Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! Megcsalás.Házasság (Lentebb bövebben)
Lassan 10 éve élek párkapcsolatban a feleségemmel, van 2 gyermekünk.
(Igen Szeretem a feleségem)
Szerintem jól működik a házasságunk, boldogak vagyunk.
Szex is jó,viszont együttlétünk alatt van 2-3 dolog amit a párom nem szeret, én viszont vágyok rá.
Na most egy régi ismerősöm fel vette velem 1-2 éve a kapcsolatot(nő).
Na most én tudom, hogy amikre én vágyok azokat ő könnyedén teljesítené, és azt is tudom, hogy nem kellene sokat tenném, hogy az ágyába jussak.
Viszont eddig amikor ez feljött bennem, mindig le tudtam magam beszélni róla, mert nemtudom ezután, hogy tudnék a feleségem szemébe nézni.
Aki átment ezen esetleg, hogy erezte utána magát? Le tudta magába rendezni, hogy van egy szeretője vagy végül elmondta?
79)
“Könnyű fiatalon vagy friss, pár éve tartó kapcsolatból nyilatkozni és pálcát törni, hogy mit, hogy kellene csinálni.
Nincsen általános igazság és nekem sincs igazam. Van aki megért, van aki elítél attól függően mennyit és mit tapasztalt eddig.
Egy biztos. Mindenki úgy éli az életét ahogy ő szeretné.”
🤡Te fiatalon nem tudtad eldönteni, hogy mit akarsz, vagy pisztolyt raktak a fejedhez? Egyébként van általános igazság és egyedül az bólogat veled mint a kiskutya aki hűtlen volt, hűtlen, vagy hűtlen lesz mert ugyanúgy, hasonlóan gondolkodik mint te, hogy ő lemaradt valamiről, ő neki nem volt szerencséje.
De ez egyáltalán nem igaz. Tulajdonképpen csak saját magukat veled együtt nyugtassák, hogy ők aztán semmi rosszat nem csinálnak csak élnek az élet adta lehetőségekkel. Mellesleg ha mindenki maga dönti el, hogy hogyan élje az életét akkor te miért döntötted el, hogy a párod ne tudjon dönteni a megcsalással kapcsolatban? Nincs beleszólása abba, hogy hűtlen vagy hozzá! Az egyik kijelentésed üti a másikat. Bort prédikálsz és közben nem vizet inkább pisit iszol!🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!