Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek?! Megcsalás.Háza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek?! Megcsalás.Házasság (Lentebb bövebben)

Figyelt kérdés

Lassan 10 éve élek párkapcsolatban a feleségemmel, van 2 gyermekünk.

(Igen Szeretem a feleségem)

Szerintem jól működik a házasságunk, boldogak vagyunk.

Szex is jó,viszont együttlétünk alatt van 2-3 dolog amit a párom nem szeret, én viszont vágyok rá.

Na most egy régi ismerősöm fel vette velem 1-2 éve a kapcsolatot(nő).

Na most én tudom, hogy amikre én vágyok azokat ő könnyedén teljesítené, és azt is tudom, hogy nem kellene sokat tenném, hogy az ágyába jussak.

Viszont eddig amikor ez feljött bennem, mindig le tudtam magam beszélni róla, mert nemtudom ezután, hogy tudnék a feleségem szemébe nézni.

Aki átment ezen esetleg, hogy erezte utána magát? Le tudta magába rendezni, hogy van egy szeretője vagy végül elmondta?

júl. 8. 20:08
 11/96 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ha nem csitul bennem, lehet ez lessz, hogy megpróbálom valahogy előadni.

Igazából emiatt nem vitt rá a lélek, hogy nem tudnám magamba tartani, elmondanám és elbuknék mindent.

júl. 8. 20:29
 12/96 A kérdező kommentje:

Nem erről van szó.

Pár éve zátonyon volt a kapcsolatunk, voltunk párterapeutánal+egyéb helyen.

Amennyire érzem, és saját elmondása alapján, ő mindent megkap tőlem ami neki kell.

júl. 8. 20:32
 13/96 anonim ***** válasza:
94%
Bevallaltad a gyereket, feleseget, igy jartal. Ha szexelni akarsz massal minek vallaltal csaladot
júl. 8. 20:35
 14/96 anonim ***** válasza:
92%

"Tudom, ez mekkora *szánalmas*, hogy én bennem felmerül,hogy megcsaljam de azt nemviselném el hogy ő mással legyen."

Akkor miről van szó? Tárgyként kezeled, többre tartod magad mert himbilimbid van, vagy kishitű vagy.

júl. 8. 20:36
 15/96 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak akkor tudná a büszkeségem elviselni a megcsalást ha én is olyan lennék. Így azzal a tudattal hogy sose csaltam így nem tudnám elviselni.

Engem nagyon irritál hogy szinte minden kapcsolatomban haveri munkatársi stb én szerettem jobban őket én voltam a jóindulatúbb. Ha jobb ember vagyok mint a párom és ő megcsal az megalázó nem érzem helyesnek de ha ugyan annyira jó vagy rossz ember mint én ha egy szinten vagyunk akkor könnyebben megbocsátanék.

Az igazságtalanság irritál.

júl. 8. 20:39
 16/96 anonim ***** válasza:
94%
Miért nem akkor gondoltad ezt végig, amikor házasodni "kellett", meg a "gyerekek kellettek"??? Persze, még te teremtsd le itt az embereket!...
júl. 8. 20:42
 17/96 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy nemcsak te vagy hibás az egészben. Mindketten azok vagytok főleg, hogy két gyermeket vállaltatok. Két gyermek fogja meg szívni, hogy nem váltattok külön.

Amikor a szexuális igények nem egyeznek sehogyse akkor nem kellett volna összeházasodni, pláne nem 2 gyereket bevállalni.

Ha bele is egyezik a nyitott kapcsolatba egymást fogjátok szapulni, vagy néma harc fog folyni míg valamelyik nyitott társra le fogja valamelyikőtök cserélni a másikat.

Igazság szerint a nyitott kapcsolat csakis úgy működik, hogy mindkettő fél teljes mértékben benne van, nem féltékenyek egymásra és többnyire azzal kéne kezdeni a kapcsolatot és nem 10 év után.

Szerintem nektek annyi, inkább el kéne válni és úgy nevelni a két gyereket ha már egyszer felelőtlenül megcsináltátok őket.

júl. 8. 20:43
 18/96 A kérdező kommentje:

Most ti tényleg ennyire értetlenek vagytok?

Nem azért akarok kúnó mással mert tetszik vagy sem.

Azért hogy szopás után teli küldjem a száját, pld.( párom próbálta többször de nem sikerül)

Ennyi év után meg igenis, bennem a vágy hogy ne a hasamra, kezembe vagy ideoda menjen.

Ahogy az előző kérdező írta, -féleségem megkap tőlem mindent amire vágyik.

Elég sűrűn csináljunk tehát semmi gond nincs, csupán ennyi.

júl. 8. 20:43
 19/96 anonim ***** válasza:
88%

"de fixen nem tudnám lenyelni, hogy a párom mással legyen."

Na itt kezdődnek a problémák. Akkor te se dugj félre. Ennyi.

júl. 8. 20:46
 20/96 A kérdező kommentje:

Szerintem te már többet ne kommentálj. Köszönöm

júl. 8. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!