Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 35-éve vagyunk házasok.2-félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-éve vagyunk házasok.2-félrelépesem volt tizenéve.2 éve uj munka s megvaltozott.kritizalt,lenézett,s intim kapcs.elmaradozott. Felkerdeztem,s hozzatettem ha elmondja meg e csalt,akkor elmondom menyiszer voltam hűtlen. Nem erdekelte hány nőm volt?

Figyelt kérdés

Kérdésem? meg e csalt szerintetek.

Ha nem hűtlen s nincs vaj a fején, akkor sem erdekelte volna hogy meg e csaltam még másokkal? Vagy azert nem tért ki rá, hogy hagyjam a kérdésemmel, s ejtsük a témát.azóta sem kerdezte egyszer sem,,,másfél éve gyötrődünk.s nem akar beszélni róla.igen vagy nem?

#Vajon megcsalt a párom?
máj. 15. 03:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 A kérdező kommentje:

60-as.

mint írtam is van egy bejegyzésem még itt a kérdések közt.

megtalálod a megcsalás kategóriában.

a kérdés így szól:

megcsalt szerintetek?

48-válasz van eddig rá,így biztos az én posztom olvasod el.

abban több minden le van írva.

bizonyítéknak elég lesz azthiszem ennyi.

jún. 27. 09:13
 62/133 anonim ***** válasza:
100%

"de miért érzem úgy hogy át vagyok baszva, s örök titok akar lenni?"

Rögeszmés idióta. Tönkreteszed az egész családod életét.

Szerintem addig nem nyugszol, amíg meg nem ölöd őket, magaddal együtt.

jún. 27. 11:14
 63/133 anonim ***** válasza:
100%
Nőként hogyan lehet egy ilyen rögeszmés idióta elől elmenekülni?
jún. 27. 11:17
 64/133 anonim ***** válasza:

Kérdező látod mi lesz ebből?

Aki nem hiszi hogy megcsalt ők a feleségedet sajnálják.

Akik elhiszik hogy megcsalt ők is azt mondják többségében hogy állj le mert elcseszed az életedet és a családodét.

Lelki roncsnak és rögeszmésnek fognak mondani akár neked hisznek, akár a feleségednek.

Kb mindenkit magad ellen fordítasz.

Vesztettél, ha nem fogadod el akkor el fog menekülni mindenki a közeledből mert negatív mérgező embernek tarthatnak majd.

Vannak rosszabb dolgok is pl van aki már huszon évesen szétcsalja a másikat és a gyerek sem a pasijától van stb. Akkor mind bolonduljon meg?

Nehezebb életű emberek is vannak.

Van egy jó nőd, tudsz vele szexelni is azt írtad, együtt élni... Élvezd az életet. Azt mondtad unalmas a szex mert nem úgy áll hozzá?

Szerintem több és jobb előjáték, amiket már leírtam itt korábban. Hagyd az elvárásaidat, ha nem mondja meg mit csinálj gyere rá magadtól. Tudunk majd belemenni a részletekbe. Megfigyelni őt, mire hogy reagál, hogy viselkedik..

Nem ötletelni kell hogy szerinted pl jó ötlet volt a szex társas játék de feleségedet nem hatotta meg, nem elméből kelk kitalálnod a férfi logikáddal, hanem őt kéne figyelni, akkor lesznek megérzéseid a hétköznapi helyzetekre is mondom ezt.

jún. 27. 12:44
 65/133 A kérdező kommentje:

64-es.-nek.

nem mondtam hogy unalmas vele a szex, sosem volt az.

visszafogott volt.

nem adta azt amit tud!

ugyanis volt egy párbeszéd,amikor kirobbant a vita köztünk,a gyanum miatt.

s elmondtam neki hogy fél éven át figyeltem,s vártam a változását,jobb irányba.

nem támadtam le azonnal,hogy mit csinálsz? csak nem megcsalsz?

nem....

vártam hogy változzon,kedveskedtem,többet próbáltam a közelében lenni, s figyeltem minden egyes szavára.

a változása nem jobb,hanem rosszabb irányba erősödött.

már nem akart velem szexelni,kifigások,hasfájás,fejfájás,stb.

nem volt szüksége a behatolásomra, csak orálisan kívánta,amikor belefogtunk.s 5-6 alkalommal már szinlelte is az orgazmust.

a vita előtti időszakhoz közeledve.

ezért egyre erősebb lett bennem a gyanu,hogy egy harmadik fél társult be az életünkbe...

ez nem rögeszme,ez a valóság.

a vita kirobbanást pár napra nagy szembesítés volt, amiben elmondtam hogyan figyeltem,mit vettem észre, s mutattam is neki.

megijedt,valami olyat látott amit én nem vettem észre a felvételeken.

s akkor beígérte, ha elfelejtem az elmúlt fél évet, s törlöm a videókat, akkor az lesz nekem amire vágytam, a kurvám lesz, mert tud olyan ku.va lenni hogy megbolondulok,hogy belehalok....olyan ku.va lesz nekem!

de akkor ne kombináljak majd hogy honnan tudja azt amit ad!

hmmmm...

rögeszme?

rendben... akkor bevonulok ideg gondozóba.

mert én ezt nem értem akkor.

jún. 27. 14:00
 66/133 anonim ***** válasza:

Jól teszed, ha bevonulsz ideggondozóba. SZükséged van rá.

