Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! Megcsalás.Házasság (Lentebb bövebben)
Lassan 10 éve élek párkapcsolatban a feleségemmel, van 2 gyermekünk.
(Igen Szeretem a feleségem)
Szerintem jól működik a házasságunk, boldogak vagyunk.
Szex is jó,viszont együttlétünk alatt van 2-3 dolog amit a párom nem szeret, én viszont vágyok rá.
Na most egy régi ismerősöm fel vette velem 1-2 éve a kapcsolatot(nő).
Na most én tudom, hogy amikre én vágyok azokat ő könnyedén teljesítené, és azt is tudom, hogy nem kellene sokat tenném, hogy az ágyába jussak.
Viszont eddig amikor ez feljött bennem, mindig le tudtam magam beszélni róla, mert nemtudom ezután, hogy tudnék a feleségem szemébe nézni.
Aki átment ezen esetleg, hogy erezte utána magát? Le tudta magába rendezni, hogy van egy szeretője vagy végül elmondta?
Kérdező te vagy olyan szánalmas és nevetséges egyszerre, hogy itt jelented ki, hogy megfogod csalni és az a kérdés, hogy később bevallanánk-e:
"Aki átment ezen esetleg, hogy erezte utána magát? Le tudta magába rendezni, hogy van egy szeretője vagy végül elmondta?"
Tudod, sejted, hogy nem menne bele a nyitott kapcsolatba mert már volt róla szó és megkönnyebült, hogy nem került rá sor és azért akarod megcsalni!
Miért hazudsz, hogy megfogod őt kérdezni amikor egyértelműen nem fogod?
Kijelentettem??? Öööö ugyan arról beszélünk?!
Jó inkább zárom a posztot, előrébb sokkal nem lettem
Tényleg nyilvánvaló, hogy hűtlen leszel előbb mint utóbb, egyetértek a 31-el.
Kérdésben van a megcsalás szó, az egész poszt arról szól és még a kulcsszó is a megcsalás.
Nem fogsz te elé állni a gyermekeid anyjához, feleségedhez hanem szépen össze-vissza csalod. Nem szereted, te sajnos csak a hímvessződ szereted egyes egyedül!
Soha nem fogom megérteni, hogy lehet egy emberi lénynek pár szexuális aktus olyan rohadt fontos, hogy így lemegy kutyába miatta. Otthagyná a párját, a gyerekeit, csak betehesse plusz egy lyukba.
Semmi nem elég nektek.
Mi az, hogy "zárom a posztot"? :DD
De, lehettél volna előrébb, ha figyelsz arra, amit mondanak neked :DD Nem arra vársz,hogy az legyen leírva, amit hallani akarsz.
Azt mondod nem fogod megcsalni. De abban egyet érthetsz hogy egy megcsalt kapcsolat az nem ugyan olyan mint egy tiszta. Azt nem lehet vissza csinálni.
Azt csinálsz amit akarsz de ez végleges. A tisztaság sosem jön vissza ott lesz az emlék.
Vannak olyan férfiak (& egy pár nők is) akik leragadtak a primitív ősember szintjén és más nem érdekli őket csak a szex.
Nem számít a szeretet, tisztelet nekik hiszen nem tudják, hogy mit jelentenek azok a szavak mert nem tudják érezni se őket.
De hogy minek ment az ilyen ösztönlény bele házasságba, családi életbe azt nem értem.
Az ilyeneknek nem való!
Ezt a megcsalókra mondod, vagy azokra akik sok szexet kívánnak, vagy mindkettőre?
"Nem számít a szeretet, tisztelet nekik hiszen nem tudják, hogy mit jelentenek azok a szavak mert nem tudják érezni se őket."
Megcsalókra. Valamilyen szinten a szeretőkre is bár nem olyan mértékben, de azért aki nem bánja szintén, hogy otthon a férj/feleség/partner és néhol gyermek az sem sokkal különb mint aki megcsalja a párját. Aki szeret szexelni, akár szexmániás és szingli személyekkel teszi és persze ő maga az nekem azokkal semmi bajom míg nem vállalnak családot. Mert nagyon sokszor úgy van sajnálatos módon, hogy akinek minden gondolata a szex körül forog az nem bírja ki, hogy nem lehet gyermek születése után annyit szexelni és oda a családnak. Persze vannak kivételek, léteznek olyanok akik megértik mi a felelősség, lenyugszanak, de aki tényleg szexmániás az nem hiszem, hogy meg tud változni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!