feljött bennem, mindig le tudtam magam beszélni róla, mert nemtudom ezután, hogy tudnék a feleségem szemébe nézni.
Aki átment ezen esetleg, hogy erezte utána magát? Le tudta magába rendezni, hogy van egy szeretője vagy végül elmondta?
"két emberből vesz el valamit amit megkaphatna egyetlenegytől biztosan a jövőben."
Ezt melyik pizsamádban álmodtad? Még hogy BIZTOSAN megkaphatná a jövőben egyetlenegytől... A valóság ehhez képest úgy néz ki, hogy válthatna, aztán lehet, hogy a következővel még rosszabb lenne, nem "csak" a szexszel lenne baj - vagy azzal pont nem -, hanem sok mással is. A végtelenségig keresgélni meg nem lehet, fogynak az ismerkedési lehetőségek és a szabad jelöltek is. Szóval tök érthető az 54-es (ma 07:27).
Egyik oldal: 10 éve működő kapcsolat, két kisgyerek, közös életre felépített jövő
Másik oldal: szájba élvezés
Kérdező: hmmm legyen a kettes opció!
WTF????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!