Én is megijednék tőled.

jún. 27. 14:06
 67/133 anonim ***** válasza:

Rendben akkor nem unalmas a szex hanem visszafogott.

Rögeszme? Az emberek egy része gondolja hogy rögeszméd van. Ez nem kritika volt.

Azt akartam mondani hogy szerintem az a legjobb amit tehetsz (ugye te régen többször megcsaltad csak hogy értsék az új olvasók hogy miért mondok neked ilyeneket), szerintem azt tudod tenni hogy ha megcsalt ha nem, ha bevallja ha nem, mivel azt mondod szerelmes vagy belé, nem akarsz elválni, emiatt mondom hogy szeresd őt és viselkedj jól vele és az ágyban is add meg amit kelk. Előjáték nyalás akármi. Élvezzétek az életet.

Az igazi szeretet azt nézi hogy ő is és te is jól érezzétek magatokat.

Ennek ne szabj olyan feltételt hogy csak akkor lesztek boldogok ha beismeri hogy megcsalt.

Ha megcsalt tegyük fel, de nem meri bevallani... Akkor is ő a te párod, szeressed így ahogy van vagy el is válhatsz. Érted? Ez a valódi szeretet. Úgy szetesd ahogy van, ha nem meri bevallani akkor szeresd úgy és kész. Nyald ki minden nap meg ami jól esik. Egyszer élünk. Szerintem. Vagy elválni is lehet de azt nem akarsz.

Ez nyálasan hangzik, de a párom azért van hogy imádjam és kielégítsük lelkileg testileg egymást. Hagyjad már az elvárásaidat. Amit meg tud adni annak örülj. Az is jobb mint a semki.

Nem azt mondom papucs legyél, mindent fogadj el. De nem tudsz mit tenni, szereted így vagy elhagyod.

jún. 27. 14:35
 68/133 A kérdező kommentje:

66.-os.

hát....nem értem akkor.

tehát az a reális felállás,ha gyanús a párom hogy megcsal,akkor mosolyogni kell,s tapsolni hozzá?

kérdésekhez nincs jogom,hisz vele élek, vele osztom,s ő is ossza meg az ágyat,s a mindennapi harcokat az életben.

tehát ha félrelép,vagy olyan gyanúba keveredik,ami magyarázatot követel,akkor már rögeszmés vagyok.

s kezelni való elmebegeteg.

hm,,, akkor inkább legyek bolond, az is jobb, mint úgy élni,hogy nem kommunkiál veled a feleséged.

csak a csekkről, a napi gondokról.

ha valami rossz vagy kellemetlen neki,akkor elmebeteg vagyok.

pedig anno: jóban-rosszban,gazdagságban-szegénységben...

mi van veletek?

mi történt meg ami ennyire elítél engem azért mert választ várok!???

jún. 27. 14:40
 69/133 anonim ***** válasza:
100%

Na jó. Tegyük fel igazad van, tegyük fel jogod van az őszinteséghez stb.

Azt értsd meg hogy sajnos az életet nem érdekli hogy igazad van e.

Ha igaz hogy megcsalt és nem mondja el neked...

Mit tudsz tenni?

1 Van egy szép párod akit szerethetsz akivel szexelhetsz, közös élet...

2 Elhagyhatod.

3 Életed végéig nyavajogsz hogy teljesen normális hogy őszinteségre és hűségre vágysz, DE ha mégsem kapod meg akkor mi van?

Tudod mit? Nekem nincs párom, ha a helyedben lennék én naponta ölelném kinyalnám szenvedélyesen szeretném stb mert egyszer élünk. Ne nyavajogj, legyetek boldogok. Olyan az asszony amilyen. Nem korrekt? Így jártál ne haragudj. Akkor is van kit szeretned és van kit magadévá tenned este, ez is jobb mint a semmi. Vannak gyerekeitek, nézd azt amitek van, szerintem.

Bocs ha kicsit túloztam.

jún. 27. 14:53
 70/133 anonim ***** válasza:
100%
Azért vagy a furcsábbnál is furcsább ember, mert azt hiszed az itt levő embereknek tudnia kellene, hogy a feleséges megcsal vagy sem, de ŐDZINTÉN, TÉNYLEG ŐSZONTÉN. honnan kellene nekünk ezt tudni? Senki nem ismer benneteket. Azt sem, hogy egyáltalán valóba férfi és női egyedek vagytok. Ember vagy te is és akivel együtt élsz. Ennyi. Nincs szerintünk. Legelábbis ezt vallom most így hirtelenjében mások helyett is. Egy nagyképű, mamlasz vagy akinek baja van önmagával az életben tett hibái miatt. Akkor sem fogasz itt megoldást találni. Ülj le asszonypajtival és beszélj vele komolyan! Ha meg nem utánoz majomként és ez az jelenti nem csal akkor örülj mint majom a farkának. Ne valld be a többi csalásod viszniont mert tuti elhagy téged
jún. 27. 15:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!